Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i RTS je clan EBUa. Hoce li i RTS ukinuti!
Mislim da je ta infomacija besmislena. Onda bi ukinuli i BBC, Channel One Russia, Deutsche Welle, itd, itd... I kakve veze ima Cinestar sa EBU?
Cinestar ama bas nikakve, ali se reemituje iz Hrvatske. Iz nekog razloga Telekom ce forsirati domace filmske kanale, vrv sa akcentom na Superstar. EBU kanali lete iz ponude zakljucno sa 31.12. (i HRT mi je to za sebe potvrdio)

Poenta je da cemo u buducnosti gledati sve vise shitty, besmislenih domacih kanala i sve tako dok se djubre od Telekoma ne proda nekom krstenom. U krajnjem slucaju ne moze i 600 miliona evra za fudbal pa jos i filmove da gledamo... :ROFLMAO: Vreme je da se stedi.
 
Poslednja izmena od urednika:
Isto i kod mene. HRT1 i HRT2. Već nekoliko sati je crn ekran. Ci-modul. Ex Kopernikus-Svilajnac (opština Kušiljevo).
 
Posto sam duduk za ovu tehnologiju, jel moze neko da mi objasni kako da podesim ruter da mi pojaca wifi brzinu (da radi na 5ghz). Postoji li neki guide 🙂
 
koji ruter, njihov? proveri prvo da li uopste moze da radi na 5GHz.
najbolje nadji nekog ko nije duduk da ti to podesi, jer zavisi i od polozaja rutera, komsiluka itd.
svodi se na 'trial and error', imas i programcice na telefonu koji mere wifi brzinu.

na kraju obicno shvatis da je najbolje kupiti jos jedan (ili vise) kvalitetnih AP, da bolje pokrije prostor.
 
Sta znaci da ti pojaca wifi brzinu na 5ghz?

Ako mislis na domet, to ne moze, jako mali domet je na 5ghz
jedino ako mislis da pored 2.4ghz ukljuci i 5ghz to moze, ali domet je i dalje mali u odnosu na 2.4ghz koji je sporiji ali veci domet.
 
Da li se na ovom televizoru može koristiti Supernovina smart aplikacija, koja je to verzija Tizena u pitanju, zna li neko možda? Znam za neke Samsung smart Tizen televizore na kojima nema Supernovine smart aplikacije, pa zato pitam.
Rekoh da se podnovim za praznike, al' da ne pogrešim.

 
Poslednja izmena:
Da li se na ovom televizoru može koristiti Supernovina smart aplikacija, koja je to verzija Tizena u pitanju, zna li neko možda? Znam za neke Samsung smart Tizen televizore na kojima nema Supernovine smart aplikacije, pa zato pitam.
Rekoh da se podnovim za praznike, al' da ne pogrešim.

Moze. Pre mesec dana kupio bas taj tv. Aplikacija odlicno radi.
 
smederevo,arena sport 2 i arena 3 nemaju signal vec neko vreme... ostalo sve radi kako treba jel ima neko sl problem,
 
Imam problem sa move uredjajem,ne znam tacno od kad jer nisam koristio tv i nisam na toj lokaciji,ali izgleda da je roditeljska zastita stavljena na ono 0 godina i sada kada je na bilo kom kanalu neki sadrzaj sto nije za sve uzraste, znaci sve one kategorije 12,16,18 je zakljucano i trazi pin, a kada se ukuca pin kaze da je kanal zakljucan, znaci bilo koji sadrzaj koji nije za decu na bilo kom kanalu. Kada odem u podesavanja da promenim da stavim na +18 ukucam i 0000 i 1234 i 1111 neki kod prihvati neki ne ali ostane uvek na 0 godina, resetovao i na fabricka podesavanja i isto. Zvao podrsku al od njih slaba vajda.S tim da niko nije prethodno cackao po podesavanjima pa da smo sami zeznuli. Ima li neko ideju.
 
Koliko moze uredjaja da se aktivira preko smart tv aplikacije?
Isto jedna kao na SBBu ili koiko ima slobodnih mesta?
 
5 komada ako sam dobro upamtio, ali se svi uredjaji racunaju u tih 5
 
Ok, to je super da moze u tih 5 kom npr 3 smart tv aplikacije, a ostalo android app 👍
 
Supernova su ponudili za nasu zgradu da montiraju neki uredjaj na krov zgrade.

E sad, posto svakako ne zelim to mene interesuje kako moze da se testira zracenje ovakvih instalacija, i koje se merne jedinice racunaju?
 
verovatno je wifi na 5GHz, najbolje da pitas RATEL.
 
Kakav crni wifi 5ghz na krovu zgrade?🤨

Supernova obično montira orman sa trafoom za pojačivač
 
Rešena misterija!
Izvor UMG

Cinestar filmovi i serije od sada samo za SBB korisnike

Praznici su sada još lepši uz SBB!

Najlepši novogodišnji i božićni filmski i serijski program na 7 Cinestar kanala i Video klubu od sada su dostupni samo za SBB korisnike.
„Deda Mraz i ja“, „Spasavanje Deda Mraza“, „Nezgodan Božić“, „Elliot spašava Božić“, „Snežna kraljica“, samo su neki od naslova koji će upotpuniti predstojeće praznike i vreme provedeno sa porodicom i najdražima učiniti još zabavnijim i lepšim.
Prethodno smo za sve korisnike otključali dodatne kanale i Video klub sa više od 19.000 naslova.
Cinestar kanali i video klub katalog u novoj 2022. godini biće deo samo naše ponude kanala, uz N1, Nova S, Sport Klub, Pikaboo, Vavoom, Brainz i druge
 
ali za sada ih jos uvek imaju tako da ...
ovde se pise o supernovi a ne o sbb
Slažem se ali isto tako čitam postove ljudi koji se bune što ih nema više u ponudi ili ih neće biti. Ako je problem što sam objavio da razrešim ljudima neke nedoumice izvinjavam se onda. Nije bila namera da spamujem.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno