Ali zar ne znaš, pa Fallout fanovi imaju ekskluzivne informacije iz Bethesde za koje ne zna niko drugi, i pouzdano znaju da će F3 biti sra*e! :d
Pazi ti tu dubinu i nelinearnost, ceo filmić se sastoji od demonstracije borbe. Ovo je bre Oblivion top-downbtw, evo kako je trebalo da izgleda nekada fallout3, VanBuren techdemo - http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_fallout3_blackisletechdemo.wmv
smrc smrc
Pazi ti tu dubinu i nelinearnost, ceo filmić se sastoji od demonstracije borbe. Ovo je bre Oblivion top-down![]()
Pazi ti tu dubinu i nelinearnost, ceo filmić se sastoji od demonstracije borbe. Ovo je bre Oblivion top-down![]()
e to je ono sto sam ja hteo da okacim ranije ali nisam imao kako...Ako josh nekog interesuje, NMA je obijavio Fallout 3 tech demo (pre-alpha) koji su svojevremeno radili Black Isle Studios pod kodnim nazivom Van Buren.
Na toj stranici je i dat kratak opis kako igru treba pokrenuti i podesiti kao i komentari tadashnjeg Lead Designer-a (J.E. Sawyer). Anyway, interesantno je videti sta je moglo da bude da je Fallout ostao u rukama BIS-a.
Ako josh nekog interesuje, NMA je obijavio Fallout 3 tech demo (pre-alpha) koji su svojevremeno radili Black Isle Studios pod kodnim nazivom Van Buren.
Na toj stranici je i dat kratak opis kako igru treba pokrenuti i podesiti kao i komentari tadashnjeg Lead Designer-a (J.E. Sawyer). Anyway, interesantno je videti sta je moglo da bude da je Fallout ostao u rukama BIS-a.
e to je ono sto sam ja hteo da okacim ranije ali nisam imao kako...
btw, evo kako je trebalo da izgleda nekada fallout3, VanBuren techdemo - http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_fallout3_blackisletechdemo.wmv
smrc smrc
Šta fali Liamu Nisonu?
Šta fali Liamu Nisonu? Uostalom, koliko se sećam u Falloutu je bilo moguće obaviti oralni seks na nekom tipu, verovatno su autori bili oduševljeni filmom Kinsey gde Neeson glumi seksologa koji istražuje svoju homoseksualnost, sabrali 2 i 2 i to je to...
Samo da se ne svede kao u Oblivionu na par rečenica koje Patrik Stjuart izgovara kao glas Imperatora.
Stvarno nemam nista protiv Elder scrolls serijala ali nikako ne bih voleo da vidim ovu igru u takvoj izvedbi niti nekom novom 3d izvodjenju. Nek bude 3d ali neka bude pogled priblizno izometrijski sa mogucnoscu zumiranja. Potrosio sam nebrojene sate na Fallout serijal, samo 300+ sati samo na dvojku. Ah kakva su to vremena bila, fantasticna prica, izuzetni likovi, nezaboravna atmosfera, fantasticna borba (potezna naravno) i NEPREVAZIDJEN HUMOR. Koliko samo referenci na mnoga ostvarenja tog vremena postoje u Falloutu ne mogu se nabrojati. Nazalost ne verujem da ce se ponoviti kvalitetBut damn, sto neko rece necu prepustiti daleku buducnost nasih dedova nekom drugom, odigracu je svakako
Jos jedna stvar - NE SMEJU izostaviti pesmu A kiss to build a dream on u ovom nastavku!
Covek pogresno si me shvatio, nemam ja nista protiv Obliviona i njegovog nacina izvidjenja, verovatno nece izvodjenje Fallouta da bude u prvom licu ali ipak imam neke sumnje jer je to njihov oprobani recept koji im je donosio zaradu poslednju deceniju. Kad neka druga kompanija kupi neki proizvod ima tendenciju da ga prilagodi svom ukusu i trzisnom iskustvu, pogotovo kada pricamo o kompanijama sa velikom zaledjinom.
I naravno da razgranicavam pojmove tipa engine i sistem prikazivanja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari