Šta je novo?

Mobilkom Austria

Da im samo to fali,domaci zadatak su dobili kad vidis Mts u Crnoj Gori.Postavili 3g mrezu, sajt,za 19€ Nokia 6070 1000 minuta u mrezi i 1000 sms. A Vip ne moze ni preko nacionalnog roaminga da postavi ovo da radi kako treba a informacije o tarifama treba da juris po forumima.

cekaj mts u cg ima bolju ponudu nego u srbiji?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Pa naravno...amo su trecji operater :) Moraju da se bore:)
Inache i u bosni i u crnoj gori cje imati i fiksnu i mobilnu telefoniju :)

Kolega gore je zaboravio da napishe da se dobije i 4e kredita;)

Polako treba Vip da prelezi sve decije bolesti koje su imali i mobtel i mt:s u pocetku samo mislim da ce do kraja ovog meseca situacija da se stabilizuje.

Nego, jel moze da se desi da telenor izgubi licencu ako odbije izricitu naredbu RATELa da omoguci neometan saobracaj sa Vip mobile-om?

Cuo sam (nije proverena informacija) da je RATEL dao rok od 48h tj. do srede u 08.00 da telenor ovo omoguci u suprotnom snosice posledice. Mada mi je cudno sa jedne strane jer je telenor dao preko 1.5 mild Eura. Inace bi stvarno trebalo da telenor omoguci da Vip bude ravnopravan kao sto je mt:s. Ukoliko ova informacija nije tacna unapred se izvinjavam svima pre svega telenoru.

Poslednja izmena:
Sasvim je dovoljno ovima iz Vipa pokazati sta su oni nasi koji se po ovim forumima pljuju uradili u CG... evo da vide: http://www.mtel-cg.com/index.php
Svaka im cast!
Razumem ja i velicinu teritorije i brojnost populacije, ali treca sreca su u ovom slucaju i jedni i drugu... Sramota sta se desava ovde kod nas! Ganjamo se da li moze ovo ili ne... A crnogorci imaju i 3G odma...
Rakli su 9. jula pocinju i danas imaju sve obezbedjeno kod njih kao da rade 10 godina na tom trzistu....
A o izgledu sajta necu nista ni da govorim. Ovi likovi iz mt:s-a kod nas bi se mogli malo upristojiti sa sajtom i od toga konacno nesto normalno napraviti...
A na hello ponudu ne treba trositi reci... Poneki gradjanin Srbije koji se viteski izborio sa strategiom pronalazenja kartice Vipa ima sada nekih sumnjivih 1 kdin... Vidite samo kod nasih u bratskoj nam CG sta se desava...

Ne znam za vas ali meni VIP radi uzasno lose. Ocekujem da ce se stvari do kraja meseca popraviti, ali kako sada stvari stoje:
- Prvo je potrebno da svakoga pozovem po nekoliko puta dok ne uspostavim vezu (izbacuje ili 'network busy', ili 'connection failed' ili samo izbaci) (VIP > MT:S)l
- Kad god pozovem nekog javi mi se govorna posta (i cini mi se da skida kredit, nisam proverio) i tek iz 10og dobijem vezu (VIP > VIP)
- SMS retko kad mogu da posaljem iz prvog pokusaja a i kad posaljem retko stigne odmah (setih se ohog perioda kad su u Mobtelu poruke bile besplatne);
- Kad konacno uspostavim vezu, cesto se desava da neciju mene ili ja ne cujem njih... a i kad se cuje redovno prekida zvuk (i cuje se kao iz bunara... ili kao kad se iskopresuje neka pesma u MP3 @32Kbps :D )
- *123# radi, ali mu redovno treba po oko pola minuta dok posalje request i duplo vise dok mi stigne SMS sa izvestajem;

Ocekivao sam malo bolji kvalitet s'obzirom da ionako koriste Telekomovu infrastrkturu (mada su valjda vec postavili nesto svoje opreme bar ovde po BGu)

Polako treba Vip da prelezi sve decije bolesti koje su imali i mobtel i mt:s u pocetku samo mislim da ce do kraja ovog meseca situacija da se stabilizuje.
Mts i Mobtel su decije bolesti imali dok su postavljali prvi put mrezu u Srbiji, a Mobilkomu ovo defintivno nije prva a ponasaju se kao najgori pilicari. Pljuvali su Telenor da je pretplatio Mobtel i da ce oni za te pare da naprave cudo,i evo ga njihovo cudo par baznih stanica i Mts roming koji ih vadi da ne izgube licencu.

Poslednja izmena:
A sto se Vipa tice, sinoc sam video da se u centru Sremske Mitrovice sprema njihov lokal i da je za razliku od vise neeegooo beeednoog Telenorovog lokala kulturica sredjen...
Kad ono međutim...
Novi lokal "kulturica sredjen..." je Telenorov - otvoren danas 09.07.2007 (stari su zatvorili)
A od VIP-a u SM ni traga ni glasa (još?)
:)

Rano je da pokrivaju sela, polako. Docji cje i sela na red. Za sada nemaju bazne stanice ni u gradovima, shta cje im kc u selima. Ima u selima kartica u trafikama i nacionalni roaming. Dok nema postpaida nema potrebe za shirenjem KC.

