Šta je novo?

God Of War 2

chava

Slavan
Učlanjen(a)
05.09.2005
Poena
319
E ovako... Ne znam koliko je vas ustvari igralo prvi God of War ( svi vi koji niste trebali bi! :) ) ,ali evo uskoro tj 13. marta treba da izadje i GOW2! Naleteo sam na Video Interview od pre neki dan, na IGN-u sa glavnim direktorom igre! Video je nekih 25mb. Ali ovo treba videti! Koja ludnica! IGN predvidja da ce ovo biti i mozda najbolja igra koja se pojavila na PS2 platformi...
Pogledajte obavezno, ovako treba da izgleda svaka akciona igra! :)

http://media.ps2.ign.com/media/811/811719/vids_1.html

Hehe, diskriminacija konzola. Doduse i ja po defaultu mislim da je svaki topik za PC ukoliko se ne naglasi posebno drugacije...

i ja vec mesecima cekam gow2.prvo sam se plasio da ce biti ps3 ekskluziva,ali kada sam saznao da izlazi samo za ps2 mojoj sreci nije bilo kraja.
verovatno sam vec poskidao sve filmove,ali ajde za svaki slucaj cu da probam i ovaj tvoj.
nadam se da ce se neki demo pojaviti ovih dana.

inace,i prica odlicno zvuci.posebno sam se odusevio kada sam video onaj trailer kada se kratos siba u vazduhu na onim grifonima (ili sta su vec).

kec je meni definitivno u top5 igara ikada (ukljucujuci i naravno PC).dvojka nikako ne moze da razocara.

takodje gledao sam i neki trailer iz prvog nivoa.kada se kratos bori sa nekim ogromnim kolosom.znaci nesto onoliko nisam video ni u shadow of the colossus.obavezno pogletajte sve filmove...

stvarno,cena ps2 je sada toliko smesna da je glupo propustiti sve hitove zbog samo stotinak evra.ja bih samo dao tih 100e zbog ova dva gowa,a da ne spominjem i sve ostale hitove.

jedva cekam mart.

Najaca igra ikada! to treba samo igrati da vidis animacije.
Mislim sama ideja da lik ima na sebi pepeo svoga deteta i zene je :-devil-: .
Toliko sam zavoleo najnadrkanijeg lika u svetu igara i bilo bi mi veoma zao
da sada nesto pokvare. Recimo Devil May Cry su mi prepunpali i lik mi je izgubio svoj smek ,) .

Najaca igra ikada! to treba samo igrati da vidis animacije.
Mislim sama ideja da lik ima na sebi pepeo svoga deteta i zene je :-devil-: .
Toliko sam zavoleo najnadrkanijeg lika u svetu igara i bilo bi mi veoma zao
da sada nesto pokvare. Recimo Devil May Cry su mi prepunpali i lik mi je izgubio svoj smek ,) .

E zbog ovakvih stvari se kajem sto sam prodao PS2.. Mogu da zamislim kakvo ce ludilo da bude dvojka.. :wall: :wall:
God of War definitvno pored Mafie mogu da kazem najbolja igra koju sam igrao...

Igra je super, ali mi likovi izgledaju previse plasticno.

igra je rasturila sa ocenama.zaista se ne secam kada je neka igra dobijala ovako dobre ocene.
skidam sada i ovaj review...

edit: no no ! :)

Poslednja izmena od urednika:
samo da javim da je igra juce zvanicno izasla u USA.

nadam se da cu je imati za par dana pa pisem utiske.

inace,i demo je bio odlican.doduse jako kratak,ali odlican.ne mogu vise da docekam original.

pa i kec je bio.
koliko znam,original dolazi na dva dvd9.dakle okolo 15GB:).
uostalom,videces da ce se pojaviti neki rip na dvd5 do vikenda (ako ne i vec danas).

Na drugom disku je bonus materijal, a još se nije pojavio ispravan DVD5 rip.

da izgleda da cemo morati ipak malo da cekamo na dvd5 rip.
inace,ja sam isprobao,radi kod mene.nisam danas imao jos vremena da igram,ali je veceras duga noc pa pisem utiske sutra.

Igra je fenomenalna, samo ima jedan veliki problem... previše je zahtevna....

Zahteva da izvadiš godišnji odmor, pošto nemaš volju da ustaneš, kad si jednom probao igru (pričam o drugom delu).

yep,i ja imam dosta socijalnih problema od kako sam poceo da igram:D.
tacnije,malo mi je zamro zivot zbog kratosa,ali nema veze,zaista vredi.
a i ne traje igra bas toliko dugo.ja nisam jos zavrsio,ali ne bi trebalo da ima vise od 15h gameplay.

u svakom slucaju,savrsenstvo.

i prebacite ovo u konzole.sad barem ima poseban subforum...

ako moze mala pomoc na GOW1 zaglavio u nivou 'desert of lost souls' dunem u prvi rog i otvori mi se put ispred one pescane oluje i kad stignem do drugog velikog roga on nestane i izadju one 3 vestice ili sta vec..nikako da ih ubijem...mlatim ih pola sata ili koliko imam zivota i uvek me na kraju roknu...nemam predstavu kako da to predjem a igrica je brooka ..razmisljam da batalim jer ne vreti..ovaj deo je malo gloop jer nema hint ili nesto :wall:

koliko se secam nema nikakvog hinta.samo tuci dok ne crknu.pojavljivace se nekoliko puta.
e sad,to i nije neki problem ako igras na normal (spartan).ali na tezim nivoima je vec veliki izazov.

*** radim i combo i drzim block ali nikako da ih sredim:wall: i jos igram na normal...pfff nema mi druge nego da kidam zivce

pa sta da ti kazem.i nije neki problem.a i zaista vredi da se malo pomucis.tek posle toga krecu najbolje scene.

Predjoh oko 80% igre, bolja je za klasu od keca, iako to deluje nemoguce..

Poslednja izmena:
lepo vam izgleda taj gow2, dizajneri su cudo, ali to je sve old school :)

Poslednja izmena od urednika:
auf,zaista ne mogu da se nacudim koliko je ovo dobro.nazalost,sutra je zavrsavam (barem sam tako otprilike procenio).relativno je kratka (kao kec).ja sada imam nekih 11h gameplay,i mislim da mi nije ostalo vise od jednog sata.
ali je ziasta sve neverovatno.prica,likovi atmosvera...cak je i grafika izvrsna (sve se odvija na konzoli staroj ko biblija).
zaista,svako ko ima ps2 MORA ovo da odigra (mislim i da nema ljudi koji nece ovo igrati).a i vi ostali bi ste mogli da pazarite ps2 zbog ovoga.
nazalost,ovo je verovatno poslednja zaista velika igra za ps2.u svakom slucaju,dostojan kraj ove konzole.nadam se da cu uskoro igrati GOW3 na ps3:D.

Ja sam presao Gow1 2x za dva dana jednom na normal i jednom na hard...tj. na hard sam stigao tamo dok me nije napala gomila kraetosa...znaci ne moguce je preci...
Inace jedna od najboljih igra koje sam igrao...

Sto se tice Gow2 gledao sam neke trejlere...i odusevio sam se...
U fazi sam nabavljanja...

pa ne moze ni dvojka da se bas pohvali duzinom.otprilike je potrebno nekih 11-12h u proseku.
ja sam sada na 14,ali sam igrao dosta detaljno,a i zaglavljivao sam se na nekim mestima.
ako prelazis drugi put (na spartan) verujem da bi mogao da predjes za manje od 8h.

e sad,ako ti je to kratko/lako,imas titan mod (odnosno god mode u kecu).tu ce ti vec trebati jedno mesec dana da predjes igru koliko je tesko.ja nisam imao sanse na god mode.izgubio sam dosta zivaca,a presao sam samo polovinu.kazu da je titan dosta tezi...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno