- Učlanjen(a)
- 25.04.2006
- Poena
- 450
Da li je konačno ubačen app drawer u miui 11
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Na Xeu jeste
Da li je konačno ubačen app drawer u miui 11
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Na global sam imao taj problem, pa sam onda odradio full wipe i instalirao XEU i imao taj problem, pa ponovo full wipe da probam Mi-Rum i opet ne može da aktivira prokletu karticu.lekaV ,instalirao svežu instalaciju i sada je sve u redu.Bitrate ,za tebe i tvoj problem,instalacija iz početka,i nećeš imati problem sa sim karticom.
Jel postoji tema za Mi 9 Lite, ili se ovde pise o tom modelu ?
Da li je neko na miui 11, Android 10 uspeo da pronađe Private DNS opciju? Hiden settings for miui ne pomaže pošto ne radi ta opcija na Androidu 10. Može li se "peške" doći do tih podešavanja?
168h , barem za ove uređaje.Koliko se sada čeka za otključavanje bootloadera, je li isto 15 dana kao na starijim Xiaomijima?
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
a posto su vecina njih benchmarkovci koji kukaju za update i čekaju ga kao da im zivotna egzistencija od toga zavisi, pusten je update sto pre takav kakav je.
Ubacis lepo XEU i uzivas....Simpatican update, dobri su novi Ambient display template-i, jos uvek nema Viber ikonice Ali Android 10 update je valjda tu iza coska, bas mi neshvatljivo da ovo nije bio taj update..
I mene ovo zanima, kod mene nema ništa novo tj još sam na MIUI 10Jel dobio neko update a da je bio pritom na global stable 10.3.11? Videh na drugom uređaju, gde je eea rom, dobijen update na miui 11
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Tako je i kod mene stalno refreshujem ali nistaI mene ovo zanima, kod mene nema ništa novo tj još sam na MIUI 10
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Bravo za ovo!!!Daj indijancima update i bice srecni do sledecegPa nije to bas neshvatljivo, ovo je uredjaj za siroke narodne mase, a posto su vecina njih indijanci koji kukaju za update i čekaju ga kao da im zivotna egzistencija od toga zavisi, pusten je update sto pre takav kakav je.
Probaj sa aplikacijom Quick Shortcut Maker.Poslednja stabilna verzija MIUI 11 je bazirana na Android 9. Imas search u opcijama, ali ne vidim DNS u pretrazi.
@Pikas9 @hektor2 tema za Mi 9 Lite, drugu otvorenu ne vidim, tako da pisite tamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari