Kako da narezem vistu?
Pa kao i svaki drugi image file (*.iso, *.nrg)
Kako da narezem vistu?
Malo mi je isto bezveze to shto u Task Menadzeru ne moze da se vidi shta u stvari jede tu memoriju, mislim Aero je jede ali u Task Menadzeru se to ne vidi?!
pa nije poslednji build viste onaj koji tebi pise na kompu.Kako 606? Kod mene pise da je 6000...
Jedna molba za sve vas (mada koliko vidim u tredu su nastavili da ucestvuju oni koji seu vec presli na vistu)...
Glasajte, molim, u anketi, posto cemo rezultate iz nje, izmedju ostalog, koristiti, zajedno sa nekim komentarima u zvanicnom prikazu finalne verzije Viste na nasem sajtu krajem februara...
Link ka anketi je sledeci...
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?p=1045414#post1045414
ja probao, i veoma sam zadovoljan1. I kad je probas pitanje je da li ces ostati na njoj :wave:
Onda ce ono mozda za devet meseci da ti postane zanimljivo.
Generalno, problem svih anketa je broj varijabli koje želiš ili možeš uzeti u obzir. Takav je slučaj npr. i sa ovom konkretnom temom. Da li uzeti u obzir milion i jednu opciju ili se ipak ograničiti na što kraće opcije i odgovore? Ima x članova koji koriste različite računare na poslu i kod kuće, pri tom ima i onih sa više konfi, kombinacijon notebook-desktop itd. i kako sada sve to uzeti u obzir i pokriti anketom koja suštinski ima samo jedno pitanje i limitirani broj opcija? Ta anketa ne može zameniti pravo istraživanje marketinga sa XY ispitanika i tolikim brojem pitanja (koja si starosna grupa, za šta koristiš računar(e), kog si pola itd. itd.). Dakle, prednost je ostati fokusiran.Malo je osakacena ova anketa, sta je sa ljudima koji planiraju da imaju i Vistu pored Windowsa XP. Za sta oni treba da glasaju?
pa nije poslednji build viste onaj koji tebi pise na kompu.
NEJedino ako nisi mislio na 6006,
.pa nije poslednji build viste onaj koji tebi pise na kompu.
nigde tu si u pravu i verzija 606 postojiPa build je 6000, verzija je 6.0.6000, ne razumem sad poentu
.
Gde sam ja pogresio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari