Prosao netmod na Visti. Posle duzeg lutanja sa driverima, problem resen sa novim Fimware. Driveri su u redu, oni stari za XP. Flashovao sam netmod novim FW i sad radi na Visti bez problema.Ko ima ISDN da se oprosti od Viste jer ne rade drajveri za Intracom NetMod modem a na internetu nema nigde.Zna li neko resenje ovog problema.Ne mogu da verujem da nisu vodili racuna o onima koji imaju ISDN?!
Da li je neko uspeo da namesti ovu TV Karticu!? Gigabyte GT-PTV-TAF-RH
Naime, video sam da se vise puta pominjalo pitanje drivera za live kartice za vistu, tipa kx driveri itd. ali kome trebaju oficijelni driveri (npr. za igre...) a posto isti nisu izasli, evo sta moze da uradi:
Na setup fajlu za drivere za xp "LiveDrvUni-Pack(ENG).exe" stavi compatibility na win xp sp2, pokrene setup, izabere opciju drivers only, i to je to.
Testirao u 3dmark03, filmovima, muzici - rade kao u xp-u, znaci ok.
Nadam se da sam nekome pomogao, posto sam ja lomio glavu sa raznim driverima vise dana:type:
pozz
Evo ja ti pisem sada sa Viste, Thompson se najnormalnije instalirao sa drajverima koji dolaze na disku. Imam pohvalu za ove iz microsofta. Na betama nisu radili xp drajveri, sada se svi bez problema prepoznaju i rade ko sat! Svaki do jednog!
Ako moze neko da mi posalje boot files za vistu koji je potreban da bi dvd bio butabilan? Unapred hvala
Jedno pitanje:
Kako namestiti rss feed u sidebaru?
Jpa zasto bi se onda odlucio za 64bit?..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari