Haludza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 619
Ste gledali Hyper Space? Ja videh neko ludilo zvano "Lost world - planet -space" tako nekako, nesto na zaledjenoj planeti.. Ajoj kakva grafika! Kakav crni dx10! Pa ono je ludilo ljudi moji. Stvarno izgleda brutalno, i ima onako brutalne detalje koje nema niti jedna PC igra. Mislim da je radio Capcom - mega baje. Ono ides i rokas - kamera iz (nazalost
) treceg lica, ali GRAFIKA!!! Aj da recimo 8800GTX i moze da izgura onaku grafiku u igrama pri onakom fps-u. Ali nema shanse da neka PC igra (bar ove koje ja vidoh na PC-u) ima onoliku kolicinu pazljivo i sa puno smisla odradjenih efekata - detalja. Uf da se spalis. Al uopste ne videh onako u zurbi na cemu su onu igru pustali? Na Sony-u!? Ili na X-box-u!?
Na cemu god je ono islo - ono je STVARNO nextgen! A ko kaze da je ono losha grafika (gameplay je mozda glup mada sumnjam za Capcom - nisam probao) taj stvarno treba da pregleda glavu :d..
Na cemu god je ono islo - ono je STVARNO nextgen! A ko kaze da je ono losha grafika (gameplay je mozda glup mada sumnjam za Capcom - nisam probao) taj stvarno treba da pregleda glavu :d..
Poslednja izmena: