Ok hvala na odgovoru.Sta bi bila tvoja preporuka u vezi risivera?Ne znam, nemam pojma koliko je realno traziti, mozda 40, 50 eura :S: , za nekog kome trebaju samo free kanali. Sada svi uzimaju neke risivere sa lokalnom emulacijom, a to, iako je kvalitetan risiver nema neku upotrebnu vrednost.
Ok hvala na odgovoru.Kod drugara mogu da nabavim dream box d500 za 200 eura,ne znam da li je to dobra cena ili ne ali pre toga moram naci kupca za echostar 2200.Ovo je SkyStar tema, pa da preporucim skystar ili skystarHD![]()
Za najmanje para uvek radi sve sto moze da se gleda, a moze i cs, kao na dreamboxu. A najbitnije, je sto je na LCD TV-u jedini nacin za kvalitetnu sliku sa satelita -->PC. Tek pocinju da se pojavljuju stand alone risiveri sa DVB-s2 tjunerom i HDMI konekcijom, a bilo sta povezano kompozitnim videom izgleda uzasno na LCD-u.
Znaci dok se ne pojavi dreambox8000 ja ne bih bacao pare na bilo koji risiver.
Ako nemas tih big screen LCD afiniteta, ima jeftinih risivera sa emulacijom za oko 100 eura, ali ipak dm500 ima mnogo vece mogucnosti, uz malo truda moze da se gleda bas sve :type:
A najbitnije, je sto je na LCD TV-u jedini nacin za kvalitetnu sliku sa satelita -->PC. Tek pocinju da se pojavljuju stand alone risiveri sa DVB-s2 tjunerom i HDMI konekcijom, a bilo sta povezano kompozitnim videom izgleda uzasno na LCD-u.
Ok ali to mi i dalje ne resava problem.Lakse mi je da kad nadjem neki program koji ima slab signal i kad ga podesim pretpostavljam da ce onda i svi ostali biti ok.Da li neko mozda zna koji su najslabiji kanali na astri i hot-u?Stavi vlažnu maramicu preko LNB-a. Tako ćeš dovoljno oslabiti signal i sa najjačih transpondera.
da li moze pomoc
imam plocu asus P5N32-SLI DELUXE,pri dizanju sistema ili ulaska u windows ,isti mi ne prepoznaje new hardwer.znaci ne vidi je uopste.odneo sam je kod drugara prikopcali je u slot i kod njega radi.
da li neko zna da li je kartica kompatibilna sa ovom vrstom ploce.
ivan
poz
bas me je zainteresovao tvoj post da nabodem karticu kod mene posto mi je bila izvadjena, ploca kod mene je Asus P5N32-E SLI Plus i win je nasao karticu bez problema sve je instalirano kako treba i to pod Vistom sa onim 4.4.1 Beta driverima, sljaka. No evo pitanje za sve, kako da nateram daljinac da radi kad se dongle kaci na com port a ja com port nemam na ploci?da li moze pomoc
imam plocu asus P5N32-SLI DELUXE,pri dizanju sistema ili ulaska u windows ,isti mi ne prepoznaje new hardwer.znaci ne vidi je uopste.odneo sam je kod drugara prikopcali je u slot i kod njega radi.
da li neko zna da li je kartica kompatibilna sa ovom vrstom ploce.
ivan
poz
probaj da stavis najnoviji bios mozda pomogneza papabear
a znas li kako da se resi problem.
poz
probaj da stavis najnoviji bios mozda pomogne
No evo pitanje za sve, kako da nateram daljinac da radi kad se dongle kaci na com port a ja com port nemam na ploci?
jel uspeo neko da potera 5.1 ac3 (dolby digital) sa SS2, (na zvaničnom sajtu piše da radi downsempl u stereo) ako da, sa kojom driver/software kombinacijom - usput imam audigy LS, koja ima dolby digital decoder...
e da, zamalo zaboravih, zboga čega može slika da zastaje, promenio sam driver za grafičku, ss2 ali i dalje isto nebitno da li signala ima 40 ili 80% inače proc je Sempron s754@2GHz, vga Ati9600pro, rama ima dosta(1GB), jedan LNB je nov (Sharp), a slika prekida na oba satelita, tako da mislim da nije ni do LNBa?
hvala za odgovore, a sad malo u off, jesi li siguran da ovaj Audigy LS nema DD decoder, ne mogu nigde na netu da nadjem info, jel možda bolja varijanta SB 5.1 live sa nekim EMU čipom (imam obe ali sam kontao da je Audigy bolji)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari