dobices malo vece klokove, za nekih 25-30mhzDa li ce mi tada dozvoliti da je klokujem jos vise.
Mogu li sa Nibitorom da povecam (ako nista drugo ne radim, mislim na latencije) bar voltazu sa 1,6v kolika je sada, na 1,7v. Da li ce mi tada dozvoliti da je klokujem jos vise.
Drugo nema sta iili voltazu ili latenciije koliko ja ovde vidim kada otvorim njen bios.
pre ce biti u 6600😉Neke 6200 sa 128 bita su mogle da se moduju u punokrvne 6600GT
Viltaza 1.6? Meni je na 6800GT bila 1.4! Znaci nesto si pobrko...Neke 6200 sa 128 bita su mogle da se moduju u punokrvne 6600GT ali samo neke,ti sa tom neces moci
Pa to ti je pcie voltaza,treba da nadjes v-gpu ili vcore...Znaci kada klokujes teba da se pitas zasto to radis. Takmicis se? nee...Treba ti dobar framerate? to ne mozes dobiti sa ovom kartom u savremenim igrama,pa taman da klokujes ne znam ni ja kolikoPa pise lepo da radi na 1,6v
Zanima me samo moze li se ista podici brzina bar malo. Recimo sta bi bilo kada bi editiovao u biosu voltazu sa 1,6 na 1,7v. Da ne diram latencije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari