kvalitet=performanse bre.😀.Ako zalman uzasno loshe hladi onda tu nema kvaliteta.Shta mislish da je kvalitet uopshte?kuku ali lupatate svi...😀..ajde deco malo se opametite...ma to mi je prvo na shta sam naleteo...mogu da te citiram sigurno josh...bash kada budem imao vremena..potrazicu josh😀
A pazi onog genijalca gore:
on podrzava da je zalman losh u odnosu na cenu.Alo bre dechko..ti ne shvatash da sam naveo apsurd da ovaj izpravlja choveka i menja izjavu iz kvaliteta u performanse kao da je pao s' Marsa.:d
UH,zad videh da ne "osecas" razliku u igrama izmedju 1 gb memorije i 2 gb memorije.:d Ja imam 2 gb RAM-a i mogu ti reci da se oseca itekako.Koje ti igre igras?😛
Odoh u offf:
Ponovicu.Ja nikad ne bih uzeo Kinmax ako mogu da biram izmedju njega i Kingstona-generalno.Kingmax mi se pokazao bedno i to vishe puta.A chovek ako bash hoce neka kupuje.Vi ga ubedite komparativnim metodama u suprotno.Mene vec smara...
Ja sam lepo pružio ruku pomirenja, vidim stariji si, računam mudriji si od mene, shvatićeš moju reakciju kao nekog klinca i oprostićeš mu... Što bi inače ja uradio.
Ne želim da zbog mene bilo ko počne da misli loše o ovom forumu ili ne daj bože, prestane da dolazi na ovaj forum. Ne želim da gledam a kamoli da učestvujem u još nekoj raspravi tipa Spacemaster vs. ivke76.
Ali ti pojačavaš ofanzivu!
Ja tebe smaram!?! haha pa to je smešno.
😉
Ja ne tražim tvoje postove da bih "ulovio" još neku tvoju glupu izjavu, ne registrujem se ponvo pa kao newcomer da te smaram sa smešnim ponudama za tvoje oglase i pri tome još javno izjavljujem kako ti mene smaraš... :S:
Ja ne izvrćem reči iz konteksta, što ti radiš pokušavajući tako od mene da napraviš budalu, ono što sam rekao za ZALMAN-a stoji, niko od mnogo merodavnijih od tebe i mene me nije demantovao čak su se neki koji su tu učestvovali sa time i složili.
😉
Ja se i ne igram toliko, HW menjam brzo tako da sam imao i 256 i 512 i 1024 i 2084 Mb RAM-a i vrlo dobro znam kakve su razlike. Ne mogu da tvrdim ono što ne znam. Takav sam čovek.
Čak i posle svega, sve ovo možemo da zaboravimo, evo ja ukljanjam tvoju famuoznu izjavu iz mog sig-a. u nadi da će ti biti bolje.
Pozdrav!
😉