Šta je novo?

Mobilkom Austria

Najbolje ti je da staviš manuelno na YUG 03,:type: i biće ti uvek skoro pun signal.
Kod mene je bar tako.

TV reklame VIP-a su retardirane, banalne i bez ikakvog ukusa. Imam utisak da se takvoj publici i obracaju. Malo sam razocaran. Cak je i ona pateticna telekomova reklama od par minuta umetnicko delo u odnosu na ove ******izme.
Nisam mogao vise, morao sam to da napisem. Upravo je na tv-u bila jedna njihova reklama, a nemam bokserski dzak...

TV reklame VIP-a su retardirane, banalne i bez ikakvog ukusa. Imam utisak da se takvoj publici i obracaju. Malo sam razocaran. Cak je i ona pateticna telekomova reklama od par minuta umetnicko delo u odnosu na ove ******izme.
Nisam mogao vise, morao sam to da napisem. Upravo je na tv-u bila jedna njihova reklama, a nemam bokserski dzak...

Meni su bas simpaticne VIP-ove reklame. :p
Stvar ukusa. A ona glupa fotokopir masina od MT:S-a ima stvarno retardirane reklame. posebno one za 3G...

A sta bi sa onim telefonima sto su delili na poklon? Mislim da je bila svaka 50 prodata kartica.

Zvace najsrecnije do 31.8. na es-u su vec 2 ili 3 potvrdili da su dobili telefone.

Oni tamo plaćaju u kunama ... a i druge su firme ... imaju razdvojene račune, bilanse ... stvarno lupaš ponekad ...

ne mora da znaci, kod nas u CG mozes da koristis 064 u okviru nove 068 mreze, a slicno je i za telenor-promonte. Sve se moze kad se hoce :D

A sto se tice postpaida, samo da ne dobijete ovakve besne ponude:

http://www.mtel-cg.com/cn.php?act=s&s=36
1000e i jos 20e mjesecno pride, na PETNAEST godina!!!

MOBILNI OPERATER M:TEL PONUDIO NOVE PROIZVODE

"Diamond" i na 15 godina

Podgorica - Treći crnogorski mobilni operatel M:tel počeo je juče sa prodajom postpejd paketa popularno nazvanih "diamond", i korisnicima ponudio mogućnost da svoje telefonske razgovore, unutar mreže, uz mjesečnu preplatu, otkupe u periodu od dvije do 15 godina.
Menadžer za odnose sa javnošću M:tela Ana Martinović objasnila je za "Vijesti" da paket "diamond 15" košta 999 eura i, uz luksuzni telefon "samsung U700", korisnicima se nudi broj po želji i besplatno telefoniranje u periodu od 15 godina.
Korisnik ovog, kao i ostala dva "daimond" paketa, obavezan je da plaća mjesečnu preplatu od 20 eura.
Drugi paket, "diamond 5", košta 499 eura i korisniku, uz željeni broj i atraktivan telefon, donosi pet godina besplatnog razgovora unutar mreže 068.
Treći postpejd paket "diamond 2" košta 200 eura i uz broj po želji omogućava dvije godine besplatnog telefoniranja u M:telovoj mreži.
Prema predviđenoj proceduri izbora broja, za svaki od "diamond" paketa pretplatnik potpisuje ugovor na dvije godine.
Cijena minuta razgovora u "diamond" paketima prema drugim mrežama u Crnoj Gori košta sedam centi, a SMS četiri centa.

TV reklame VIP-a su retardirane, banalne i bez ikakvog ukusa. Imam utisak da se takvoj publici i obracaju.
Aj ti meni da kažeš da li racionalan mozak kupuje proizvod na osnovu reklame? Reklama te samo obavesti, pa ti dalje vidiš da li ti to odgovara, pogotovo kada je konkurencija izražena. Njena atraktivnost je znači tu da privuče, ali o samoj retardiranost i pameti reklame ja ne bih, mislim da nijedna nije pametna.

Meni su se svideli neki slogani koje Vip koristi.

Neka se obracaju kome oce. Kupujem sta mi odgovara. Zabole me za reklame.

Danas sam se blago razočarao u Vip. Otišao na plažu kao i svaki dan, samo što sam danas očekivao neki poziv na Vip broj, kad ono tamo imam šta da vidim. Na celoj plaži nisam imao signala ni na YU-03 a ni YU-05 mreži. Prosto nemogu da verujem da nisu pokrili jednu od najlepših i najvećih rečnih plaža u Srbiji svojim predajnikom. Od tih 6-7k ljudi nek 10% ljudi ima Vip broj koji tu meže da koristi.

Pa to onda znaci da ni sa "pravim" ;) mts karticama tu nema signala? Ako je tako zar ne bi trebao da budes razocaran u mts koji posluje godinama pa nije za shodno nasao da pokrije i taj prostor a ne u Vip koji sada ionako koristi mahom njihovu mrezu i tek je u fazi sirenja sopstvene infrastrukture?

Poslednja izmena:
Danas sam se blago razočarao u Vip. Otišao na plažu kao i svaki dan, samo što sam danas očekivao neki poziv na Vip broj, kad ono tamo imam šta da vidim. Na celoj plaži nisam imao signala ni na YU-03 a ni YU-05 mreži. Prosto nemogu da verujem da nisu pokrili jednu od najlepših i najvećih rečnih plaža u Srbiji svojim predajnikom. Od tih 6-7k ljudi nek 10% ljudi ima Vip broj koji tu meže da koristi.

Koja plaža je u pitanju?

Plaza u Sremskoj Mitrovici,velika.BTW,mts ima signala na njoj...

ma dajte to se automatski bira... ne mora niko da bira telekom...

ej a ja uhvatio VIP signal na Fruskoj gori!!!! :) Kako to da nema signala na plazi bre, a mts?!?! nac. roaming ovo-ono...

rece mi ortak da je uplatio na trafici edopunu za vip koja radi sa 064 karticama, da li je to moguce?

Zakasneli izveštaj sa pomenute plaže za Vip:
Vip BS (CC220 NC05) jačina signala 2/5 - 3/5 *GPRS ne radi, pozivi rade
MTS BS (YUG 03) jačina signala 4/5 *GPRS radi kao i pozivi
Telefon: prastari Siemens S45i (monohromatski displej, GPRS, wap, E-mail... jedino nema MMS)

ha, pa sa s45i mozes da aktiviras servisni meni (proguglaj kako), taman da ti da preciznije podatke o snazi signala (ne znam jel u dB ili cemu), mislim da moze i za okolne bazne stanice da izbaci i sl. I ja ga jos imam (za 068 mrezu istina, kao treci tel).

Ala deru oko poruka koje se salju u inostranstvo,skinuo mi je 12 dinara za jednu poruku ka nemackoj mrezi.:wall:

lepo pise da je cena SMSa ka inostranstvu 10din+PDV tj. ukupno 11,80din. samo se treba informisati npr. na njihovom sajtu, link.

U CRO su mi se cudili kada sam pitao koliko kostaju poruke za inostranstvo...?!

Normalno je da je isto :))

:bottle: Za chistunce:Shta ova tema radi na temi o Pristupu internetu i provajdingU.

Nazad
Vrh Dno