Poslednja izmena:
Mislim da ste u nekim poruka skrenuli sa teme ovde je tema Vip mobile u Srbiji, a ne m:tel u CG. Srbija i CG su potpuno drugacija trzista.
njihovo cudo par baznih stanica i Mts roming koji ih vadi da ne izgube licencu.
Imaju vise od tih par BSova. Posto niko nije demantovao od telenoraca onu informaciju o RATELovoj naredbi predpostavljam da je vise tacna nego ne tacna.

Koliko god da ih imaju to je nedovoljno koliko su po licenci morali da postave,glupo je to sto se vade na administrativne probleme kad je jedini problem njihova nesposobnost.

Kad ono međutim...
Novi lokal "kulturica sredjen..." je Telenorov - otvoren danas 09.07.2007 (stari su zatvorili)
A od VIP-a u SM ni traga ni glasa (još?)

kada ono medjutim moja velika greska, i ujedno sadamoje izvinjenje za dezinformaciju,... danas sam i ja video da je u pitanju telenorova prodavnica, delili su i neke flajere po gradu. Sta cu kada uvek zurim kroz grad :)
Inace, da li je u SM postavljen Vipov BS jer kada pustim pretragu nadjem vipov signal i posebno mtsov?

Posto niko nije demantovao od telenoraca onu informaciju o RATELovoj naredbi predpostavljam da je vise tacna nego ne tacna.

Da, tacna je. Danas je opet uspostavljena veza izmedju Telenora i Vip mobile-a.

Telefoni su pusteni u prodaju juche 10.07. samo u Vip prodajnim centrima. trenutno imaju samo Nokia i Samsung aparate i nisu vezani za ugovor niti za kupovinu prepaid broja. daju garanciju 12 meseci. cene su im malo fush ono na xx999 se zavrshavaju, ali ne znam kakve su u odnosu na prodavnice mobilnih telefona.

Telefoni su pusteni u prodaju juche 10.07. samo u Vip prodajnim centrima. trenutno imaju samo Nokia i Samsung aparate i nisu vezani za ugovor niti za kupovinu prepaid broja. daju garanciju 12 meseci. cene su im malo fush ono na xx999 se zavrshavaju, ali ne znam kakve su u odnosu na prodavnice mobilnih telefona.

:wall: :wall: jel ti imaš nešto pametnije da kažeš:wall: :wall:
ne znaš kakve su al su fuš:wall: :wall:

e jel se vama desava da kad razogovarate na vip-u prekine vam se sam poziv kad dodje do jednog minuta?

da, ali ne uvek. Ali chinjenica puca na okrugle minute. Btw meni sms ne radi vecj 18sati

Ma oni su se skroz pogubili. Meni je voice na VIP-u užas. Isreno, nisam nešto oduševljen njihovom ponudom, tako da ću ostati kod Telenora.

ljudi test faza.... vi ste obicni zamorcici :)
sta ste ocekivali da ce da radi sistem i mreza perfektno..
do nove godine se mozda normalizuje...

N76, U600

Samsung - C140, C300, F300, X830 i U600
NOKIA - 1600, 2626, N73 ME, N76, 8800 Sirocco Gold

Možda sam nešto propustio ... al' mislim da nisam ...

Pa dajte neke cene ako znate, posto se vip potrudio da od toga nema ni traga na sajtu ;)

Rano je da pokrivaju sela, polako. Docji cje i sela na red. Za sada nemaju bazne stanice ni u gradovima, shta cje im kc u selima. Ima u selima kartica u trafikama i nacionalni roaming. Dok nema postpaida nema potrebe za shirenjem KC.

Nemoj da mi vredjas moj rodni GRAD :) cccc...SM selo....Jel si se salio ili stvarno nisi nikada pogledao u neku vecu kartu ? ;)

Poslednja izmena:
Cekaj jel su oni uopste zvanicno pustili mrezu u rad? Meni nije stigao nikakava SMS, da su zvanicno pustili mrezu u rad ko sto se pricalo, to pozivi rade, SMS isto, zeza, OK, ali zar ne bi trebalo da obaveste zvanicno tim SMS da je mreza pocela sa radom. Videh u novinama, kao da pocinju sa radom, ali izgledami jopet mucak?

gx-x nisam znao da si zema :D
pusti, covek nije mislio ozbiljno

Citat iz nečijeg email-a (sa drugog foruma):
Zelimo da Vam se zahvalimo na mail-u i u vezi sa vasim pitanjem obavestimo
da od utorka 10.07.2007. nudimo u ponudi sledece mobilne telephone

Telefoni nisu vezani za kupovinu kartice, niti postoji ugovorna obaveza.

Garancija na kupljene telefone je 12 meseci.

MODEL TELEFONA
CENA SA PDV

Samsung SGH - C140
3999.00

Samsung SGH - C300
6499.00

Nokia 1600
3999.00

Nokia 2626
6499.00

Nokia 8800 Scirocco zlatna
99999.00

Nokia N93i
57999.00

Nokia 7390
28999.00

Nokia N76
44499.00

Nokia N73 Music Edition
34999.00

Samsung SGH - X830
19999.00

Samsung SGH - F300
31999.00

Samsung SGH - U600
29999.00

Kada posetite nasa prodajna mesta mozete proveriti sve karakteristike
mobilnih telefona.

Nadamo se da cemo zapoceti saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

S postovanjem,
PS
@bencahman
Aki si pravi mitrovčanin onda nisi "zema"... ne kaže se tako u Sremu...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno