mad_skillz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 375
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i7-9750H -0.125mV @ Noctua NT-H1
- RAM
- 2 x 16Gb HyperX Impact DDR4 2666 CL15-17-17-35 1.25V
- GPU
- GTX1650 Max-Q @+178/455MHz custom uv @ Noctua NT-H1
- Storage
- 512Gb Samsung PM981a & 2Tb 970 Evo Plus, SanDisk Extreme Pro 256Gb USB 3.1
- Monitor
- Xiaomi 34" Ultrawide @ 144Hz + Lenovo ThinkVision T24i-20 IPS @ 60Hz
- Miš & tastatura
- Lenovo SK-8835L, SK-8845, Logitech G Pro X Superlight @ tiger ice gliders, G9x, MX518 Legendary
- Laptop
- Thinkpad X1 Extreme Gen 2, Thinkpad T440p
- Mobilni telefon
- iPhone 11 Pro Max 512Gb
- Pametni uređaji
- Casio G-Shock GA-100
- Pristup internetu
- Optički internet
mala digresija...jedan momak iz mog kraja ima BMW 850CSi...pretpostavljam da svi znaju shta je to..kupio ga je 91 valjda..glanc novog i odvezao ga u DINAN, jedan renomirani tjuner, i navukao 600bph u osmici..izashao ga auto oko 200 hiljada demona sve ukupno..meni i posle svih ovih postova nije jasno zasto se uporedjuju kola i racunari ? Ja sam u kolima imao oko 2000e muzike, a na racunaru samo altec atp 3. Jel t sad znaci da vise vredi ulagati pare u ozvucenje kola ? Pa naravno da ne znaci...to je stvar afiniteta... Meni je licno jugo sa 40 konja i jugo sa 200 konja - jugo i nista vise. Neudoban, ne trpi kisu i veliku vodu, nepouzdan, nekvalitetan i kraj. Aj sad me napusite. :d
PS. kad sam ostao u bedi i kad mi je ostalo nesto stek kesa i kad sam ostao bez kola, mogao sam da kupim jugo i da vozim ali sam pare spucao u izlaske, komp i garderobu i nije mi zao![]()
verovatno najbrzi auto u gradu ili jedan od top3..mislim da je najbrzi stari porsche 930 turbo..nebitno, uglavnom lik je pre neku nedelju dao 3,4 hiljade evra na servis odrzavanje promene svega zivoga etc. lik ima entuzijazma na tone!..nisam video neshto tako skoro..lepo se osecam kad vidim da neko tako gine za neku stvar..
i pre neki dan vidim na semaforu njega pored najnovije mechke CL500...pretpotavljate shta sam pomislio...mechka je u ovom sluchaju...pa konfekcija..a benka je pa neshto poput filma kum..neprolazna materija..
vezano za tvoj post, ne znam koliko si upoznat u materiju automobila,verovatno jesi dovoljno ne verujem da bi pisao napamet ali neko ce ulozti u juga 10k evra i ne zaliti ni dinar jer voli to a onaj ko kaze da to ne valja pa on je lud u najmanju ruku..jugo je samo metafora kao i onaj bmw gore..
ti nisi kupio juga jer ga ne volish, nego bi ga kupio jer ga voli..nije dobro pljuvati jer se neko razliku..moj drugar ima juga sa motorom iz fiat una nasvirao je skoro 110 konja...ide vrh..sad ce neko reci koja budala dao 3k evra na juga..ja ne bih..