Šta je novo?

Konzole

Ste gledali Hyper Space? Ja videh neko ludilo zvano "Lost world - planet -space" tako nekako, nesto na zaledjenoj planeti.. Ajoj kakva grafika! Kakav crni dx10! Pa ono je ludilo ljudi moji. Stvarno izgleda brutalno, i ima onako brutalne detalje koje nema niti jedna PC igra. Mislim da je radio Capcom - mega baje. Ono ides i rokas - kamera iz (nazalost :)) treceg lica, ali GRAFIKA!!! Aj da recimo 8800GTX i moze da izgura onaku grafiku u igrama pri onakom fps-u. Ali nema shanse da neka PC igra (bar ove koje ja vidoh na PC-u) ima onoliku kolicinu pazljivo i sa puno smisla odradjenih efekata - detalja. Uf da se spalis. Al uopste ne videh onako u zurbi na cemu su onu igru pustali? Na Sony-u!? Ili na X-box-u!?

Na cemu god je ono islo - ono je STVARNO nextgen! A ko kaze da je ono losha grafika (gameplay je mozda glup mada sumnjam za Capcom - nisam probao) taj stvarno treba da pregleda glavu :d..

Poslednja izmena:
ne uzbudjuj se, to sto dozivljas se zove "konzolna bolest" i sasvim je normalna, konzole kad izadju uvek imaju bolju grafiku od PC-a (pogotovo sonyjeve), to je bio slucaj i sa PS2, i sa PS1...Ali za godinu dana oni svate da i dalje imaju i da ce imati istu takvu grafiku jos 2 godine, a mi na PC-u vec imamo bolju. To su novi naslovi, sacekaj nove naslove za PC koji slede. Naravno, u narednih godinu dana imaces 4-6 dobrih PC naslova sa takvom grafikom, dok ce konzole imati 20-30 (nadaju se hihihihi), ali posle godinu dana skoro svi PC naslovi ce doci na taj nivo. E sad ko je nestrpljiv...

@Haludza
To ti je Lost Planet, pored GOW najbolja igra koja je do sada
izasla za X360 . I ja sam se odusevio kada sam video gameplay na Cyber Space-u .

@Haludza
To ti je Lost Planet, pored GOW najbolja igra koja je do sada
izasla za X360 . I ja sam se odusevio kada sam video gameplay na Cyber Space-u .

da si rekao da si se odusevio grafikom pa i da kazem ok ali ako si se odusevio gameplay-om...hmmm...yet another tps...nothing more nothing less

@Gx-x ma kapiram ja to, filter texture, trouglovi, shaderi trt-mrt. Ali ja ne pricam o tome! O sirovoj snazi. Nekako su igre na konzloama (exluzive) odradjene sa mnogo vishe ljubavi - paznje ;) prema naizgled beznacajnim detaljima. Al bez zezanja. To ti ko da poredis Japanski i Nemacki automobil :d. Prvi nudi full opremu za male pare, al carrera 911 ima nesto "ono" - dushu :). Ove prve sklapaju roboti, ove druge vredne Nemacke ruke :d. Kad na Carreri ubacis u brzinu, menjac skljocne ko da ubacujes metak u cev :d, ma Shvapska preciznost, a osecaj voznje brzine i shmek neopisiv. Nekako svi ti naizgled nebitni detalji neverovatno doprinose opstem utisku. E tako ti sa konzolama - samo obrnuto ;). Japanci su tu stvarno fanatici po tom pitanju posvecenosti detaljima! Evo recimo ja kod drugara videh neku igru Shenmue na nekoj Segi. To je kao neka konzola slabija od PS2!? Ali kako je to odradjena igra! Bruka. Samo recimo kimono u sekvenci koja je uradjena u endzinu igre. Sa koliko detalja, paznje i posvecenosti je to odradjeno. Ludi Japanci. Evo ja ne vido igru na pc-u koja ima lepse dizajniran kimono ;). Shalu na stranu - neverovatna posvecenost detaljima. Isto tako videh kod drugara Shadow of the Colossus ja mislim da se tako zove - na PS2. Kakvo loodilo! Znaci jasis konja, griva se vijori, ma neverovatno da to tera hardver ps2!? Kolko tu ima detalja! A tek dizajn sumanut, neko ludilo, penjes se na nekog dzina sa macem!? Ma strava. Neverovatna grafika - u gameplay ne ulazim - vishe sam gledao nego sto sam igrao ;). Ne bih ni ulazio kolko tu ima miliona trouglova u sekundi, pipeline-a, to su stvarno ne bitne stvari naspram necije posvecenosti i talenta. Sta su ti programeri izvukli iz ps2 harvera ja sam ostao zblanut! Kako je to lepo ukomponovano, dizajnirano, koliko tu ima prelepih detalja, i kako sve to cini jednu skladnu celinu. Cccccc. Jednostavno, takvu posvecenost detaljima PC igre, iz nekog razloga, nemam pojma kog - nemaju. Bez obzira sto im budze trouglove, nije poenta u tome..

Eskluzive sa tih konzola su stvarno boles detalja i dizajna. Cim krenu paralelno da ih razvijaju, ode sve u PM. Recimo zato sumnjam da ce taj "Lost world - planet" da uopste izadje za PC. Jednostavno, ono je nekako predobro odradjeno - pogotovo eksplozije - nisam ni u jednoj igri video onakve explozije? Ko da su dx11 :D a ne DX10 valjda..

Poslednja izmena:
a zasto bi izasao ? kad ce crysis izaci na konzoli ?nikad. Svako ima svoje. Kao sto si poredio japanca i svabu u auto industriji. Svaba nikada nece imati taj osecaj momentuma ubrzanja kao japanac niti izdrzljivost po broju predjenih kilometara, a japanac nikada nece imati taj heavy europe filling u vecini svojih kola. Sve ima svoje prednosti i mane. Samo vodi racuna da je lexus japanska firma ;) Japosi sve mogu, a svaba nikada nece napraviti hondu ili mazdu sve i da se potrudi, jednostavno ta filozofija imnije jasna...

E da, a poenta je :):

=gx-x;1011293Ali za godinu dana oni svate da i dalje imaju i da ce imati istu takvu grafiku jos 2 godine, a mi na PC-u vec imamo bolju

Sve zavisi sta smatras pod tim bolju ;). Po meni najbolju grafiku na PC-u ikada ima Unreal u glide-u (samo posmatraj kroz to vreme) i od kad se spalih tom grafikom kad sam je prvi put poterao na voodo2 u vreme kad je ps1 jos carovao kod nas, kad sam video ono nebo (ja jos ne vide bolje odradjeno nebo ni u jednoj pc igri posle nje!) i one vodopade, nista se od onda nije znacajno desilo :d. To tada je bilo stvarno WOOOOW!!! Sve posle je bilo wow ;)..

Nekoga odusevljava rezolucija - mene dizajn. Nekome je far-cry vrh grafika, daleko bolja od HL2. Mene recimo ne radi far-cry grafika - 50x mi je bolja u HL2 - interesantnija, pogotovo dizajn - tu Shvabe moraju jos dosta da uce ;) - oni mutanti su im za moje pojmove mega jadni. Mislim povlacim paralelu da skapiras na sta mislim. Meni je HL2 interesantnija grafika, lucidnija, pogotovo ona skeletna animacija itd. U far-cry svi trce ko da su progutali motku :d.

E zato recimo mene vishe odusevljava grafika u nekim ps2 eskluzivama nego recimo fear ;). Nekako mi je interesantnija jer ima vise sumanutih detalja na sumanutim mestima i u vecini slucajeva perfektan dizajn.

Inace najbolju igru koju sam u zivotu odigrao je na PC-u :d i zove se Deus-ex ;). Mislim nisam nikakav fan konzola (ja sam fan "looking glass studios-a" ;) Deus-ex, SS1, SS2 itd..), a iza nje je "Another World" sa Amige, samo mislim da ljudi potcenjuju malko to trziste bez razloga. Ja da recimo imam 600E i da mi je to "i crkveno i mrveno" sto kaze nas narod, a komp mi treba samo za igre, pre bi se odlucio za konzolu. Za jedno 100E bi uzeo nesto za net i rezanje diskova a ostalo za PS3 ili x-box360 (vidim da se doticni bez problema kaci na monitor). Mislim sta na konfiguraciji od 500E mozes da odigras a da mu ne ubijesh draz sakacenjem svega zivog. A zipa na sta lici onaj lost planet sta li vec - bruka!

Poslednja izmena:
Jel neko video igru Stranglehold? Radjena po onom filmu... Ubijaaaaaa...
I ekskluziva EIGHT DAYS za PS3 te baca s nogu kad gledas...

Poslednja izmena:
u jednom od poslednjih intervjua su rekli d ane planiraju tako nesto niti da su zainteresovani. A dali traze progrmare za PS3 - to ne znaci da ce izaci crysis, zamisli samo koliko je vremena potrebno da se CELA igra prepise za PS3...Oni imaju engine, oni oce da ako mogu taj engine prodaju i iskoriste u konzolama, logicno, kao i UT3 engine...

PS: http://www.crytek.com/games/index.php?s=xsis - ja ne vidim tu konzole nigde...

Poslednja izmena:
u jednom od poslednjih intervjua su rekli d ane planiraju tako nesto niti da su zainteresovani. A dali traze progrmare za PS3 - to ne znaci da ce izaci crysis, zamisli samo koliko je vremena potrebno da se CELA igra prepise za PS3...Oni imaju engine, oni oce da ako mogu taj engine prodaju i iskoriste u konzolama, logicno, kao i UT3 engine...

PS: http://www.crytek.com/games/index.php?s=xsis - ja ne vidim tu konzole nigde...

Pa ne smeju da pricaju. Uostalom EA je to, budi siguran da ce izaci kao sto je i Far Cry izasao. Izace to samo kasnije nece ove godine verovatno.

Au Haludza, ala si se isprimao, a igru si video na TV-u?! Care!
Imas ovde odlican previw:
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?fs=1&id=2288

Igra odlicno izgleda, ali PC sa vec pomenutom 8800-kom moze MNOGO VISE!
Sto se tice Unerala, seti se koliko si godia imao onda, a koliko imas sad. jedna od posledica starenja je da se WOW osecanje s godinama sve vise smanjuje u vezi sa svim, pa i sa igrama! ;)

Sto se tice Unerala, seti se koliko si godia imao onda, a koliko imas sad. jedna od posledica starenja je da se WOW osecanje s godinama sve vise smanjuje u vezi sa svim, pa i sa igrama! ;)

hmmm....wow koji je bio s'prelaskom sa amiga/hercules grafike na ps1 i full 3d je jednostavno wow.od tada do danas samo budze te iste poligone/efekte itd...i dalje je to "samo" 3d :D .kao sto je 2d bio razlicit izmedju manic miner-a i project x-a/stardust-a na primer tako je razlicit i 3d izmedju hl1 i oblivion-a ;)
sledeci wow ce biti (burning crusade lol :d ) neki vr/hologram sta ti ja znam jer danas recimo toliko pratis (hteo ne hteo tv,net,stampa itd...) tehnologiju da eto vec sada (i godinu dana unazad) znas sta ce i kada ce biti crysis npr. tako ces isto znati i sta/kada ce biti pravi foto realizam etc :p .prelaz sa 2d na full 3d je definitivno i stvarno bio wow kao sto ce (bar se nadam) biti i prelaz sa 3d na vr/hologram/neko slicno loodilo :cigar:

@Nedjo

Ne mora da znaci. Mnoge igre ne koriste pun potencijal konzole. Primer za to je PS2 i ona igra Shadow of Colosseus ili kako vec... Igru izdaje Sony, jer oni najbolje znaju da iskoriste potencijal PS2, a izasla 6 godina posle PS2. A za 6 godina izadje 1000 grafickih karti koje moras da kupujes da bi igrao najovije igre... Konzola RuleZ :)

Poslednja izmena:

Ne kazem ja da ne moze, ali bate nikako da zasucu rukave i da se to desi! Ko da nece da naprave igru sa toliko posvecenosti detaljima!? Stvarno ne znam koji im je. Mozda optimizuju, sakate, shteluju da to radi na sirotinja-raja masinama pa onda cela igra ode u PM? Sto bi rekao moj ortak - inace teska sirotinja - i mrzi sirotinju iz dna dushe - kaze: "Ko pomaze sirotinji radi protiv Boga!" ;)..

Sto se tice Unerala, seti se koliko si godia imao onda, a koliko imas sad. jedna od posledica starenja je da se WOW osecanje s godinama sve vise smanjuje u vezi sa svim, pa i sa igrama!

Ima Metallica onu pesmu: "Sad but true" ;). Jes vala, sto si stariji sve se manje odusevljavas, sve te je teze "pomeriti". Mada kad probah gore pomenutu carreru 911, zesce pomerih mozak :d. Mislim da ti sa vecim stazom u godinama nazalost trebaju skuplje igracke :D. Eh, mada Unreal - u podvlacim - glide-u (u d3d-u izgleda bulja) eh shmrc :(, kolko je to obecavalo tada. Puste zelje..

A sto je jos cudno - sve manje imas zivaca da se zlopatis.

Recimo pre bih se udubljivao u neki user interface neke "geek" igre (ko rece black and white 2 :)). Sad jednostavno nemam vishe zivaca. Ono oci mi ispadose od renderinga, montaze, plug-inova, opcija, upoznavanja mogucnosti, properties-a, viewpoint-a, rotacije kamere, xyz, trt-mrt. I kad jos u igri vidim da i tamo moram da se zlopatim sa svim tim i da becim oci - pomislim: "ok za ovo me placaju (3dmax etc) - ko ce da mi plati silno vreme potrebno za udubljivanje u user interface, viewpoint-e, itd neke geek igre?". Ono ja bi odmorio mozak a doceka me brdo opcija ko za neki ozbiljan program. Odma esc ;). A pre mi to nije bio problem!? Sad me nevidjeno ali NEVIDJENO mrzi!? Mislim na kraju cu zavrsiti na pong-u :d..

Poslednja izmena:
...na kraju ces se ozeniti....

Pu pu daleko bilo ;). Zar mi toliko loshe zelis :d.

Ja sam sretno ozenjen covek, koji redovno jashi svoju zenu i uziva u tome ;) - zena se zove:

Yamaha YZF 1000 ;).

http://www.bikepics.com/yamaha/yzf1000/

I sjajno se provodimo ;). Ona ne zanoveta, ja jashim redovno - svi sretni :d. Samo da ovako vreme potraje..

Zenidba pu pu daleko bilo - pomeri se smesta :D..

Odlican link! I sve moze da se skine! Bilo bi dobro da se postuje vishe ovakvih linkova..

Poslednja izmena:
Haludza, kakav si ti lik... Svaka ti je ka' Njegoševa:D
Respect:wave:

Haludza je dotakao jednu stvar koja je presudnap po meni za izgled igre : dizajn. Znaci ne shaderi i slicno vec dizajn, kako je ta tehnologija iskoriscena. Dosta sam igara igrao na konzolama u nekom periodu 1996-2001 ali nisu me dojmile-nisam bio u fazonu igara. Tada na PC-ju se nisam cak ni igrao, nisam ga imao (ona faza "ma koji ce mi to djubre")
PC je sada dosao u tragicnu fazu loseg dizajna, sto se mene tice umro je za igre.Drze ga par RPG-ova, MP i WOW, ali njega ne posmatram kao igru. Pogledajte samo mastovitost i lepotu te igre. Igrao sam far Cry i zevao dok sam igrao. Igrao sam FEAR, ajde kao ok. Ne spori se superiorna grafika ali je tako dosadno da je to strasno. FEAR MP...kao neki kaunter za gerijatrijsko odeljenje.

A nije da mi sa godinama rastu prohtevi, ja i dalje sa ogromnim zarom igram Black Tiger, Super HangOn, Trojan, Double dragon i slicno. I ni malo mi nije dosadno.
Prosto kako ja to gledam igre treba da budu ili zabavne (kakve na PC-u nisu vec dugo a na konzolama jesu u nekom opustajucem smislu) ili epohalne, kao sto je bio DeusEx-quake-unreal-SC-Warcraft-avanture i slicno.
Warcraft 3 je izasao 2002 ako me sluzi secanje. Zadnja epska igra na PC. WOW necu racunati, on je i vise :)

Dakle neka moja poenta je da se nadam da i konzolne igre nece krenuti u mutavom pravcu "jao jao mrda se list kad ga dodirnem" Ako i one krenu da budze grafiku, lol.

Poslednja izmena:
Eskluzive sa tih konzola su stvarno boles detalja i dizajna. Cim krenu paralelno da ih razvijaju, ode sve u PM. Recimo zato sumnjam da ce taj "Lost world - planet" da uopste izadje za PC...

jedan od suprotnih primera je DeusEx; prvi deo, exluziva za PrC, je jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao. DeusEx 2 je katastrofa (ili bar drugaciji... :) ) a radjena je za konzole prvenstveno.
(@Haludza - sad sam video da si i ti ljubitelj DeusEx-a / Looking Glass Studios-a :D :D :D ....ko bi rekao da imamo toliko zajednickih stvari osim.... ...kako te sluzi ono smece od PocketPCja :p )

a zasto bi izasao ? kad ce crysis izaci na konzoli ?nikad.

mozda te nije bilo u threadu "Oficijelni Sony Playstation 3 tred" pa... osim toga Chava je vec postovao link ovde...

jel mozes ti nedjo da postujes linkove za te tvoje tvrdnje!?!??! ili traba da ti verujemo da 8800 moze vishe? :trust:
dakle jel moze neki link da vidimo sta 8800 moze MNOGO VISE? onaj nvidia tech demo sa zabom i devojkom je daleko manje impresivan od Lost Planeta! (to je jedino sto sam video sa 8800)

jedan od suprotnih primera je DeusEx; prvi deo, exluziva za PrC, je jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao. DeusEx 2 je katastrofa (ili bar drugaciji... :) ) a radjena je za konzole prvenstveno.

tako zavrsi svaka igra koja se na prvom mestu radi za konzolu.
najnoviji primer R6 Vegas. od HC takticke pucacine napravise igru za malu decu.

svi se loze na neku grafiku (jos nisam seo na dupe zbog grafike u nekoj x360 igri) i svi se loze na neki preterani gameplay koji kad probas shvatis da je tesko ******. neko ko je navikao na PC ima osecaj kao da su mu ruke vezane ili igra samo jednom rukom, nista nije custom i nista ne mozes da podesis kako ti odgovara (kontrole, osetljivost...). postoje dve verzije gameplay-a:
a)dodjes na odredjeno mesto i pritisnes odredjeni taster na joypad-u da bi se nesto desilo i ides dalje.
b)lupanje po joypad-u (klasicno napucavanje) i onda pocnu da iskacu poruke "500 COBMO HITS", "1000 KILLS" i sl.

sportovi su jedino dobri zato sto se i igraju na joypad-u i u drustvu.

probacu taj Lost Planet da vidim sta je tako posebno i Oblivion da vidim kako izgleda.
do sad se grafika svodila na to da su likovi dobro uradjeni, a okolina ako je ima dosta onda uzas ili ako je dvorana kao za stoni tenis koji mi je najbolja igra onda je i ona dobra ali nista ekstremno i nista sto PC vec nema.

jednostavno marketing je čudo!

btw sad sam skinuo ne trailer vec game play iz Lost Planeta i nije nista posebno... traileri su :O ali in game video je skroz prosecan... GOW je 16x bolji!

Ne kazem ja da ne moze, ali bate nikako da zasucu rukave i da se to desi! Ko da nece da naprave igru sa toliko posvecenosti detaljima!? Stvarno ne znam koji im je. Mozda optimizuju, sakate, shteluju da to radi na sirotinja-raja masinama pa onda cela igra ode u PM? Sto bi rekao moj ortak - inace teska sirotinja - i mrzi sirotinju iz dna dushe - kaze: "Ko pomaze sirotinji radi protiv Boga!" ;)..

Ima Metallica onu pesmu: "Sad but true" ;). Jes vala, sto si stariji sve se manje odusevljavas, sve te je teze "pomeriti". Mada kad probah gore pomenutu carreru 911, zesce pomerih mozak :d. Mislim da ti sa vecim stazom u godinama nazalost trebaju skuplje igracke :D. Eh, mada Unreal - u podvlacim - glide-u (u d3d-u izgleda bulja) eh shmrc :(, kolko je to obecavalo tada. Puste zelje..

A sto je jos cudno - sve manje imas zivaca da se zlopatis.

Recimo pre bih se udubljivao u neki user interface neke "geek" igre (ko rece black and white 2 :)). Sad jednostavno nemam vishe zivaca. Ono oci mi ispadose od renderinga, montaze, plug-inova, opcija, upoznavanja mogucnosti, properties-a, viewpoint-a, rotacije kamere, xyz, trt-mrt. I kad jos u igri vidim da i tamo moram da se zlopatim sa svim tim i da becim oci - pomislim: "ok za ovo me placaju (3dmax etc) - ko ce da mi plati silno vreme potrebno za udubljivanje u user interface, viewpoint-e, itd neke geek igre?". Ono ja bi odmorio mozak a doceka me brdo opcija ko za neki ozbiljan program. Odma esc ;). A pre mi to nije bio problem!? Sad me nevidjeno ali NEVIDJENO mrzi!? Mislim na kraju cu zavrsiti na pong-u :d..

Da malo upotrebis to sto ti vugla nosi, shvatio bi da ustvari od te sirotinje, kako ti to nazivas taj deo populacije na zemlji, ustvari firme i zive, a ne od ownera high end masina. Dakle, filozofija koju zastupas ravna je tacki smrzavanja, i nema nikakvog osnova. Ajde, razmisli o svemu jos jednom, i probaj nesto pametno da napises za promenu. OK?

jel mozes ti nedjo da postujes linkove za te tvoje tvrdnje!?!??! ili traba da ti verujemo da 8800 moze vishe? :trust:
dakle jel moze neki link da vidimo sta 8800 moze MNOGO VISE? onaj nvidia tech demo sa zabom i devojkom je daleko manje impresivan od Lost Planeta! (to je jedino sto sam video sa 8800)
Samo pogledaj Crysis! Imas isto tamo na gametrailers sajtu! ;)

btw sad sam skinuo ne trailer vec game play iz Lost Planeta i nije nista posebno... traileri su :O ali in game video je skroz prosecan... GOW je 16x bolji!

Upravo to! Lepo jeste, ali nije da ti srcka stane, kako je Haludza napisao!

Odlican link! I sve moze da se skine! Bilo bi dobro da se postuje vishe ovakvih linkova..

Ja sam se preko praznika naskidao Boga Oca sa GT-a! Sve je za Dz. Sve radi sa DL managerima, za skoro sve ima i HD verzija, njihovi reviewi i previewi su SJAJNI! Odlina dikcija, odlican engleski, zanimljiva prica (text), sinhronizovana sa onim sto gledas! Zaonoga ko zna engleski i ima net za skidanje, bolje gameing emisije nema!

Ako neko ima zelju sta bi od onih trejlera voleo da vidi na sledecem Digitalovom DVD-u neka baci na [email protected] sa "Zelim ovaj trailer" u subjectu

Poslednja izmena:
Pu pu daleko bilo ;). Zar mi toliko loshe zelis :d.

Ja sam sretno ozenjen covek, koji redovno jashi svoju zenu i uziva u tome ;) - zena se zove:

Yamaha YZF 1000 ;).

To se kaze R kec, kakav si ti sminker :d

Btw da nece kakva simulacija letenja za PS3?!

Inace najbolju igru koju sam u zivotu odigrao je na PC-u :d i zove se Deus-ex ;). Mislim nisam nikakav fan konzola (ja sam fan "looking glass studios-a" ;) Deus-ex, SS1, SS2 itd..), a iza nje je "Another World" sa Amige, samo mislim da ljudi potcenjuju malko to trziste bez razloga. Ja da recimo imam 600E i da mi je to "i crkveno i mrveno" sto kaze nas narod, a komp mi treba samo za igre, pre bi se odlucio za konzolu. Za jedno 100E bi uzeo nesto za net i rezanje diskova a ostalo za PS3 ili x-box360 (vidim da se doticni bez problema kaci na monitor). Mislim sta na konfiguraciji od 500E mozes da odigras a da mu ne ubijesh draz sakacenjem svega zivog. A zipa na sta lici onaj lost planet sta li vec - bruka!

Svaka čast...

Inace najbolju igru koju sam u zivotu odigrao je na PC-u :d i zove se Deus-ex ;). Mislim nisam nikakav fan konzola (ja sam fan "looking glass studios-a" ;) Deus-ex, SS1, SS2 itd..), a iza nje je "Another World" sa Amige, samo mislim da ljudi potcenjuju malko to trziste bez razloga.

Амин! ;)

Ја када сам прелазио DeusEx на свом старом Voodoo 3 (на Celeron 533)... нисам спавао данима. Тако добар cyber-punk ни на филму ни на видео играма није виђен још од Blade Runner-a!!!

Што се конзола тиче знам само једно... Када Konami/Capcom/Namco нешто направи - ја сам увек сигуран да то не може да буде лоше! Макар то важи за "наслове-перјанице" тих кућа. Много ми је жао што више нема Psygnosis-a.. Јер је њихова свака (још једном СВАКА) игра била хит!! WipEout (1, 2097, 3), Crazy Ivan, Colony Wars (1, 2, 3), Destruction Derby... Да не помињем наслове из времена Амиге (Lemmings, Shadow of the Beast)... Кад човек погледа списак шта су све радили.. уз сваки наслов стане и уздахне уз помисао... "Је*оте како је ово била добра игра!" :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno