Masterchief
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.12.2003
- Poena
- 619
Just tried doesn`t work.probaj da ppovecas flip que size na 4 ili 5 (default je 3) to je isto sto i pre-render images na nVidia kartama. MOZDA pomogne.
Just tried doesn`t work.probaj da ppovecas flip que size na 4 ili 5 (default je 3) to je isto sto i pre-render images na nVidia kartama. MOZDA pomogne.
probaj da ppovecas flip que size na 4 ili 5 (default je 3) to je isto sto i pre-render images na nVidia kartama. MOZDA pomogne.
PS. Meni je mcLaren F1 GTR bolji od enzo ferr. Brze skrece kad su potrebna sitna zezanja po putu, tipa naglo obilazenje ili naglo prebacivajne u zaustavnu traku ili onu voznju uz samu ivicu puta
Takodje i Pagani Zonda je odlicna za duge trke, isto je jako odzivna na sitne zezancije, medjutim losije se ponasa u velikim lukovima i naglim skretanjima pod uglovima vecim od 45 stepeni. MC laren GTR je tu baba roga za sve(mozda je i stvar ukusa, ali tamo gde mi je sa enzom i zondom potrebno 70kmh da bi uspesno isekao i skrenuo u krivinu, sa F1 GTR-om odradim sa >90kmh
Gdje je bre ovo 650000 enzo?Jel ovo polovni
ja mislim da je F430 samo preko milion a ne enzo(uzasno nerealne cijene) CLS55 AMG milion ipo wtf
![]()
Gdje je bre ovo 650000 enzo?Jel ovo polovni
ja mislim da je F430 samo preko milion a ne enzo(uzasno nerealne cijene) CLS55 AMG milion ipo wtf
![]()
Pozdrav svima,
da li je neko upoznat sa izlaskom patch-a koji bi trebalo da donese neophodna poboljsanja vezana za loader pri uptrebi 8800 grafickih kartica. Novi driveri ne resavaju pomenute probleme i ocito je patch jedina varijanta koja preostaje ?
Patch izlazi, tokom meseca. Možda danas, možda i za 20 dana, neće da kažu. Rešiće probleme sa bagovima, ali nažalost, neće biti ništa od bolje optimizacije.
Ma znam ja kolike su realne cijeneGresis silno, sinko pazi sad.
The MSRP for an the Ferrari F430 is between $168,005 - $227,000 in the United States.[4] The F430 costs is sold starting at about £120,000[5] in the United Kingdom and approximately €175,000 in the European Union
...
The Enzo was initially announced at the 2002 Paris Motor Show with a limited production run of 349 units and priced at US$643,330. The company sent invitations to existing customers, specifically, those who had previously bought the Ferrari F40 and Ferrari F50. All 349 cars were sold in this way before production began. Later, after numerous requests, Ferrari decided to build 50 more Enzos, bringing the total to 399.
A na aukcijama ili ti pri prodaji moze da se uzme preko MILION.
Sto znaci da vise vredi kao polovan nego nov a to je posledica da je napravljeno samo 400 vozila i svaki je atikvitet.
Kao sto vidis cene su u TDU realne. Jedino nije realno u slucaju enza to sto uopste mozes da ga kupis.
Problem sa tvojim cenama je u crack-u, tj. taj crack nevalja, skini poslednji (Vitality) crack sa http://www.gamecopyworld.com/ u njemu su OK cene ili igraj sa YASU. Te tvoje cene su 10x vece.
Izvor wikipedia
LooooL...ja ladno 80% igre presao sa tim suludim cenovnikom...i nisam se mogao nacuditi o'kle vama $$ za tako skupe makine??...pa taj Enzo je kostao oko 7 milki koliko se secam...i digao sam ruke od skupih kola...npr, shelby mustang 500 je kostao 2 miliona $ ...
Enivej, sad se lakse dise![]()
:zgran: Tebi nije bilo nimalo lako igratiheheh, bar si se naigrao ko covek
![]()
![]()
tako je! Da se imade ferari ima da se oznoje guzevi!Ladno sam morao gomilu trka da ponavljam ne bi li skupio kesa za neki bolji auto...i onda puko sve za TVR :d koji je ispostavilo se, ocajan za krivudave brdske puteve...samo sam brojao bankine... i onda jovo nanovo skupljaj kes za nesto upravljivije :crash:
Al sad je ko sto rekoh, mucho betero![]()
ne znamo ni kakav racunar imas, a ne znamo ni da gledamo u suljpa
Poz, moze li neko da objasni sta je to High definition gaming?? ta opcija kod mene je zakljucana, kapiram da je ne podrzava moja graficka, ali voleo bih da znam sta je to..
Mislim da je maximum setovanja, u 1600*1200 + rezolucijama.![]()
To nije sigurno, ja mogu da teram 1600*1200 (tu rez i koristim) ali to je nesto drugo... sta....?:wall:
cekaj bre maloja se odvalio od voznje , otkrio 97%puteva i nisam presao ni 3k kilometara
![]()
on verovatno prica o HDR opciji u igri koju ne moze da ukljuci, samo je pobrkao malo Hygh Dynamic range for Hi definition gaming pa obrnuo teze i zbunio nas :d
Ne mozes da ukljucis HDR jer tvoja karta ne podrzava PS 3.0
HD gaming INTRO pri pokretanju igre se odnosi na HD rezolucije, jer definicija HD Gaming-a ne postoji.
Drugo, ako mislis da se HD Gaming ukljucuje onom opcijom "HDR" u Video Settings-u
gresis, ovaj gresis silno sinko, jer to nema veze sa HD vec je to HDR - High dynamic range vidi ovde sto nazalost tvoja karta ne podrzava, a i meni TDU sa bez HDR-a izgleda bolje nego sa njim.
Sto se tice HD rezolucija, svaka rezolucija od 1280 pa na gore je HD.
http://www.cnet.com/4520-7874_1-5137915-1.html
Eeee... mora jos mlogo da se vozi smekeru. Samo si razvozio cice! Nije to jedino zanimljivo u igri! :d
@ dhwibe
Izvozao sam 380mile... mnogo dobra trka. Podsetila me na hardcore trke u GranTurismu (endurance races) od minimum 2h voznje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari