zajebani
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.01.2007
- Poena
- 465
Ma to sam ja nesto reprogramirao Rivu 2.01 za svoje potrebe:-devil-: sta da radi kad sam dokonKoja je to verzija RivaTunera? Izgleda da to nema u svakoj :S:
Ma to sam ja nesto reprogramirao Rivu 2.01 za svoje potrebe:-devil-: sta da radi kad sam dokonKoja je to verzija RivaTunera? Izgleda da to nema u svakoj :S:
Mozda na 8800, na 7900 ga nema tamo i nemoj tu da "pametujes", nema potrebe.![]()
Moro sam da citiram samog sebeMa to sam ja nesto reprogramirao Rivu 2.01 za svoje potrebe:-devil-: sta da radi kad sam dokon![]()
Ti pitas koja verzija RivaTunera ima podesavanje za fan u prozoru kao na slici koju je postavio *******i - ja ti kazem svaka, to sto kod tebe radi ili ne radi nije relevantno u ovoj prici.
"Pametovanje" je izgleda tvoja privilegija![]()
Ma nema frke, samo kazem da izgleda da nema na svakoj grafici.
:wave:
Ma No FrkZ, koliko se sjecam na Guru3D vidjeh da su karte iz 79xx serije po difoltu prilicno nasvirane kad je fan u pitanju i imaju problema sa Rivom iliti Riva sa njima. Mozda grijesim, mrzi me da prebiram a i vise:bottle:nego sto bi smio pa istripujem :d
Jeli jel to ona karta sto ce marko da je vmoduje za test sa vodenim zanima me jer ako nije i siki ima kartu koja ladno ide do 700mhz, pa nekako sticem utisak da ove 8800gts karte bez problema prelaze klok od 660/1000 za svaki dan, ona kod marka radi na 700/1000 za svaki dan ili su se to vama zalomili bas dobri primerci, ovde na forumu se trenutno vodi neka rasprava o tome da nece sve ili ajde bar velika vecina 90%karti da ide na klok 660/1000 za svaki dan ja tvrdim da hoce pa pokusavam da sklopim sliku o tome dali sam upravu na osnovu onog sto sam dosad video najverovatnije da jesam.evo jos jednog simp rez-a sa eVGA 8800 GTS 320mb u 2006 3Dmark705/1040:-devil-:
Ako mislis na memoriju na samoj karti izneo bi jedno zapazanje kod mene mozda ti bude od koristi, kada setujem memoriju na 1100mhz a gpu na 660mhz temperatura ide do nekih 68-70c i karata zakucava zbog gpu a ne memorije zaledi se slika a kada setujem memoriju na nizi radni takt 1044mhz gpu je tolerantniji prema visini temperature ide do 78c bez problema to jes jos se karta nije ugrejala na temperaturu pri kojoj ce istiltovati i ovih 78c sam pokusao da stvorim vestacki da bi video na kolko ce da izbaci inace neprelazi 70c sat god da igram ili u testovima.Sikijeva prolazi testove na 714,preko toga nece,mozda zbog napajanja,a pokushacu da smanjim memroiju da vidim mozda ce procesor onda brze da radi,ko ce ga znati...
Jeli jel to ona karta sto ce marko da je vmoduje za test sa vodenim zanima me jer ako nije i siki ima kartu koja ladno ide do 700mhz, pa nekako sticem utisak da ove 8800gts karte bez problema prelaze klok od 660/1000 za svaki dan, ona kod marka radi na 700/1000 za svaki dan ili su se to vama zalomili bas dobri primerci, ovde na forumu se trenutno vodi neka rasprava o tome da nece sve ili ajde bar velika vecina 90%karti da ide na klok 660/1000 za svaki dan ja tvrdim da hoce pa pokusavam da sklopim sliku o tome dali sam upravu na osnovu onog sto sam dosad video najverovatnije da jesam.
I nemoj da plasis lljude tom zverkom od procesora:-devil-: kad izbacujes rezultate smanji 100-200mhz demoralises ostale da bilo sta klokuju![]()
Da pitam samo na kolko si setova voltazu u biosu za taj klok a kolko ti pokazuje u winu, ako ti ploc nije modovana a verujem da jestejos uvek razmisljam otom procesoru ali nikako da se odlucim (a vidim da ga jos nisi prodao mozda i nije vise na prodaju al ko pita ne skita
) vise zbog kinte i neznam stacu sa ovim mojim E6600:wave:
Sikijeva prolazi testove na 714,preko toga nece,mozda zbog napajanja,a pokushacu da smanjim memroiju da vidim mozda ce procesor onda brze da radi,ko ce ga znati...
Igraj se i probaj
evo jos jednog simp rez-a sa eVGA 8800 GTS 320mb u 2006 3Dmark![]()
705/1040
:-devil-:
Odlican GPU klok:whip: . Po svoj prilici GPU se kod novijih 8800GTS klokuje dosta bolje nego kod starih :trust:
evo josh nekih simplasticnih klokova...
izgleda da se i memorija malo "razmrdala"...:wave:
Setuj 660/1000 i obavezmo fan na 100% pa ako prodje spusti fan na 90% tad se skoro necuje da radi, ako se pojave artifakti spusti memoriju na 950 gpu ostavi na 660 pa kad nadjes stabilan klok memorija onda idi sa 660 na 665 i tako za po 5 na gore dok nezakuca, ako nece ni na tih 660 onad ti se zalomi losiji primerak karte mada mislim da ce raditi, posle svakog dizanja kloka izvrti 3Dmark03 on je nekako najosetljiviji na over klok uopste, pa ako prodje 99%da ce sve raditi na tim klokovima.:wave:stavim i ja 680 za GPU klok, ali cim pokrenem nesto u 3D zakuca komp...
Setuj 660/1000 i obavezmo fan na 100% pa ako prodje spusti fan na 90% tad se skoro necuje da radi, ako se pojave artifakti spusti memoriju na 950 gpu ostavi na 660 pa kad nadjes stabilan klok memorija onda idi sa 660 na 665 i tako za po 5 na gore dok nezakuca, ako nece ni na tih 660 onad ti se zalomi losiji primerak karte mada mislim da ce raditi, posle svakog dizanja kloka izvrti 3Dmark03 on je nekako najosetljiviji na over klok uopste, pa ako prodje 99%da ce sve raditi na tim klokovima.:wave:
Uh bre, *******i, pa ti si stvarno gluvać, 'de bre 90% necujno?Setuj 660/1000 i obavezmo fan na 100% pa ako prodje spusti fan na 90% tad se skoro necuje da radi...
Tu nesto nestima? kod mene se karta stvarno uopste necuje na 85%:trust: ili sam ja stvarno gluv:S: cak je i kuciste otvoreno, bas cudno, ili je moj nivo tolerancije na buku veci nego kod vas pa mi nesmeta, verovatno je to u pitanjuUh bre, *******i, pa ti si stvarno gluvać, 'de bre 90% necujno?
Ja stavio moju na 85%, probe radi... pa ono urla k'o nenormalno
Dok, sa druge strane, onih default-nih i automatskih 60% je jaaako tiho.
Mislim na modele sa 320MbKoje su to nove 8800gts ? Po cemu znas da li je nova ili stara?
Mislim na modele sa 320Mb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari