Šta je novo?

Konzole

Evo najzad zvanicnih informacija o EU lunch-u!

London, 24 January 2007 –

Sony Computer Entertainment Europe today announced that PLAYSTATION®3 will be launched in the PAL territories including the United Kingdom on 23rd March 2007 at a price of £425.
Responding to retail and consumer demand, SCEE confirmed that initially only the 60GB model would be available, with the 20GB model to follow later in the year dependent on demand.

An expected one million PS3 units will be made available during the initial launch period to all SCEE territories.

SCEE also announced a stellar launch line-up of over 30 game titles for PS3, including eagerly awaited titles published by SCEE such as Resistance: Fall of Man™, MotorStorm™, Genji™: Days of the Blade, FORMULA ONE CHAMPIONSHIP EDITION and Ridge Racer™ 7. An exceptional range of titles in every genre will also be available at launch from the world’s leading third party publishers, including Electronic Arts, Activision, Namco Bandai, Sega, Take 2, Ubisoft, Vivendi Universal, and Sony Online Entertainment.

In addition to games on disc, an exciting range of fully-featured downloadable games
will debut on the PLAYSTATION®Network. These will include gaming icons such as Tekken®: Dark Resurrection and Gran Turismo® HD Concept; the fully-featured PS3 debut of the best-selling franchise Gran Turismo, realised with full HD (1080p) visual quality. Created by Polyphony Digital Inc and published by Sony Computer Entertainment, Gran Turismo® HD Concept has been downloaded by more than 350,000 users since it was released in December 2006 in North America and Japan.

Also available on the PLAYSTATION®Network will be brainteasers such as Go! Sudoku and Go! Puzzle, and innovative games such as Blast Factor™ and flOw™, designed exclusively for PLAYSTATION 3 and delivering on the promise to provide original content created by non-traditional developers and publishers.

Concurrent with the European launch, a new System Update to further enhance the entertainment potential of PS3 will be issued.

Announcing the launch details, Ray Maguire, SVP and MD of SCEUK said, “Following the hugely successful launches of PS3 in Japan and North America, we are absolutely delighted to be able to bring significant numbers of PS3 to the UK. To be able to launch with over 30 titles including retail versions and great downloadable gaming experiences across every genre shows that this is our strongest launch line-up in the history of PlayStation, and is what PlayStation fans in the UK have been crying out for.”

PLAYSTATION 3 LAUNCH TITLE LINE-UP

Resistance: Fall of Man™ - SCEE - Disc
MotorStorm™ - SCEE - Disc
Genji™: Days of the Blade - SCEE - Disc
FORMULA ONE CHAMPIONSHIP EDITION - SCEE - Disc
Ridge Racer™ 7 - SCEE - Disc
Tekken®: Dark Resurrection - SCEE - Network
Lemmings™ - SCEE - Network
Go! Sudoku - SCEE - Network
Go! Puzzle - SCEE - Network
Blast Factor™ - SCEE - Network
flOw™ - SCEE - Network
Super Rub’a'Dub - SCEE - Network
Call of Duty 3 - Activision UK Ltd - Disc
Marvel: Ultimate Alliance - Activision UK Ltd - Disc
Tony Hawk’s Project 8 - Activision UK Ltd - Disc
Gundam – Target in Sight - Namco Bandai Games - Disc
Full Auto™ 2: Battle Lines - Sega®Europe Ltd - Disc
Sonic the Hedgehog™ - Sega®Europe Ltd - Disc
Virtua Fighter™ 5 - Sega®Europe Ltd - Disc
Virtua Tennis™ 3 - Sega®Europe Ltd - Disc
World Snooker Championship 2007 - Sega®Europe Ltd - Disc
NBA 2K7 - Take 2 International SA - Disc
NHL 2K7 - Take 2 International SA - Disc
Blazing Angels Squadrons of WWll - Ubisoft Entertainment SA - Disc
Enchanted Arms - Ubisoft Entertainment SA - Disc
Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent - Ubisoft Entertainment SA - Disc
The Elder Scrolls lV: Oblivion - Ubisoft Entertainment SA - Disc
Def Jam: Icon - Electronic Arts Ltd - Disc
Fight Night Round 3 - Electronic Arts Ltd - Disc
NBA Street 4 Homecourt 2007 - Electronic Arts Ltd - Disc
Need for Speed Carbon - Electronic Arts Ltd - Disc
The Godfather: The Don’s Edition - Electronic Arts Ltd - Disc
Tiger Woods PGA Tour 2007 - Electronic Arts Ltd - Disc
Untold Legends: Dark Kingdom - Electronic Arts Ltd - Disc
F.E.A.R. Vivendi - Universal Games Intl SA - Disc
Gripshift - Sony Online Entertainment - Network

PLAYSTATION 3 Peripherals Available at Launch

Peripheral - RRP in £ Sterling

SIXAXIS™ Wireless Controller - £34.99
Blu-ray Disc Remote Control - £17.99
HDMI Cable - £17.99
AV cable - £17.99
Component AV cable - £17.99
S Video cable - £12.99

@driver
Ma razumem ja tebe, i nije se samo tebi zgadio Microsoftov (ko sto ti rece) "zdarv marketing"... Samo mnogo se opterecujes tudjim izjavama, sta te boli uvo sta ko prica i pise... Ti kao jedinac ne mozes nista protiv monopola...

A to koja je konzola bolja i ko koju hvali to je druga prica... Svako ko je iole normalan zna odgovor i sacekace launch PS3 pa makar kasnio i 3 meseca.......

sto si kupio 7900GT ? Sto nisi cekao launch 8600GTS-a ?

Ocena je 6 ako se secam...Gameplay i kontrole su uzasni a xbox1 verzija far cry-ja ima dalekoooo bolju grafiku! Tako da ta tvoja tvrdnja da izgleda isto ili cak malo bolje nego na pc-ju, totalno pada u vodu!

jesi ti gledao mozda HD trailer od FC vengance ili pretpostavljas ? Meni se iz trailera upravo gameplay i kontrole najvise i svidjaju, ali to je stvar ukusa. Ocena ? kakve to veze ima sa zivotom ? Pa nije to presudna stvar. Pa imas brdo igara koje su dobile losu ocenu, a super su vecini ljudi.

jesi ti gledao mozda HD trailer od FC vengance ili pretpostavljas ? Meni se iz trailera upravo gameplay i kontrole najvise i svidjaju, ali to je stvar ukusa. Ocena ? kakve to veze ima sa zivotom ? Pa nije to presudna stvar. Pa imas brdo igara koje su dobile losu ocenu, a super su vecini ljudi.

Naravo da sam gledao. Pa upravo kontrole nikako ne funkcionisu kako treba! :) Skoro sve jedan opis igre govori to!

ako je SCEE početkom ovoga tjedna trebao dati službenu objavu datuma izlaska njihove dugoočekivane PlayStation 3 konzole u Europi, od toga nije ništa bilo. Prema posljednjim informacijama, na službenu objavu trebat će čekati kraj ovoga tjedna ili čak početak idućeg tjedna.

Postavlja se realno pitanje da li će Sony uopće "lansirati" konzolu 23. ožujka kako je najavljeno prije. Zašto je službena objava tako misteriozno odgođena - nitko ne zna. Možda je u pitanju samo neki trik, no mnogo vjerojatnije su u pitanju ponovno neki problemi...!

http://www.gameplay.hr/modules/news/article.php?storyid=1663

Pazi kad pored tolikih problema i sigurnog odlaganja, launch ce biti 23. marta. Chudno...

@drajver:

mene Wii uopste ne interesuje, niti x-box360 niti ko je "jaci" ali brate pretera ga da za Wii nema igara i da ih nece biti, pa nisu ludi d ane iskoriste priliku da na toliko prodatih konzola ne izbacuju igre i ne zaradjuju pare ! :zgran: pa de to ima ?! Budi realan. Dalje video sam FarCry za Wii i izgleda odlicno , isto kao i za PC i bolje, ima vise drveca i raznih elemenata i drugaciji gameplay..dalekooo je od p3 na 800mhz...

PS. Cestitam na novorodjencetu :) Jos samo da imas sta da igras na njemu hihihihihi (malo se salim ;) )

Ajde kazi mi koja je dobra igra na Wii osim zelde i maria, i da to opravdava skoro 4 miliona prodatih konzola ? :) Wii ima manje igara i od X360 i od PS3, a opet se prodaje ko nenormalan. Zashto, prvo zbog cene, drugo zbog kontrolera. To ce vrlo brzo proci, i na kraju ce sve pasti na igre, kojih nece biti, i iz potpuno istog razloga ce i X360 da krene da kaska za PS3. X360 ce imati igre, ali ce PS3 imati uvek bolju iz istog zanra. Evo Sony i Namco su osnovali novu firmu, Cellius, josh jedna 1st party kuca koja sigurno nece da pravi igre u EA fazonu...

Inache, evo kako Microsoft posluje..

http://edition.cnn.com/2007/TECH/internet/01/24/microsoft.wikipedia.ap/index.html

Postavlja se pitanje, koliko puta ih niko nije provalio ?

Poslednja izmena:
Danas potvrdjeno...

PS3 European launch date revealed

The long-awaited PlayStation 3 will finally go on sale across Europe on 23 March, and will cost 599 Euros.

The electronics giant has said that only the 60GB version of the console will be available at launch, with the 20GB model to follow later.

Source:BBC

Poslednja izmena:
Pazi kad pored tolikih problema i sigurnog odlaganja, launch ce biti 23. marta. Chudno...
Bice u UK po cijeni od 425 funti = 650 eura = 840 $.
Ostatak Evrope malo bolje 600 eura = 780 $
A sto se tice firme Cellus, o njoj najbolje govori osnivacki ulog od cijelih milion $ :d
Da ne pricam da ce na launchu biti (a to su im najaci hitovi) Half Life 2, Fear i Oblivion.

Poslednja izmena:
Pogledaj bolje npr. Red Steel

Naravo da sam gledao. Pa upravo kontrole nikako ne funkcionisu kako treba! :) Skoro sve jedan opis igre govori to!

Pogledaj bolje npr. Red Steel, njega i nisu toliko otaljali kao Far Cry...
I ljudi, ok, slazem se ja za Sony da ima bolju grafiku itd., ali gameplay
na Wii mi se chini neverovatan (posebno ono macevanje u Red Steel-u),) :)

A sto se tice firme Cellus, o njoj najbolje govori osnivacki ulog od cijelih milion $ :d
Da ne pricam da ce na launchu biti (a to su im najaci hitovi) Half Life 2, Fear i Oblivion.

dam im plafon 250 evra za PS3.. znam da ce to biti sigurno za 2-3 godine, ali ovako nema sanse.:D ,)

dam im plafon 250 evra za PS3.. znam da ce to biti sigurno za 2-3 godine, ali ovako nema sanse.:D ,)
Po meni je smesno kukati na cenu PS3-ke! Pa realno, on bi trebalo da kosta MINIMUM 1000 evra!
Pobogu za 600 evra ljudi kupuju mobilne telefone, 250 evra trose na patike (ne kazem da to ti radis Srky)... u onu crnu kutiju je ugradjena spejsshatl tehnologija. Hiljade covek-sati nekih od najpametnijih ljudi na planeti! I ocekivati da to kosta koliko i "VITRAKS" TV (katodni, velike dijagonale) je van pameti!

PS3 hardverski gledano vrijedi 1000 $, ali da li ce se sa tom cijenom prodati na desetine miliona konzola koje ce natjerati proizvodjace da uloze milione u pravljenje mega hitova kao sto je bio slucaj sa PS2.
Od covjeka je relativno lako izvuci 1000 eura za racunar jer njemu dijete slozi pricu da mu najaci racunar treba za ucenje, ali 600 eura (a gdje su jos igre) za igranje, to malo teze.

Pogledaj bolje npr. Red Steel, njega i nisu toliko otaljali kao Far Cry...
na Wii mi se chini neverovatan (posebno ono macevanje u Red Steel-u),) :)

Slabo neshto pratish, Red Steel je dobio porazavajuce ocene. Ne 5 ili 6, nego dvojke i trojke. Igra mozda deluje interesantno jer se tako upravlja, ali kao shto vec rekoh, to nije dovoljno da bi igra bila dobra. Sve novo je interesantno u pochetku, ali kasnije sve pada na same igre, ne na upravljanje, jachinu hardvera itd..

Jedno je koliko bi ti dao za to, a drugo koliko to vredi. Puno ljudi da te pare za mobilni koji mu sluzi samo za prichu, ili za Ipod koji pushta muziku.

PS3 hardverski gledano vrijedi 1000 $, ali da li ce se sa tom cijenom prodati na desetine miliona konzola koje ce natjerati proizvodjace da uloze milione u pravljenje mega hitova kao sto je bio slucaj sa PS2.
Od covjeka je relativno lako izvuci 1000 eura za racunar jer njemu dijete slozi pricu da mu najaci racunar treba za ucenje, ali 600 eura (a gdje su jos igre) za igranje, to malo teze.

Ne samo hardverski gledano, vec bilo kako gledano. Da li X360 koji sa onom opremom koju ima PS3 u startu, koshta preko 700e, vredi toliko ? Mozda sada, kada za PS3 ne postoji piraterija, ali nece sada biti do sledece generacije. Do kraja ove godine cemo tachno znati ko je koliko ozbiljan shto se tiche igara, 1st i 3rd party podrshke, dodataka, originalnih naslova, svezih naslova. Necemo chekati dugo da bi videli da li Sony nastavlja ono shto je do sada radio, i da li Microsoft misli da se sve moze parama..

Btw, dobro ti objashnjenje kako ljudi kupuju PC od 1000e :D:D:D

A shto ne prevedesh u forinte, delovace skuplje ? :D:D

Kakve veze ima sad cena u dolarima sa ovim, ta cena je najavljena odavno. Jel X360 u Evropi zvanichno koshta 400$=310€ ?

Pa recimo da mozesh da se smejesh koliko hocesh, ali Microsoft moze da da milijardu evra za razvoj igara, kada ih daje neznalicama.

Shto se tiche launch igara, portovi nikoga ne interesuju, toga ima na kilo kod X360 i PCa, na PS3 izlaze Motorstorm, Virtual fighter 3, F1..

Sad za jedno par postova, opet pomeni kako su najbolje PS3 launch igre HL2, Fear i Oblivion, jer ovo ti je vec drugi put kako to radish. Zashto onda prichash da si objektivan, a ovamo prosipash lazne informacije u vezi PS3 ? Lepo priznaj da si Xbot, pola ce ti biti oproshteno, a kada budesh kupio PS3 kao shto si PSP uzeo umesto "daleko boljeg" DSa, necemo ti se smejati, mnogo..

Poslednja izmena:
Uf nema me par dana i odma rusvaj ;). Kako ste krenuli vidim da ce se i ova tema brzo zakljucati. Kolko hate-a ovde cccc.

Nijedan thread na benchmarku o konzolama se ne bavi njegovim nazivom. U threadu sa nazivom "konzole..." ili "PS3...", "X360..." nikada se nije prichalo o tim temama, vec iskljuchivo i samo o PS3

Ako krenes od prve strane: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=117628

I pazljivo citas temu, videces da niko ne spominje ps3 sem tebe!? Uvek ti navuces vodu na svoju PS3 vodenicu ;). Bas zanimljivo krenula tema - extra: kao kontroler ovaj, pa kontroler onaj, pa ova igra, pa ona fora, pa moze ovako, pa onako, pa se kaci na ovo itd.. I uleces ti sa nekim informacijama tipa: sony prodao ovoliko, Wii njesra ovoliko, xbox njesra 1,23343 procenata trzista, ova firma ovakva kampanja, ovi otvorili ovoliko kancelarija, 1.8%x3.4 % - x, z - svi ste vi xbotovi!? (kako li se zovu sony bototvi?) ceo svet protiv ps3, jadni "siromasni" "posteni" sony, ovi seku cene na policama, ovi placaju radnike ovoliko, itd ;). Mislim cemu sve to? Nemam apsolutno nista protiv tebe - cak naprotiv - samo ne bih voleo da se i ova tema zakljuca. Aj kapiram tvoju odusevljenost Sony-jem i potrebu da je podelis sa drugima, ali brate pretera. Znas, ako malko pazljivije procitas videces da niko nema nista protiv sony-ja!? vec protiv tvog nacina prezentovanja informacija i tebe. Cak neki, imaju sve ps kozole do sad - vidi se da gotive ps - ali ne i tebe, pa ti teraju inat i to dovede do zatvaranja SUPER teme. Kad bi malko drugacije pisao - ti isti (a ima ih samo 2-3) uopste nebi bili protiv PS3! Postizes totalno kontra efekat svojim stilom pisanja, i okreces ljude protiv onoga o cemu pises iako se svi manje vishe slazu da je sony strava sprava. Znaci gomila ljudi (izmedju ostalih i ja) misle da je PS3 vrhunska sprava, koja ce sigurno u buducnosti (2-3 god) imati gomilu EXTRA igara, ali sad nas to ne interesuje. Prvo, nema "narodnih" verzija igara, konzola se josh nije pojavila u Evropi, trebace da prodje dosta vremena od njenog pojavljivanja da nasi dileri daju normalnu cenu konzole, i najvaznije - ko zna koliko ce trebati vremena da se pojave "narodne" verzije igra (BR mediji itd..) - jer je to najbitnija informacija za naseg prosecnog kupca u Srbiji sa prosecnom bednom platom, jer samo tako i moze da sanja o PS3 - dzaba mu i ako ps3 bude imao sve najbolje kad on nema para da plati originale + da detetu kupi recimo knjige za skolu ili nove patike..

Poslednja izmena:
Stoga dok se PS3 ne pojavi kod nas sa "narodnim" verzijama igara, normalnom dilerskom cenom, BR rezacima (iskreno navijam za BR i jedva cekam br rezace i medije), itd, nemoj voditi svaku temu o konzolama do zakljucavanja i borbadovati nas informacijama koje nam sad TOTALNO nista ne znace, i hate-ovati sve sto nije ps3, nazivati ljude xbotovima, pretiti im da ces da ih bijesh!? itd.. Ugledaj se recimo na Nedju ;). Od svih, on je covek dao vrhunski link koji je i jedna od najkorisnijih stvari u ovoj temi ;). Eto mene recimo jako zanima ovaj Wii - a od tebe i sony prodao 10000k89 procenat 1,2 % x godisnje x-89% trziste analiza Y trt polica umrite xbotovi - ja nikako da saznam nesto vishe o ovoj konzoli. Ti rece ima glup hardver - koga to zabole? Pa super nintendo sa procesorom na 7mhz je imao vrhunskih igara. Mene bas zabole za hardver, ako je igra dobra - zar je bitno dal je na 122120 TFlops-a GHZ ili na nekom mame-u od 3mhz? Totalno nebitno..

Stoga bate - isquliraj malko od sony-a, pusti nas da dishemo ;) da saznamo i o drugima nesto. Zahvaljujuci tebi znamo i sta doruckuje Kutagijeva zena ;), postujemo tvoj trud - ja sam jednom bio u predstavnistvu Sony-ja u Tokiju (nezamisliva zgrada) - i ako ikad budem ishao opet (kad bi video kako nas japanci dr*aju za vizu - NEZAMISLIVO - mozda bi ti odusevljene splasnulo - ladno su gori i od amera!? kad smo mi u pitanju), ukazacu im na tebe i predloziti im da ti daju de-lux stan + recimo majbaha, jer si zaduzio sony bar za toliko ;) - al zelimo da cujemo i drugu stranu price. Peace..

na Wii mi se chini neverovatan (posebno ono macevanje u Red Steel-u

A gde to mozemo da vidimo? Sta je fora sa tim Wii kontrolerom? U cemu je tu upravljacka nex-gen gvinta? Jel ima neki link odakle mozemo da skinemo da vidimo kako izgledaju Wii igre + taj kontroler?

Ps: Sta bi sa testom onog mish - tastatura kontrolerom za x360 koji je Lucifer najavio? To bi bilo strava da neko nash istetstira na novom x360..

Poslednja izmena:
svaka stvar vredi onoliko koliko nudi.

i koliko onda treba da košta pc, pošto pc od 600€ ima bolje igre, bolju grafiku, bolji framerate od ps3 ???

Sto vazi za Drajvera - vazi i za tebe ;). Ok je sto postujesh i drugu stranu price, al isquliraj malko i ti. Spustite malko loptu oobojca ;) k? Mislim na pc-u od 600E neces se bash naigrati najnovijih hitova 60>fps, bez sakacenja svega zivog, 100% tako da ne preteruj ;). Skoro da toliko kosta samo GTX za pc. Nema potrebe blatiti ps3 koji ce sigurno doneti gomilu bruka igara i koji predstavlja stvarno nevidjen hardver za nevidjeno male pare! Samo ce mu trebati malko vremena da ga skontaju. Kad bi sklapao pc da ima procesorsku snagu ko ps3 - ne smes ni da zamislis kolko bi kostao. Peace..

Poslednja izmena:
600 evra. Hoće li biti i kod nas.........:( I, recimo, Resistance: Fall of Man, Motorstorm i Oblivion :smoke: Zna li neko kako povezati konzolu na monitor? :d Preciznije, kako deluje 720p na widescreen monitoru koji je predviđen za neku drugu rezoluciju (1440 x 900 ili 1680 x 1050)? Funkcioniše li to kako treba ili kako atreba™?

Sto vazi za Drajvera - vazi i za tebe ;). Ok je sto postujesh i drugu stranu price, al isquliraj malko i ti. Spustite malko loptu oobojca ;) k? Mislim na pc-u od 600E neces se bash naigrati najnovijih hitova 60>fps, bez sakacenja svega zivog, 100% tako da ne preteruj ;). Skoro da toliko kosta samo GTX za pc. Nema potrebe blatiti ps3 koji ce sigurno doneti gomilu bruka igara i koji predstavlja stvarno nevidjen hardver za nevidjeno male pare! Samo ce mu trebati malko vremena da ga skontaju. Kad bi sklapao pc da ima procesorsku snagu ko ps3 - ne smes ni da zamislis kolko bi kostao. Peace..
ne brini ti za mene i drajvera, znamo se mi dobro, ja mu našao posao u planitisu svojevreno :wall:
volim ja da ćaskam sa njim, ima tu neke "magije".

a što se tiče PC za 600€, bez monitora naravno, kao i ps3/x360 bez hdtv, možeš da napraviš opasno dobru kombinaciju. sigurno će sve igre odrađivati bolje nego što ps3 to onako bangavo sada radi. i ne treba ti nvidia 8xxx, kada će i 1950 odraditi duplo bolju grafiku.

inače, kakvu to procesorsku snagu ima cell, to me živo zanima! ono što su obećavali, prikazivali neke powerpoint-e, pričali, sve je bilo u stilu, biće fenomenalan, verujte nam na reč. međutim, ovo što se vidi, je na nivou nekog P4. pa sve, ali sve igre koje ima i ps3/x360, mnogo bolje izgledaju i brže radi na x360. znači, kakav je cell, daj primer, to i to, u toj i toj igri, vidi kako odrađuje, to ništa drugo ne može.

600 evra. Hoće li biti i kod nas.........:( I, recimo, Resistance: Fall of Man, Motorstorm i Oblivion :smoke: Zna li neko kako povezati konzolu na monitor? :d Preciznije, kako deluje 720p na widescreen monitoru koji je predviđen za neku drugu rezoluciju (1440 x 900 ili 1680 x 1050)? Funkcioniše li to kako treba ili kako atreba™?
pa povezuješ preko HDMI :)
nema ps3 vga :(

i izgledaće očajno, zato što će ti monitor razvlačiti rezoluciju. ps3 nema skaler čip kao x360.

Poslednja izmena:
Ps: Sta bi sa testom onog mish - tastatura kontrolerom za x360 koji je Lucifer najavio? To bi bilo strava da neko nash istetstira na novom x360..
Kačio sam u bench vestima pre par dana. Ukratko - katastrofa. Očajan po svim pitanjima.

ne brini ti za mene i drajvera, znamo se mi dobro, ja mu našao posao u planitisu svojevreno :wall:
volim ja da ćaskam sa njim, ima tu neke "magije".

Pa bate kako da ne brinem - ti rece da je Drajver hteo da te bije, a ja cu da on i nije bash mali ;). Shalu na stranu, samo ne bih voleo da se i ova tema zakljuca - to je sve..

Kačio sam u bench vestima pre par dana. Ukratko - katastrofa. Očajan po svim pitanjima.

Bedak! Znaci preskacem i x360 ;). U stvari - moze samo za fudbal :d - ili neku voznju. Josh i ako ps3 podbaci po ovom pitanju ququ. Pa sta osta od next-gen ako su kontrole ostale na nivou R1+R2+X+L4+L1 combo - trt? Wii ;) ?

i izgledaće očajno, zato što će ti monitor razvlačiti rezoluciju. ps3 nema skaler čip kao x360.

De pojasni? Jel ima negde da se vidi ovo sa nekim slikama koje to demonstriraju?

...

Slabo neshto pratish, Red Steel je dobio porazavajuce ocene. Ne 5 ili 6, nego dvojke i trojke. Igra mozda deluje interesantno jer se tako upravlja, ali kao shto vec rekoh, to nije dovoljno da bi igra bila dobra. Sve novo je interesantno u pochetku, ali kasnije sve pada na same igre, ne na upravljanje, jachinu hardvera itd..

Brojke i ocene me ne zanimaju. Ono o cemu ja pricam je moj licni dozivljaj (doduse nisam jos probao uzivo, ali nameravam). Ponovicu... meni se dopada koncept, sto se tice igara, videcemo, ali koliko vidim ni Nintendo ne zaostaje za drugima po brojci, po kvalitetu jos ne znam (znam da ti znash sve su neke decije lude igrice tipa Mario&Zelda), kad budem video igre onda mozemo diskutovati (mada opet ni to mi nije toliko bitno) ;)

Jedno je koliko bi ti dao za to, a drugo koliko to vredi. Puno ljudi da te pare za mobilni koji mu sluzi samo za prichu, ili za Ipod koji pushta muziku.
Dobro.. Super. Vredi mnogo, jasno mi je.. ali opet kazem NECU DA DAM 600e na game konzolu, makar imala hiper realisticnu grafiku i ne znam kako lude igre. Toliko.
P.S. Moj mobilni je kostao 150e (ima sto nekih funkcija i 20 programa od kojih ja koristim samo mp3 plejer, tako da mi IPod ni ne treba.. Pardon i koristim i PDF Reader:D)

Samo nesto, nebi me iznenadilo da je drajver na Gejtsovom platnom spisku, jer je svojim postovima toliku antireklamu dao PS3 da ja a verujem i drugi necemo ni pogledati PS3 kad stigne kod nas.

Haludza,

1. ko da ja uopšte ozbiljno slušam šta on kaže :) svaki put kad vidim njegov post, odmah pomislim - da vidim šta je sada odvalio.

2. ima tu dosta toga :)

3. e vidiš, ovo je malo komplikovanije. prvo, slike su neupotrebljive. ako digitalcem slikaš tv, nećeš dobiti isto ono što vidiš svojim očima.

ali, postoji jedan jako interesantan topic, i ja ti savetujem da ga pročitaš (filipenko takođe, odgovor na slično pitanje isto pitanje). tu ćeš saznati sve što te/vas interesuje. odvoj pola sata za čitanje, vredi.
btw, jako često se tamo spominje ANA, to je taj x360 skaler čip.

Samo da skontam. Sony ce navodno da kosta 600E u Evropi tek krajem marta u ogranicenim kolicinama koje ko zna dal ce uopste i kada doci i do nas? Kod nas ce da ga valjaju za soma 100% ;). Recimo Beosoft i skuplje ;). I to ko zna koliko ce ga dugo valjati po skupljoj ceni. Ja tripujem - jaaaako duuugo. Plus gde je tu cip za citanje kopija ;). Pa samo taj cip (ako uopste fora bude u cipu) ce ovi nashi naplacivati recimo minimum 200E. Ko zna.. Treba ce bas dooosta vremena da prodje da se nashi dobavljaci i dileri urazume sa cenom i da ga valjaju krekovanog za recimo 600-650E + programeri da ga skontaju kako treba. Recimo 1-2-3 god ;) - kraj 2008 itd.. A gde su BR mediji (koje ce nashi dobavljaci isto skupo naplacivati) + BR rezaci.. Cemu onda sada tolika galama? Samo opushteno..

Jel treba neki cip za x360? Ili sam cita kopije? A koja je fora sa wii - jel su ga razbili? Jel cita kopije?

Poslednja izmena:
ti si haludza bio u sonyjevoj zgradi po sred japana? nije da ti neverujem ali jel moze jos neki info? ... (to bi mi bila najzaninljivija prica od svih ovde ispricanih prica ,) )

Nazad
Vrh Dno