Mozda za tebe, al meni nema ni jedne igre koja sama moze da opravda cenu konzole. Ali kad se saberu lair,hs, uncharted, gt5, ff13 i sl. naslovi onda mi ps3 deluje primamljivo.
Killzone mora da ima fiziku drugachiju od ostalih igara, jer grafiku trenutno ne moze da ima, a ja se nadam da ce biti kao u demou sa E3 2k5.
Nema sanse da bude kao na trejleru onom ( za sad nema sanse moguce veoma kad se razvije konzola za 2god).
nema sta konzola da se razvija, onaj nivo detalja ne mogu postici sa tim hardware-om!
ono sa e3 2k5 moze da bude samo uvodna sekvenca.
Motostorm ne zaostaje puno za famoznim trejlerom a za kz cemo saznati veoma brzo. Mada bitnije mi je da bude igriv naslov nego graficki spektakl mada me brine da ce pre da bude obrnuto.
U prvoj polovini 2008. mora da izadje neka igra za koju ce se reci "e ovo moze samo Cell,x360 ovo ne moze da izvuce,PC od 2k eura mozda moze..",inace cela prica pada u vodu!
Ljudi, ako vam je grafika glavni faktor u igri, kupite 8800GTX SLI i vadite shotove iz igre.
Killzone ce grafichki mozda da bude kao E3 2k5, mozda i nece, ali to nije bitno. U tom traileru uopshte nije grafika ta koja je napravila toliku "frku", vec fizika, AI, atmosfera. Sve igre na nextgen konzolama i PCu izgledaju dovoljno dobro, pitanje je samo koja ce se odlepiti od filozofije "daj da grunemo grafiku na igru od pre 5 godina", i Killzone ce propasti ako ne ispuni prvo sve ostalo, grafiku na kraju, a takodje ce uspeti ako bude imao onakvu atmosferu, a loshiju grafiku.
Graficki igre na PS3 ne mogu da izgledaju bolje nego na x360,jer su im graficke kartice slicne
Pa niko i ne kaze samo grafika,rekao sam da bude kao trailer na E3 2k5!Graficki igre na PS3 ne mogu da izgledaju bolje nego na x360,jer su im graficke kartice slicne,ali moze da ima bolju fiziku i atmosferu...
PS3 i X360 su isti samo u grafichkim kartama, sve ostalo je generaciju ispred. Cell, memorija, magistrale, kompletna arhitektura, ne moze se porediti. I Cell moze da radi posao GPUa ravnopravno sa RSXom ili Xenosom, samo je pitanje balansa i optimizacije, zato ce multiplatform igre da budu kao i uvek uglavnom prosechne igre, dok ce one najbolje izaci iz Sonijevih studija i ekskluzivnih developera, gde se snaga hardvera maksimalno iskorishcava, potpuno isto kao i kod PS1 i PS2. Zato je i najbolje imati shto vishe ekskluzivnih igara, multiplatform je dobro za developere a loshe za nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari