Ima li nekog da koristi ikom internet na dorcolu? Zanima me pre svega da li su tacne price o prekidima od po 3-4 dana i sl. stvarima? I generalno gledano, da li vredi uzimati net kod ikom-a?
Nope, vec peti dan nista od 1.5x ... @%&#$%.
- Placenu kablovsku od 350 din
- 64k
- Torenti su pukli skroz jer su verovatno postavili sve zahteve za p2p na kraj liste zahteva
- do rapidshare-a ne mogu da stignem na red jer svi izlazimo kroz nat na net
Sta ja mogu dobiti za taj novac recimo do 1500din preko adsl-a?! Da li preko ADSL-a imam javni IP?
Cek, cek ... to ti je dnevni protok ...
Sad kad malo bolje pogledam ... 24h x 55Mb = 1320 MB. Kako bre 1.4GB prijatelju ?![]()
Ajde bas javi kako sljaka kad te budu prebacili na 256.
Kapiram da je dovoljno ljudi izgubilo zivce i preslo na ADSL tako da oni sada verovatno ne znaju sta ce sa protokom ,) .
da li može neko da mi odgovori da li rade torrent-i preko ikom-a zbog ne-javne ip adrese?
i ako rade kako rade na jačem paketu tipa 512kb ili 256.
512 sam im trazio. Treba, eto, od cetvrtka... pa cemo da vidimo. Javljam u svakom slucajuAjde bas javi kako sljaka kad te budu prebacili na 256.![]()
Da si malo citao prethodne post-ove :rtfm: video bi da torrenti rade, bez obzira na zajednicku IP adresu. Imas ispisane cak i prosecne protoke na nivou sata, sa paketom 128. Sutra me prebacuju na 512, pa ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari