Napisao sam da je "nesto optimizovanija" (dobijam od oko 3fps vise) a ne da je "optimizovana"!!!!.^ bas mi je drago da nemas problema. posto si pukao 5 srpskih prosecnih plata na komponente! super je optimizovana!
Eh da je samo tako....To je za odlican uspeh na polugodistu![]()
^ bas mi je drago da nemas problema. posto si pukao 5 srpskih prosecnih plata na komponente! super je optimizovana!
memare se vec par dana nalaze na oglasu. uzimam 2x1gb cim utopim ove. ne znam koliko realno trebaju 4od 1GB? ipak graficka je najbitnija. kakvi hardovi i procesori. uporedjivao sam ranije sa ortacima-ko ima bolju VGA taj ima i najbolje performanse.
Eno Goran gore kaže da je za ovu bitan procesor, jer tek kad je ubo dvojezgarnog atlona, mogao je da igra normalno.
nisam ni pitao odakle ti (znam da nisi zaradio-jer ja radim godinama za solidnu platu i ne mogu da priustim 8800). a pukao sam jer ti(ni ostali sa RECOMENDED konfiguracijama) ne treba da dajes nikakav komentar kako radi neka igra-osim ako te neko pita. pisem realno, bez uvrede.
a za cega ti radis ? za 10.000 dinara ?
Dobar mi je ovaj Colin ali za kratku zabavu.Malo me smorio.Dosta je laka.Mnogo lakša od prethodnika.Ili mi se tako čini?
Eno Goran gore kaže da je za ovu bitan procesor, jer tek kad je ubo dvojezgarnog atlona, mogao je da igra normalno.
a igrice se prave samo za 32? nema neke optimizacije za 64 bita?
Ustvari do 2.0b.to ti je cinjenicno stanjeta karta podrzava sve do shadera 2.0 i to je to. Matoro je to...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari