Šta je novo?

Mobilkom Austria

Opet teorije "kad kupis karticu VIP mreze postajes njihov najveci FAN, i vise nikad ne smes da se vratis na drugu mrezu, a ako budes bacio karticu, ili prestao da je koristis moras da platis 100.000 dinara"... Nek je puste i 31.07. imam ceo dan da potrosim 1000 dinara kredita kolika god bila cena, a siguran sam da ce biti niza od ovih koji naplacuju dolazni poziv.Nek bude i 30 dinara minut, za 100 dinara cu pricati 36 minuta, sto je jeftinije nego u bilo kojoj mrezi.

Ja sam taj signal pronašao još pre skoro nedelju dana, ali džaba mi to kad nema nigde u celom šugavom gradu da se kupe kartice :(
Imas na stanici,autobuskoj...one dve trafike,u jednoj od njih.

Ma jok bre ljudi , skida kredit po odlaznom pozivu, znaci kada ti nekog nazoves i on podigne slusalicu (to je taj odgovor na poziv nego oni ne umeju to da sroce lepo u recenici).

Znaci jeste odgovor na poziv ali od strane coveka koga ti pozivas.

Kako sam ja nacuo:
u vipu minut razgovora ka drugim mrezama bice 1.77 din a sms 0.59 to su cene sa pdv-om tako da ...
a pocinju sa radom 1. Jula a cene u vip saobracaju se nisu formirale a u promo periodu je razgovor free

Rečeno je da počinje do kraja juna,a ne 1.07,a to što se tiče cena,ljudi svašta pišu,a nemaju pojma,tako da ćemo videti kad budu počeli sa radom,ovo su samo glupa nagadjanja.

u sm ima treba da bude kod danilo gsm ako se ne varam

u sm ima treba da bude kod danilo gsm ako se ne varam

Nema. Imao je par komada a to su zaposleni uzeli. Kao i na pola prodajnih mesta. Trafika u MH je dobila sedam komada a ima tri zaposlena, tako da je svako uzeo po dve, a prodali su jednu. Ovo za Danila sam suguran zato što sam pre nekih sat i po pričao sa devojkom koja je sad glavna i koja mi je to rekla. Očekuju da im stignu novi brojevi do kraja nedelje.

Najnovije vesti od radnika iz ComTrade-a: Njima su rekli da ce poceti do kraja nedelje... Znaci, ni poslovni partneri ne znaju tacan datum. Zaista se nadam da nece biti takvih nebuloznih propusta u daljem radu.

Poslednja izmena:
ovo je stvarno katastrofa....

A jel ima šanse da postpaid i biranje brojeva počne u avgustu kao što su rekli? Teško m? :(

Au, u sta se pretvori ovaj topic - prava mala shpanska serija :D - ljubav, mrznja,zavist, preljuba...;) sa primesama vidovitosti i "javlja mi se" (ako se jos neko seca ove epske recenice by Lj.Trgovcevic:D ) ALI, srecom, nismo najgori :eyebrows: Evo linka ka srodnoj temi bratskog foruma www.elitesecurity.org/t255377-VIP-Topnet-Mobilkom
Mislim sta reci, 48 strana :zgran: , uglavnom raznih lupetanja, prozivki i nagadjanja. Doduse, moderatori se bore al su useri u zestokoj ofanzivi :D URA - nismo najgori :D

A sto se Vip-a tice, pa eto jos par dana je ostalo do kraja ovog meseca i do tog najavljenog pocetka rada mreze. Sacekajmo u miru i dostojanstvu do tada, a onda, ako zaista ni tada ne pocnu da rade, da krene zasluzena pljuvacina :d pa da sustignemo pa cak i prestignemo ;) nase drugare po sadrzaju i obimu topica :p

Poslednja izmena:
Pa kako god bilo, oni ce morati da se prilagode ovom trzistu i daju neke ok&primamljive ponude - u protivnom, mogu da zaborave na neki pristojniji udeo u ovom trzistu pa samim tim i da pocnu da pakuju kofere :D ;) A ne verujem bas da im se bacaju oni silni milioni evra kojima su platili licencu... No, videcemo vrlo brzo :)

Poslednja izmena:
U najnovijem broju Sveta Kompjutera, znaci za JUL, pise " TRECA SRECA - USKORO " ... Ne razumem stvarno, kakav propust, pa bolje da nisu dali oglas uopste :(

U krugu moje firme pre 5-6 dana postavili veeeeliki crveno beli stub, juce panele, danas povezuju kablove. Bezanijska Kosa. Rade od ranog jutra, pa sve do kasnih popodnevnih sati. Nisam imao fotoaparat sa sobom da napravim visednevni session progresa. Pa dobro, mozda i omanu za koji dan sa pocetkom rada mreze, ali radi se, radi...

Sto se tice postpaida pitao sam u Kralja Milana i u Knez Mihajlovoj i nemaju pojima kada ce poceti. Spekulisu da ce postpaid krenuti kada krene da radi mreza, a ni za nju nemaju informacija kada ce poceti sa radom.
Sve ovo moze da stane u jednu recenicu : "Bruka i sramota !!!"

Vip predstavlja pretnju kanalizacionim odvodima!
U slucaju da 1. jula ne pocnu sa radom ... toliko je kandidata koji ce pustiti svoju karticu da zaplovi da ce se u najboljem slucaju podici nivo reka za 1m! :D

Haha, otvorim topic i pomislim "ovi ljudi su prsli - menjaju potpise zbog mreze", a onda ukapiram da i meni ispod nika pise VIP member :d

A siroma' cak ni njihovu karticu nemam :)

Meni je samo zao mtsOVACA, jer kada VIP proradi, ode mreza u....da ne lajem...

rekao bih da je i pre neki dan mts mreza otisla u pppiiiiiiiiiiiiiiiippppp, "fudamentalno" sam pomislio na brak mts-a i vip-a :D

Cekajuci Godoa... Narucih ja tako danas Samsung Z240 i BEL 100... A Vip kad krene sa radom, dobice decica brojeve. Pa ako stvarno bude 0 din bez nadoknade za uspostavljanje veze, ima da pricaju po ceo dan...

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

VIP PRODUŽAVA VREME KORIŠĆENJA KREDITA IZ PROMOCIJE ‘KO RANO RANI 1000 DINARA GRABI’

Beograd, 29. jun, 2007 – Vip, član mobilkom austria grupe, je započeo svoj rad u Srbiji, 11juna, sa promocijom “Ko rano rani, RSD 1000 grabi”,. Da su korisnici prepoznali vrednost i prednosti koje je Vip doneo na tržište, pokazuje njihovo interesovanje i činjenica da je više od 50.000 SIM kartica aktivirano. Zbog administrativnih razloga, Vip još uvek nije u prilici da pruži potpunu uslugu svojim prvim korisnicima. Da oni zbog toga ne bi bili oštećeni, Vip je odlučio da produži period korišćenja extra kredita od 1000 dinara za mesec dana, do kraja avgusta 2007.

-Zahvaljujemo našim prvim korisnicima na srdačnom dočeku i veoma poštujemo njihovo strpljenje i podršku. Očekujemo da će se uskoro steći uslovi da započnemo sa punim servisom ka korisnicima – rekao je Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile d.o.o.

Vip

genuine, jel imas neki link ka tom saopstenju ili "papiru" posto na vip mobile sajtu niti na sajtu grupe nema tog saopstenja.

Nazad
Vrh Dno