TV reklame VIP-a su retardirane, banalne i bez ikakvog ukusa. Imam utisak da se takvoj publici i obracaju. Malo sam razocaran. Cak je i ona pateticna telekomova reklama od par minuta umetnicko delo u odnosu na ove ******izme.
Nisam mogao vise, morao sam to da napisem. Upravo je na tv-u bila jedna njihova reklama, a nemam bokserski dzak...
Oni tamo plaćaju u kunama ... a i druge su firme ... imaju razdvojene račune, bilanse ... stvarno lupaš ponekad ...
MOBILNI OPERATER M:TEL PONUDIO NOVE PROIZVODE
"Diamond" i na 15 godina
Podgorica - Treći crnogorski mobilni operatel M:tel počeo je juče sa prodajom postpejd paketa popularno nazvanih "diamond", i korisnicima ponudio mogućnost da svoje telefonske razgovore, unutar mreže, uz mjesečnu preplatu, otkupe u periodu od dvije do 15 godina.
Menadžer za odnose sa javnošću M:tela Ana Martinović objasnila je za "Vijesti" da paket "diamond 15" košta 999 eura i, uz luksuzni telefon "samsung U700", korisnicima se nudi broj po želji i besplatno telefoniranje u periodu od 15 godina.
Korisnik ovog, kao i ostala dva "daimond" paketa, obavezan je da plaća mjesečnu preplatu od 20 eura.
Drugi paket, "diamond 5", košta 499 eura i korisniku, uz željeni broj i atraktivan telefon, donosi pet godina besplatnog razgovora unutar mreže 068.
Treći postpejd paket "diamond 2" košta 200 eura i uz broj po želji omogućava dvije godine besplatnog telefoniranja u M:telovoj mreži.
Prema predviđenoj proceduri izbora broja, za svaki od "diamond" paketa pretplatnik potpisuje ugovor na dvije godine.
Cijena minuta razgovora u "diamond" paketima prema drugim mrežama u Crnoj Gori košta sedam centi, a SMS četiri centa.
Ucinjeno. Radi. Hvala.Najbolje ti je da staviš manuelno na YUG 03,:type: i biće ti uvek skoro pun signal.
Kod mene je bar tako.
Aj ti meni da kažeš da li racionalan mozak kupuje proizvod na osnovu reklame? Reklama te samo obavesti, pa ti dalje vidiš da li ti to odgovara, pogotovo kada je konkurencija izražena. Njena atraktivnost je znači tu da privuče, ali o samoj retardiranost i pameti reklame ja ne bih, mislim da nijedna nije pametna.TV reklame VIP-a su retardirane, banalne i bez ikakvog ukusa. Imam utisak da se takvoj publici i obracaju.
Danas sam se blago razočarao u Vip. Otišao na plažu kao i svaki dan, samo što sam danas očekivao neki poziv na Vip broj, kad ono tamo imam šta da vidim. Na celoj plaži nisam imao signala ni na YU-03 a ni YU-05 mreži. Prosto nemogu da verujem da nisu pokrili jednu od najlepših i najvećih rečnih plaža u Srbiji svojim predajnikom. Od tih 6-7k ljudi nek 10% ljudi ima Vip broj koji tu meže da koristi.
Plaza u Sremskoj Mitrovici,velika.BTW,mts ima signala na njoj...
Plaza u Sremskoj Mitrovici,velika.BTW,mts ima signala na njoj...
Nemam pojma,koristim samo 064 mrezu.Pa kako onda nema signala na Vip-u kada koriste mrezu mts-a?
Pa onda lepo lupis Search mreze na manual i odaberes YU03. Zar je to veliki problem... ,)
Failed
A shta radi ova tema na internetu?:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari