@G!!!
Znaci negativno misljenje o pojedinim aspektima igre je trolovanje ? Ok...
Slazem se,MALO ste ga preterali sa ponavljanjem jednih te istih zamerkine ne ne ne, totalna promena teza, nego konstantno ponavljanje istog, i opet i opet i opet i opet bez nekog preteranog cilja je troll :/
ko se prepoznao, ebga...
konstruktivnu kritiku uvek podrzavam, ali raspravljati se oko neceg sto se tebi (ne tebi licno nego u principu) licno ne svidja, i potencirati samo to, je malo out of place, topik gubi na relevantnosti jer ne mozes nista pametno da procitas... pogledas lepo filipenka, rekao je ne svidja mi se to to i to i lepo dovidjenja nema ga vise, coveka i njegov stav shvatis odmah ozbiljnije... meh... zasto li se trudim uopste.... mislim glupa je poneta ucestvovati na topiku i samo shiriti negativno misljenje, ako ti se ne svidja okej, to je za postovanje, ali zasto kvariti bilo kome uzitak? mislim to je vise pitanje forumske kulture postovanja , nego pitanje dal je igra okej ili ne...
edit:
btw meni u 1024 u dx9 sa nekim manje vise visokim setovanjima radi bash okej, secne ponekad ali zaista beznachajno
:dpogledas lepo filipenka, rekao je ne svidja mi se to to i to i lepo dovidjenja nema ga vise, coveka i njegov stav shvatis odmah ozbiljnije...
znam ali vidim da nekima ovde sa GB rama "radi savrseno" , a meni je ovo daleko daleko od savrsenog... :wall:
u dva tri navrata mi se desilo da trebam zajedno sa mojim timom da pobijem bandite u nekom selu...i ja kad stignem svi pobijeni i onda moram sam protiv svih...nesto ko Brus Wilis:d
Nije toliko tu stvar oko sviđanja...igra nije loša, meni se samo čini da je mogla biti legendarni hit, a za poliranje se imalo vremena. Ali dobro, iovako se igra, doduše pomalo, svakog dana
P.S. jel se dešavalo nekome da se kvest ispuni sam od sebe? Meni na primer kažu da odem tamo i tamo i pobijem neke ljude, kad ja tamo zateknem druge ljude, koji su one prve verovatno pobili u nekom random eventu i misija mi se ispunila čim sam prišao? Ok je ovako, dok ide na moju korist, ali se bojim da se nešto slično ne desi u moju štetu, odnosno da trebam da popričam sa nekim ili nešto slično, a da njega izjedu divlje svinje ili mistiksi![]()
Vjerovatno je bilo vise puta al evo ne skodi...Ko jos nije probao igru,ili je vec igra nebitno...Predlazhem da procitate barem dio ove "reportaze" o Cernobilu...sve kako je pochelo i kako je 20god kasnije..reportazu je uradila neka zenska,prosle godine,obilazeci Cernobil i susjedne gradove na motoru :bottle: Znaci definitivno pukla,al je "reportazu" perfektno odradila...sa mnostvo slika... evo link (text je preveden na srpskom)
http://chernobyl.users.cg.yu/
Unique documental film inside Chernobyl sarcophagus. Filmed by Chernobyl NPP video operator Sergey Koshelev. This video is much more interesting than well known film by National Geographic and BBC Horizon.
-sto dalje odmicem u zoni, igra postaje sve ludja...
A koliko sam primetio, igra tera na resavanje sporednih kvestova (brani kamp, cisti okolinu i sl), jer kako mi se cini bilo bi daleko teze prolaziti kroz sektore!...Frakcije (banditi, vojska, plcenici, stalkeri, mutanti) se stalno otimaju oko teritorije...bas me zanima sta bi se desilo kad ne bi resavao te zadatke?...
-nadjoh se sa doktorom u onom podzemlju...dao mi mapu za neki stash u pripyat-u...vi koji ste dalje odmakli, koliko bre jos ima do kraja, bilo kog??e da, treba i da iskljucim skorcher-a.
Posle pripjata je glavni nivo... tu su sva 3 kraja... kad pokupis taj stash videces sta ces dobiti pa dalje...da ne otkrivam previse... ja sam prvo iskljucio skorchera... pa sam se onda vracao kod doktora da ne bih morao da se mucim kasnije kada sam isao do pripjata... a imas jedan deo u army kampu koji nisam hteo da igram, neki duty frakciju da unistim to nisam uradio dok sam prelazio... ali imam save pa sam ponovio i nista novo se ne desava a na gamespot forumu su rekli da nikako netreba to da uradim... bas se pitam zasto????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari