Evo malo komentara ovde, inače i mene zanima, mada koliko vidim cijena je nešto preko 400 eura, ima ono što meni treba, veću ergonomiju, tj. bar se nadam da imao ako sam uopšte dobro shvatio, zgodno bi mi bilo rotiranje monitora prema naprijed za gledanje sa nižeg nivoa. Ima li tu mogućnost? Vidim da ima razne rotacije ali ne znam da li ima i tu.
http://tehnoportal.net/forum/index.php?topic=1068.msg2202
Vi ozbiljno raspravljate o kupovini 5:4 monitora?
Pogledajte u nekoj radnji 16:10, da ne bude kukanja posle.
Što se tiče wide monitora uzeo bih ja 226BW ali kad 8800GTX Ultra košta do 300 eura.
Šta mi vredi kad igrice najnovije i buduće ima da seckaju u nativnoj rezoluciji.To je glavni razlog zašto sam uzeo 4:3.
Nije mi jasno sto moraju da se igraju igrice u nativnoj rezoluciji?Malo sam gloop pa mi objasnite?Ja imam 7900GS i treba da uzmem neki 22" wide! Da li cu moci ja da igram u nativnoj rezoluciji!!!
Nije mi jasno sto moraju da se igraju igrice u nativnoj rezoluciji?Malo sam gloop pa mi objasnite?Ja imam 7900GS i treba da uzmem neki 22" wide! Da li cu moci ja da igram u nativnoj rezoluciji!!!
Prikopcao sam ga na moj GeForce MX 440 preko analognog izlaza i slika je extra, stvarno ne moze biti bolja, tako da sbi vi koji ocekujete da cete videti razliku izmedju analognog i digitalnog ne nadajte se, jer ja je nisam video
Hmmm, ovde nije samo 5:4 (ne 4:3) vs 16:10 (ne 16:9 ), vec pva/mva vs tn-film.Licno sam na wide monitoru vec 2 godine, tako da sa te strane preporuka za isti/o. Ali, ja licno nikada ne bih menjao pva/mva panel za tn-film. Ovo je ipak samo tvoja odluka, uzmi oba monitora stavi jedan pored drugog, radi ono sto inace radis pa zakljuci sam, dal' se isplati . pozz
Ako si ekstra zadovoljan bojama, uglovima vidljivosti i osvetljenjem a wide bi uzeo samo zato sto vecina tvrdi da je bolje (znaci ne smeta ti taj tvoj monitor) mislim da bi napravio gresku i da bi se razocarao.Pa u tome je i problem,IMAM priliku za 226BW,ali se gadno bojim da se ne zeznem.Stvarno sam extra zadovoljan ovim bojama i uglovima vidljivosti,osvetljenjem.Ne znam kako je to kod 226BW.Ajde ko ima taj monitor neka se javi ili slucajno ako je neko imao priliku da vidi oba.
Hmmm, ovde nije samo 5:4 (ne 4:3) vs 16:10 (ne 16:9 ), vec pva/mva vs tn-film.Licno sam na wide monitoru vec 2 godine, tako da sa te strane preporuka za isti/o. Ali, ja licno nikada ne bih menjao pva/mva panel za tn-film. Ovo je ipak samo tvoja odluka, uzmi oba monitora stavi jedan pored drugog, radi ono sto inace radis pa zakljuci sam, dal' se isplati . pozz
U potpunosti se slazem sa ovim konstatacijama, ja sam sa samsunga 730BF presao na HP f2105 i nikada se vise ne bih vracao na tn-film kao ni na non-wide ekran osim ako bas ne moram. S druge strane dok licno nisam probao wide ekran nisam ni bio svestan svih prednosti.ja se slazem sa ovim u potpunosti...ipak je to PVA...:wave:
probaj da ih uporedis, sedi u prodavnici, ako ti daju pola sata - sat i bleji u njih dok ne vidis koji je bolji![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari