Dragoni
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.04.2002
- Poena
- 630
nidza je napisao(la):Niko te ne bije po ušima da tražiš fiskalni, zar ne?![]()
pa nekad je potrebno imati neki papir kao sto je racun-garancija za nedaj boze
nidza je napisao(la):Niko te ne bije po ušima da tražiš fiskalni, zar ne?![]()
Aargh je napisao(la):cini mi se da canon 2x godisnje izbacuje nove modele, tako da prethodnim cene moraju uvek da padnu, ali onim modelima koji su imali dobar odnos cene i kvaliteta koji nude, jednostavno nema ni traga u prodavnicama tj. rasprodaju se. Tako da je cekanje da neki dobar fotoaparat pojeftini kada ga malo pregazi vreme jednostavno uzaludno, jer ga tada nece biti u prodaji.
Video sam da u metrou ima neka akcija za A530. Tam piše da taj aparat snima video klipove u 640x480(30fps)!!!!
Istina ili laž?
A550 ima nesto sto su svi A aparati trebali da dobiju pre 6 godina: u mod za pregled se ulazi pritiskom na dugme.
Hvala!Normalno je da se tockic za izbor modova moze okrenuti za 360° i veruj mi da je play mod na prekidacu nesto najgore sto moze da se zamisli (sem mozda play moda na tockicu za izbor modova).
Kupio sam A550 pre neki dan i ne izgleda lose na prvu.. Zanimaju me dve stvari. Prva je ukljucivanja datuma na slikama. Gledao sam specifikaciju i pise da je ta opcija omogucena u Postcard mode-u. U ostalim nije? To mi je malo glupo.. Druga stvar je slikanja "povezanih slika". Nisam bas strucan u ovom tako da ne znam kako se zove ta funkcija ali vidjao sam ranije cak i slikao pomocu jednog Hp-a [ono kada se slika slika po slika i na kraju aparat spoji par slika i ispadne panorama cela...Valjda razumete na sta mislim]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari