Da, i? Ako te buni to što je rekao da je po visini kao njegov stari 17", tako i jeste otprilike, ako je pri tome mislio na 17" TFT... Uostalom, otkud ja znam šta je Lucas mislio, ja samo ne znam da postoji 224bw, pa k'o velim da krenemo neutabanom stazom čisto logičkog zaključivanja... :d
Da, i? Ako te buni to što je rekao da je po visini kao njegov stari 17", tako i jeste otprilike, ako je pri tome mislio na 17" TFT... Uostalom, otkud ja znam šta je Lucas mislio, ja samo ne znam da postoji 224bw, pa k'o velim da krenemo neutabanom stazom čisto logičkog zaključivanja... :d
Da li neko ima iskustva sa Samsungom 214T?
Puno, jako puno sam čačkao i ko hoće ovdje best buy da nađe, u današnji datum to je sigurno Samsung 215TW. Kvalitet i cijena. U Njemačkoj je ca. 450€.
Imam ga ja, šta te konkretno zanima?Poseduje li neko ovaj monitor, interesuje me par stvari...
Iskreno, ne znam na šta misliš pod tim "ulaznim lagom". Ono što mogu da kažem je da sve igre igram bez ikakvih smetnji, duhove sam primetio samo na nekim mestima kod jako kontrastnih situacija, ali apsolutno me nije omelo u ukupnom doživljaju.Najviše me zanima kakav je "ulazni lag", jer to je jedina stvar koju sam video da zameraju ovom monitoru. Još kada sam video neki snimak na YouTube-u gde jedan pored drugog stoje taj monitor i neki CRT a neki lik igra Unreal, totalno sam izgubio volju da ga uzmem
Dakle, kakav je Lag, smeta li u igricama (ne kupujem ga za igrice ali igram se povremeno, bilo bi glupo da je neupotrebljiv)?
Koristim kompozitni ulaz koji sam vezao za VCR i to radi sjajno. Pogotovo je zgodna PIP opcija i mogućnost da podesiš drugi aspect ratio za svaki ulaz, tako da mi za TV stoji 4:3.Drugo, jesi li probao S i kompozitne ulaze, to mi je drugi razlog zbog koga bih ga uzeo jer taman ne moram da kupujem novi TV (televiziju retko gledam, pa bi mi ovo bilo super)
Zadovoljan sam slikom i bojama. Primetno je bolja od bilo kog TN monitora.Pretpostavljam da je slika odlična, bar koliko sam čitao na testovima.
Najviše ga kupujem za obradu grafike i programiranje.
Mislim na ovo http://www.youtube.com/watch?v=TVqdrz73dGUIskreno, ne znam na šta misliš pod tim "ulaznim lagom".
Na to sam i mislio, jer znam da me prelazak na wireles tastaturu i miša koštao dosta živacaOno što mogu da kažem je da sve igre igram bez ikakvih smetnji, duhove sam primetio samo na nekim mestima kod jako kontrastnih situacija, ali apsolutno me nije omelo u ukupnom doživljaju. Prvih par dana posle prelaska sa CRT-a sam primetio malo kašnjenje, ali vrlo brzo sam se navikao na to i prestao da primećujem.
Super, to je glavni razlog.Zadovoljan sam slikom i bojama. Primetno je bolja od bilo kog TN monitora.
gledam ponudu 21" monitora i to je prava tuga, samo 2 (dva) modela u ponudi, strasno..
treba mi neki 21" (Samsung po mogucstvu) izmedju 206BW i 225BW modela, i da upadne izmedju njih po ceni naravno. 225BW nije mnogo skuplji od 206BW ali tamo gde ce stajati nema mesta, fali 1 cm, tako da je 21" max. Ima li sanse da se nesto skoro pojavi ili da jurim 20" ili da rasturam konstrukciju stola?
ja nisam maltene ni cuo da postoji 21" wide monitor...ne znam odakle ti to palo na pamet. Cak su i 21" 4:3 retki (LCD naravno) zbog navale na 20 i 22" wide modele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari