Stan ima 42 m2.
Moje je neko razmisljanje da bi bilo najbolje da stoji na mestu crvene sa slike (iznad tih vrata). Jedino mi nije jasno da li je moguce i izvodljivo da se napravi toliko rastojanje izmedju spoljne (plava sa slike) i unutrasnje jedinice.
Uzasno je glupo da generalizujes... Pogotovo ovo za 2-4 stepena manja...Mozhe al da ne kazhem shta.....
Mozhe PROSTORIJU od 60 kvadrata, ali svi mi imamo pregradne zidove, izvore toplote, ...... tako da to bacite u vodu. Oseticje se klima iz druge sobe..ali to znachi 2-4 stepena manje....to nije to...makar po mojim merilima....
Klima je vec odabrana i tu vise nema price.
Moja molba je ovde da mi neko da savet gde da je postavim, a da ima najbolji efekat na ceo stan (klima je 12000 BTU)?
Okacio sam sliku u dodatku, pa ko moze neka da neki predlog. Jedino mesto gde ne moze je obelezeno.
Hvala svima unapred.
:alo: Ako postoji iko ko ume da objasni prednosti i mane ovih vrsta uredjaja, a ne predstavlja mu problem da to napise ovde, bio bih mu vecno zahvalan, posto sam u ozbiljnoj dilemi. Prostor za hladjenje je povrsine oko 50m2.
1. Split-sistem
2. ''prozorska'' klima.
Pozdrav.
Kojim si programom ovo nacrtao?
Hoću da ohladim prostor od nekih 60 m2 kao sa slike. To je sprat kuće. Znači, hladi se prostor od zelene linije udesno, stim da sam ja obeležio crvenim gde bih ja stavio klimu da se pitam
To je inače srednja soba sa ostale tri su spavaće sobe.. Da li može Panasonic 12-ica (basic neki model, ne znam tačno oznaku) da ohladi ovo? Prva soba sa desne strane od "zelenih vrata" je i najmanje bitna za hladjenje. Zanima me i vaš predlog za mesto klime. I još nesšto.. Da li je bitan položaj spoljne jedinice? Mislim na stranu sveta.. Pozdrav.
Hoću da ohladim prostor od nekih 60 m2 kao sa slike. To je sprat kuće. Znači, hladi se prostor od zelene linije udesno, stim da sam ja obeležio crvenim gde bih ja stavio klimu da se pitam
To je inače srednja soba sa ostale tri su spavaće sobe.. Da li može Panasonic 12-ica (basic neki model, ne znam tačno oznaku) da ohladi ovo? Prva soba sa desne strane od "zelenih vrata" je i najmanje bitna za hladjenje. Zanima me i vaš predlog za mesto klime. I još nesšto.. Da li je bitan položaj spoljne jedinice? Mislim na stranu sveta.. Pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari