Šta je novo?

Colin McRae: DIRT

@Pike:
skini onaj LogitechSoftware za njega sa sajta instaliraj pa ce ti sve raditi

hem, meni se cini da ja uz njega nisam dobio nikakav CD, nema drajvera, tako da...

@infinityNS instaliran mi je Logitech Gaming Software koji sam dobio na CDu. Kazi mi jel mozes u meniu da biras nesto sem tastature ? Ili kako si ga aktivirao ?

@joriq:

bez tog softwera za njega (nije drajver, vec softwer) ne radi pola stvari, ukljucujuci i rumble koji ne radi bez tog softwera (logitech profiler). MORAS instalirati taj profiler da bi ti gamepad radio kako treba.

@Pike:

objasnio sam na prethodnoj strani kako sam namestio gamepad da radi, samo treba procitati sta je pisano, a ne samo postavljati pitanja na koja su odgovori vec dati.

Odigrah nekoliko sati i moje misljenje (veoma subjektivno) je to da Dirt zaostaje za RBR mnogo po pitanju fizike, a i grafika nije nista specijalno. Cak TDU (opet subjektivno misljenje) ima bolju grafiku.

Iskljucio sam blur i hdr i neverovatno koliko je igra neoptimizovana :(

Tako je Dirt veoma kratko ziveo na mom hardu

ljudi za problem s fps-om ima da sse nadje mds fajl kojim zamenite onaj koji ste dobili uz igru a mdf preimenujete u DIRT i fps ce da vvam skoci(ne nzam sta je tu drndano ali ta varijanta radi provereno samo nadjite mds reloaded fajl od oko 40-ak kb probajte i neccete se pokajati)

ljudi za problem s fps-om ima da sse nadje mds fajl kojim zamenite onaj koji ste dobili uz igru a mdf preimenujete u DIRT i fps ce da vvam skoci(ne nzam sta je tu drndano ali ta varijanta radi provereno samo nadjite mds reloaded fajl od oko 40-ak kb probajte i neccete se pokajati)

Na kakvim si ti drogama? Auuuu ...

Samo da pitam, kazes da je proverena varijanta? Ti si proverio? :D

**bem ti igru, pa da li je moguce, predjem ceo career dodjem do zadnjeg tier-a na vrhu i taman kao necu da igram sinoc nego da ostavim za danas i palim malopre igricu i izlazi poruka save file corrupted cannot load profile, ode ovo smece sa harda samo tako, uh al sam se iznervirao!!!

P.S. Zvuk je neuporedivo bolji na X-Fi nego na integrusi, uporedio sam. Pozz

zvuk je bolji na 8bit amigi 500 nego na integrusama...nije mi jasno kako ljudi to mogu da gaje , kao ustedeti 20e na dobrom zvuku je cool...bzvz

Da ja sam proverio kod druga jer moj komp ne podrzava dirt jer je thorton 2800+ tako da je sse sto je ispod minimuma ali probao sam to kod ortaka,nisam ni ja verovao da ce to da pomogne kao ni on ali eto stvarno pomaze,...npr u pro corr seriji s pik apovima je kod druga fps bio uzasan dok je sve ostalo radilo normalno a s ovim sto sam opisao u mom postu sve radi normalno...kao sto sam i tamo rekao kako i zasto ne znam ali provereno radi normalno nakon togga i fps je dobar i konstantan i nema seckanja...

Da ja sam proverio kod druga jer moj komp ne podrzava dirt jer je thorton 2800+ tako da je sse sto je ispod minimuma ali probao sam to kod ortaka,nisam ni ja verovao da ce to da pomogne kao ni on ali eto stvarno pomaze,...npr u pro corr seriji s pik apovima je kod druga fps bio uzasan dok je sve ostalo radilo normalno a s ovim sto sam opisao u mom postu sve radi normalno...kao sto sam i tamo rekao kako i zasto ne znam ali provereno radi normalno nakon togga i fps je dobar i konstantan i nema seckanja...

Posto volim da teram mak na konac, ajde ucini mi nesto molim te. Snimi frapsom apsolutno isto mesto (obicno sam start odredjene staze) screenshot sve zajedno sa frejmrejtom i to u obe varijante, sa starim mds fajlom, i novim (kako ga ti nazivas reloaded, a ne znam zasto zaista). Kad sve to ucinis, okaci oba screenshota ovde, pa cemo nastaviti diskusiju. Jel vazi? Tatatatira :)

Izlgeda da je na teskim drogama... nema nikakvih poboljsanja... meni je radilo kao clone i kasnije sa dirt.mds... a evo sad radi i sa lekicem dosta dobro... fps mi je stojao na 35 na sve tri verzije... e sad moguce da se njegovoj mashini vise svidja... reloaded nego clone hahahahah.... :-devil-: :-devil-:

Posto volim da teram mak na konac, ajde ucini mi nesto molim te. Snimi frapsom apsolutno isto mesto (obicno sam start odredjene staze) screenshot sve zajedno sa frejmrejtom i to u obe varijante, sa starim mds fajlom, i novim (kako ga ti nazivas reloaded, a ne znam zasto zaista). Kad sve to ucinis, okaci oba screenshota ovde, pa cemo nastaviti diskusiju. Jel vazi? Tatatatira :)

Ajd ovako posto ja to ne mogu da teram na mom kompu(nego kod druga kao sto sam rekao) da ja tebi lepo posaljem taj mds fajl kasnije pa ti to probaj(jer ne verujem da ce drug sad da vraca stari mds fajl kad mu ovako radi kako treba),a fps ne pada na startu trke vec u toku same trke u pro corr seriji s pik apovima pogotovo u krivinama ranije je bio slajd sou....ako oces uradicemo tako samo da mi drug poslje taj mds fajlic sve s upustvom sta i kako da preimneujes (jer ja kolina nemam kod sebe jer koji ce mi kad ne mogu da ga igram tako da je kolin sa svim fajlovima kod njega)pa ti posle ovde postavi dal i tebi to pomaze ili ne,moze tako???

Izlgeda da je na teskim drogama... nema nikakvih poboljsanja... meni je radilo kao clone i kasnije sa dirt.mds... a evo sad radi i sa lekicem dosta dobro... fps mi je stojao na 35 na sve tri verzije... e sad moguce da se njegovoj mashini vise svidja... reloaded nego clone hahahahah.... :-devil-: :-devil-:
dal sam na drogama ili ne ja znam da je to kod druga popravilo fps drasticno a ako treba kao sto sam rekao i .:GoRaNStEin:.-u poslacu i tebi taj mds sve s upustvom pa ti probaj pa javi dal ti to pomaze jer provereno vido mojim ocima da je to drugu extra pomoglo....

Poslednja izmena:
Ajd ovako posto ja to ne mogu da teram na mom kompu(nego kod druga kao sto sam rekao) da ja tebi lepo posaljem taj mds fajl kasnije pa ti to probaj(jer ne verujem da ce drug sad da vraca stari mds fajl kad mu ovako radi kako treba),a fps ne pada na startu trke vec u toku same trke u pro corr seriji s pik apovima pogotovo u krivinama ranije je bio slajd sou....ako oces uradicemo tako samo da mi drug poslje taj mds fajlic sve s upustvom sta i kako da preimneujes (jer ja kolina nemam kod sebe jer koji ce mi kad ne mogu da ga igram tako da je kolin sa svim fajlovima kod njega)pa ti posle ovde postavi dal i tebi to pomaze ili ne,moze tako???

Imam ja taj fajlic odavno, samo opusteno, ocekujem screenshotove sa nestrpljenjem :)

dal sam na drogama ili ne ja znam da je to kod druga popravilo fps drasticno a ako treba kao sto sam rekao i .:GoRaNStEin:.-u poslacu i tebi taj mds sve s upustvom pa ti probaj pa javi dal ti to pomaze jer provereno vido mojim ocima da je to drugu extra pomoglo....

Pa ja rece da imam taj mds fajl... i ja isto zeljno iscekujem screenshotove... hahahha

ja ti lepo kazem da ja to ne mogu da teram a ako nagovorim druga da vrati sve na staro i sve ponovo na sada s ovim noviim mds-om onda cu da mu kazem da slika pa da mi da da okacim ovde screenshotove e sada ako ti to imas i tebi ne pomaze onda nemam sta da kazzim i da ga teram da vraca na staro da bi tebi dokazao ,jer kao sto sam rekao njemu je pro corr serija seckala (ubijala ) a od kako je skino taj mali mds fajlic koji je prepravljen sve zajedno s upustvom sta i kako da uradi od tada mu sve radi ok tako da nemamsto da lazem....
jer ni meni ne ide u glavu kako to moze da pomogne ali njemu jeste(ja nazalost imam jak ali star komp koji bi prodao i uzeo nov sammo da nadjem kupca ,a cim to uradim i kupim ono sto sam zamislio(naravno kad prodam stare komponente) ako treba postavljacu ti svaki dan screenshotove pogotovo ako mi nadjes kupvca za komp :) jer ja bi uveliko igrao kolina da mogu ali nazalost grafika i memorija su i iznad minimuma ali cpu je samo sse :( a kolin podrzava minimum sse2 procesore tako da ja ne mogu da ga igram ali eto nadji mi kupca i slacu ti SS s sakog kraja igre i sa starim i sa novim mds fajlom i krekom koji sam skino koji zaobilazi zastitu (da ti ne treba deamon tools) i as svime ostalim....

Igra li neko ovo online ? Ajmo bre, ae ae ... :D Ima dosta nashih Jugovica iz Ameriku, 'al nesto se poamerikanisali pa loshe igraju, svejedno bodre nas, nas iz matice. :D

zvuk je bolji na 8bit amigi 500 nego na integrusama...nije mi jasno kako ljudi to mogu da gaje , kao ustedeti 20e na dobrom zvuku je cool...bzvz
poredjenje je na mestu hehhehe, jedno 6 meseci sam bio primoran na integrusu i covece zaboravio sam kakav zvuk daje dobra muzicka, a ja kao bio nesto zadovoljan integrisanim resenjem koje donose ove nove asus ploce, jao gde mi je bio mozak... odoh u off

i meni se zakucao save na nekih 45% sad me nesto mrzi da se igram opet,stupid Dirt!

Pih,nisam verovao da će tako da pomogne...Ubacih ovaj najobičniji dual core i igra postala potpuno igriva i kad ima više kola na stazi:) .Doduše sad ima 2 giga umesto jedan i po,sad je sve OK.Mada, što duže igram postaje mi monotona.Možda sam isuviše igrao prethodne nastavke:S:

Stavite patch 1.1 trebalo bi da resava problem corrupted save-ova.

ljudi meni je savegame puk'o i sa patchom pa vi vidite sad. A i iznervirala me igra samo tako, prvo gde je bre kisa to nisam video nigde, drugo nijedna staza da ima gde pada sneg? samo neka brda i doline suve :)

Instalirao, uradio update, nasao onaj file...
Igra leti na 1280x1024 sa svim detaljima na max. Utisak.
Moram da stavim tamne naocare. Staze su toliko zute da oci mole za milost.
Od svega su mi se najvise svideli meniji. Kao da gledam "La femme Nikita", tv seriju.

ljudi meni je savegame puk'o i sa patchom pa vi vidite sad. A i iznervirala me igra samo tako, prvo gde je bre kisa to nisam video nigde, drugo nijedna staza da ima gde pada sneg? samo neka brda i doline suve :)

pa zato se i zove Dirt ;)

Nazad
Vrh Dno