znachi i to dosta, i Shiki ti je rekao..moja muchena ne moze da se razmashe jer athlon nije jak dovoljno..Jel utiče i procesor na rezultat klokovanja kartice? Mislim ako je brži i jači CPU jel će grafička dati malo bolje rezultate?
Ovu moju nikako da poteram preko 957![]()
Nesto si tio pogresno svatio to nema veze jedno sa drugim. Pokusacu da ti objasnim, ako imas jaci procesor dobro overklokovan imaces i dosta bolji skor u 3Dmarkovima a samim tim manje vise i bolje performanse u igrama, graficka se overklokuje nezavisno od procesora i visina kloka koji ces da postignes nezavisi od visine kloka procesora, konkretno tvoja karta treba da se klokuje uz pomoc RivaTunera, u rivi se moze desiti da nece da prihvati odredjeno setovanje za memoriju ili Core clock probaj nekoliko puta i prihvati ce, za 660/1000 treba sve da bude setovano kao na slici, kod velike vecine ljudi radi na tim klokovima, konkretno ja nisam video nijednu da nece i svako ko me je kontaktirao ovde na benchu za pomoc oko kloka 8800gts/gtx je uspeo da postigne taj klok, stabilno za svaki dan moze cak i vise evo kod sikia i marka recimo 700/1000, ali ima i ljudi koji tvrde da nece.pa evo sad si pročitao da kad sam malo ubrazao CPU da sam dobio mogućnost da idem još više sa klokom grafike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari