I koje ce biti cene? Na sajtu jos uvek nema nista?!!?
....saznao da kredit mogu da potrosim do kraja jula ...
Kupio 5 kartica jutros, jos nema signala u Cupriji, ocekujem zeljno signal,.
Kupio 5 kartica jutros
E, al' zato jednog dana kad krene da radi mreza, a cena celih 0.01 dinara niza nego kod konkurencije...meni nije jasno nekoliko stvari.. znaci :
-kupujete kartice a pritom ne znate da li ste dobili 1000din ili ne a da jos morate i da imate specijalni mobilni sa njima koji treba da radi 2 nedelje..
- nezna se kada ce mreza krenuti sa radom(pozivi i sl.) mozda sutra mozda krajem jula a tih 1000 din bonusa mora da se potrosi do kraja jula...
nije li to cisto bacanje para?
meni nije jasno nekoliko stvari.. znaci :
-kupujete kartice a pritom ne znate da li ste dobili 1000din ili ne a da jos morate i da imate specijalni mobilni sa njima koji treba da radi 2 nedelje..
- nezna se kada ce mreza krenuti sa radom(pozivi i sl.) mozda sutra mozda krajem jula a tih 1000 din bonusa mora da se potrosi do kraja jula...
nije li to cisto bacanje para?
a nadam se da Mobilkom tj VIP nece primenjivati srpske metode poslovanja!
Taj bonus od hiljadu dinara za prvih 50.000 aktiviranih brojeva mozes da trosis na sve osim na roaming (ne ovaj preko telekoma, jer onda ne bi mogao uopste da ga koristisa ovde niti mogu da ga koristim odmah niti imam sa kime da razgovaram jer popust (u stvari 1000din) valjda vazi samo ka njihovoj mrezi... Tako da je cisto bacanje para...
Meni to izgleda ovako..
Mile: E Pero pojavio se novi proizvod, hoces da ga kupis?
Pera: E a sta je u pitanju?
Mile: Pa Pero to je poslovna tajna, znas zbog konkurencije, ali mogu da ti kazem da je mnogo dobro
Pera: A posto je?
Mile: Pa kosta 100din, ali ne znam tacno kada ces to moci da dobijes, zavisi od vise faktora, ali ima i puno nagrada ako kupis odma...
Pera: Stvarno, daj 5 komada...
p.s.
Za sladoled kad dam 100din bar znam da je ekstra i bude mi super, a ovde niti mogu da ga koristim odmah niti imam sa kime da razgovaram jer popust (u stvari 1000din) valjda vazi samo ka njihovoj mrezi... Tako da je cisto bacanje para...
Mislim 100din nije puno, eto mozes i vatru da potpaljujes sa njima ako volis, ali ipak iz principa necu da ih poklonim strancima
"Zasto si curi platio pice i doveo je gajbi, kad nisi znao dal ces uzivati u sexy?"...Aj priznaj koliko puta si usao u prodavnicu i video npr. novu Milka cokoladu, ne znajuci kakva je kupio si da probas? Gresim li mozda?
To da moze max 5 po osobi nije tacno jer je par likova kupilo po 10 komada.
Taj bonus od hiljadu dinara za prvih 50.000 aktiviranih brojeva mozes da trosis na sve osim na roaming (ne ovaj preko telekoma, jer onda ne bi mogao uopste da ga koristis) Tako da i nije bas bacanje para... U svakom slucaju, ovih sto dinara mi je moglo ispasti i iz dzepa kad je dunuo onaj vetar danas, ovako bar imam nesto
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari