p.s. ermmmm oko ulaganja u HW necemo, moze da bude bolno380DEM 850MB Quantum, 300DEM 4MB RAM :smash:
Koji sabor matoraca i penzionera ovdePodsecate me na borce iz WWII koji pricaju kako su ubijali Nemce
Salu na stranu, ja sam trazio i trazio ali nigde ne videh nista sire o OS4 od onog sto je prezentovano na gore pomenutom sajtu.
I koja je perspektiva ovog sistema, sem da pokrene secanja na nekada sjajan koncept?
Koji sabor matoraca i penzionera ovdePodsecate me na borce iz WWII koji pricaju kako su ubijali Nemce
Salu na stranu, ja sam trazio i trazio ali nigde ne videh nista sire o OS4 od onog sto je prezentovano na gore pomenutom sajtu.
I koja je perspektiva ovog sistema, sem da pokrene secanja na nekada sjajan koncept?
kSymbian je dobar ali ne preterano brz na 200MHz, pored toga Amiga ima neuporedivo kvalitetnije i bolje programe za sve primene, programi na Symbianu su uglavnom igracke. Ja pokusavam da iskopam neku varijantu za Atari emulator na E61 jer bi time dobio 1.000.000 vrhunskih programa kakvi za Symbian tek treba da se pojave....
Pozdrav za mog prijatelja DJ Nicka !!
Amiga je otisla u penziju, onda kada je lik sa mog avatara penzionisan !
Evo jos jednog bivseg Amigiste...
Nego jel se seca neko Amiga Dream Network-a (ADN), sistem BBS-ova nesto kao SETNET ili FIDO? Sta se desilo sa tim,jel jos uvek funkcionise mada cisto sumnjam?
Bili su tu Ecstasy BBS, Eros BBS, Underground, Prometheus... Pa onda likovi kao Norge, Freak, Teorist...
E to su bili dani.
Pozdrav
Dok sam koristio workbench imao sam Gatesa u korpi.Tamo mu je mesto.
.
Inace mi se ne svidja sto je amiga hardver zadnjih godina bio prilicno skup u odnosu na PrC hardver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari