Šta je novo?

Xiaomi Mi 9T / Mi 9T Pro (Prvi Post: Gcam, TWRP...)

Kad smo vec kod AOD jel postoji neka opcija podasavanja dimminga, kod mene od kako je stigao miui 11 posle par sekundi od zakljucavanja padne brightnes sata i bas se slabo vidi..

Je l uspeo neko da aktivira mi message na global romu? Uspešno mi je aktivirao sim ali nemam opciju za mi message I dalje. Hteo bih da isprobam.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Kad stiže Android 10? Ovaj fake update je obično bacanje prašine u oči.

I mene to zanima jer vidim da se najvise o update-u pise?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Valjda bi trebalo da se dobije neki novi feature, ne znam dok ne dođe.

Ne dobija se ništa ključno osim boljeg funkcionisanja dark moda na globalnom novou. Svakako je značajniji update na Miui 11 (bar zbog dizajna) nego što će biti na Android 10 kada bude izašao.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Ne dobija se ništa ključno osim boljeg funkcionisanja dark moda na globalnom novou. Svakako je značajniji update na Miui 11 (bar zbog dizajna) nego što će biti na Android 10 kada bude izašao.

Sent from my GM1900 using Tapatalk
I ja to mislim, nikada nisam primecivala neku razliku između Android updatea ali jesam kod Miui updatea.

Posle malo duzeg korišćenja miui 11 primecujem da su animacije generalno drugacije i nekako prijatnije, bas fino sve radi..

Hmmm...

Daj update bez obzira što ne znam sta dolazi.

[emoji1319]
... recimo da na AOD budu ikonice i notifikacije za sve aplikacije bi bio korak u pravom smeru. Ako to ne srede biću razočaran. Ne opterećujem se previše sa tim, čekam redovan update, ne isprobavam milion romova u međuvremenu, interesuje me samo stabilan sistem bez ikakvih začkoljica.

Plašim se da ćeš biti razočaran pošto neće biti ikonica svih aplikacija na AOD-u ni na Androidu 10 sudeći po beti. Daj bože da me demantuju ali sumnjam da će.
Što se novih funkcija na Androidu tuče nema ih puno. Možda bi mu prikladnije ome bilo Android 9.1. Ali tako je već godinama unazad. Čini mi se da je video kamera bolja nego na Androidu 9 ali to je valjda do miui-a a ne do Androida. Global dark mod je dobra opcija, gestovi rade fluidnije,
Iskreno, voleo bih više unapređenje gcam aplikacije nego neke novotarije na Androidu 10. Nema tu još puno toga da se ubaci.

Послато са Redmi K20 помоћу Тапатока

Ono što sam ja primetila kod ovog updatea, imam Mi 9t, je da je File Manager ostao isti a mislim da je trebao da se promeni, dizajn, funkcionalnost itd. Takođe nemam Ultra Battery mode koji je takođe najavljen, tamo gde bi trebao da bude. Jel i kod ostalih ovako?

Ultra ušteda baterije se kod mene nalazi u Aplikacije/Baterija. Ako te opcije na tvom telefonu nema to znači da nju donosi Android 10 a ne miui 11. Ja je imam na XEU ROM-u weekly

Stigao update, ali ne mogu nikako da ga skinem. Samo stoji na 0%, i na wifi i na mobinom netu (omogucen download sa mob mreze)
Ima li jos neko ovaj problem?

Da nema updejta, onda bi bilo komentara , eto nema updejta, svi drugi imaju.
Da nema boljitka zasto onda izlaze sve ove verzije androida?

Moraju milioni programera da opravdaju primanje plate,nista vise epohalno ne moze da se tu smisli osim nekih novih rupa na saksiji.Smorilo je sve to vise ;) Treba nam nesto stvarno novo :)

Da to se desava na nekim wifi mrezama, recimo kod mojih neće da krene, a kod mene ili na poslu mogu da skinem.. Nemam pojma sto se to desava al probaj negde drugde. A na mobilnom netu mislim da nisam ni probao..

Je l' vam se dešava da wide kamera malo laguje? Uopšte ne radi glatko kao obična ili 48M npr.

Šta je ovo dole "identify services..", a takođe ne kapiram ovaj baner sa play dugmetom.
4f74adf25236f675669d34eb8543384e.jpg

To identify services je verovatno nesto kao kod Google phone app, da ti ispise ko te zove ako nemas taj br sacuvan, a broj je negde registrovan.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Biće da je to. Usluge identifikacije - tako kod mene piše

Jel moguce da zastitno staklo blokira proximity senzor? Stalno mi je upaljen ekran dok razgovaram :/

Stigao update, ali ne mogu nikako da ga skinem. Samo stoji na 0%, i na wifi i na mobinom netu (omogucen download sa mob mreze)
Ima li jos neko ovaj problem?

Obrisi cache memoriju za tu aplikaciju pa probaj opet

P30 Pro

Sredio sam tako sto sam ugasio "restrict data usage" u updater aplikaciji. Glupost al ae.

Gde se nalazi ta opcija?

Nazad
Vrh Dno