Šta je novo?

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

@HDMI: Ako zvanično od v4.8.8.12 već dozvoljava root (ja sam za sad primetio samo Fox kanali da ne mogu da se gledaju) a i zvanična i modovana ne rade ako je instaliran Xposed :D koja je poenta korišćenja v4.7.1.32 , osim toga što još uvek ima erotske kanale?

Elem evo ovaj put ću da ti učinim uslugu iako je činjenica da ako imaš na šta da instaliraš D3Go app imaš čime i da promeniš manifest, al ajd... Testirao sam V1 i V2 na brzinu kod mene i zaključak je sledeći:

1) na V1 mi za RTS1 (i na WiFi i na 3G) izbacuje poruku da ga nije moguće gledati sa mreže na kojoj se trenutno nalazim :D Osim toga ne žali se na root, može da se gleda SportKlub sa 3G netom, ne mogu da se gledaju Fox kanali (vmx: android_48 greška)
2) na V2 je sve isto s tim što mi radi i RTS1
3) za obe verzije (a čini mi se i za zvaničnu v4.8.8.15 je isto) ukoliko se aplikacija startuje dok je uređaj konektovan na WiFi a zatim prebaci na 3G ne "otključavaju" se RTS HD, SportKlub i ostali koji ne mogu da se gledaju sa WiFi-a, nego mora da se zaustavi aplikacija i ponovo pokrene dok je uređaj konektovan na 3G, onda navedeni kanali počinju da rade.
4) ni jedna verzija posle v.3.4.1 modovana ili ne ne dozvoljava gledanje Fox kanala ukoliko je uređaj root-ovan, takođe ni jedna verzija posle nje ne radi ako je prisutan Xposed.

Evo link za v4.7.1.32 v1 i v2 sa prepravljenim manifestom:
http://www84.zippyshare.com/v/c56QjnSZ/file.html
 
Pozz
Hvala.
Na njegovom boksu mogu ali on ima neki drljavi daljinski koji nije zgodan za to.
Javim ti sta se dešava.
 
Obradovao sam komsiju.
Nisu uspele 4.7.1 verzije ,vec smo morali da odradimo po tvom uputstvu verziju 4.8.8.12.
Inace smo provalili sta su to skriveno dodali u najnovijoj verziji,sto se ne vidi na prvi pogled.Jesu gnjide kakvih nema nigde.
 
Ne gledam RTS 1 na D3Go[emoji14]A i 95% vremena koristim D3Go na kompu, od kako sam namestio da mogu da gledam SportKlub kanale... na mobilnom možda 3x mesečno pokrenem app i to jer me mrzi kad se probudim da ustanem i upalim komp :D :D

Možda komšija ima slab internet...
Kako si namestio na kompu
 
Obradovao sam komsiju.
Nisu uspele 4.7.1 verzije ,vec smo morali da odradimo po tvom uputstvu verziju 4.8.8.12.
Inace smo provalili sta su to skriveno dodali u najnovijoj verziji,sto se ne vidi na prvi pogled.Jesu gnjide kakvih nema nigde.
Jesu gnjide...
 
Da...sad sam se vratio i pročitao. Izvinjavam se hakeru
 
Gnjide su u ovoj poslednjoj verziji onemogućili snimanje sadržaja ekrana.
Mozda je to samo do komsijinog boksa, ali posto smo probali sve verzije onda je velika verovatnoca da je to iskljucivo do ove poslednje verzije.
 
@maki22: Nisam ja nikakav "haker" već samo nisam gotovan. Dovoljno mi je bilo stalo da gledam SportKlub zbog kojeg plaćam 990 din mesečno uložim trud i nađem rešenje problema.

Ti ako nisi "haker" niko ti ne brani da probaš da pokreneš peticiju (i npr kontaktiraš Ratel i/ili advokata da se informišeš koliko je to što radi SBB legalno) i probaš da izdejstvuješ da SBB prekine sa jajarenjem... Ako ti je dovoljno stalo, ako nije nemoj da kukaš.
 
Poslednja izmena:
Ma nisam ni ja gotovan...
Kakva peticija,bole me uvo.
Trudio sam se trudio. Al zamalo. Nece. Ja bih ovo koristio bukvalno 2 puta mesecno, kad nisam u stanu. Al nema veze . Al da me nerviraju zbog toga , bas me nerviraju. ******i
 
krastavac ja koristim malo češće (uglavnom četvrtkom i petkom kad je košarka Euroliga), ali objektivno ne toliko često da mogu da opravdam potrebu za uzimanjem i plaćanjem rente još jednog D3i risivera a dobijam već D3Go za dž. I da treba da plaćam pre bih platio D3Go jer mogu paralelno da koristim komp i gledam/slušam TV kanale bez cimanja, a sa D3i risiverom bih morao non stop da šetam HDMI>DVI kabl monitora sa kućišta na D3i risiver (ili da kupim HDMI switch pa onda kao "samo" prekidač da klikćem na switch-u). A ne pada mi na pamet da kupujem još 1 TV za bzvz pored dobrog 24" IPS monitora koji ima bolju sliku nego polovina TV-ova.
 
Da li ima neko mozda visak naloga da mi pokloni? Ili da mi da, zajedno da gledamo? Treba mi samo za vikend,tekme da gledam, tada imam slobondo vreme, a ovde dole na Kosovu nemam kako.
 
A sta vredi ako nemas sbb net ? To je jedna stvar, a druga , meni su podaci isti, sto znaci da ti mozes da pristupas bez problema mailu i mom nalogu odnosno moj sbb. Malo je znas onako...
Jel mozes da uzmes d3i
 
Mozda Šaman ima neku ideju da preko onog apk editora obriše recimo account info polje da se ne prikazuje u meniju.
Kad si već pomenuo D3i jer ima šanse da se to poveže preko wi- fi adaptera?
 
Nemam pojma za account info, što ti to smeta? :D Verovatno je u nekom od stotine xml fajlova koji su unutar apk...
Ako si mislio na USB-to-WiFi adapter onda je odgovoran ne s obzirom da USB port na D3i risiveru nije u funkciji :D Znači trebao bi ti neki WiFi ruter/AP client između D3i risivera i postojećeg rutera koji emituje WiFi signal pa da na njega žično nakačiš risiver.
 
Ako recimo budem imao D3go nalog, i hoću da ga dam nekome ili da se manjim sa nekim ,ne želim da taj vidi moj account .
Gledao sam onaj apk editor ali nemam pro verziju da editujem.
Ideja je ili da editorom ukinem to celo polje,da ga obrisem ili da stavim crnu boju na to polje.
D3i koliko znam ima mrtav usb ,tako da ostaje samo varijanta wi fi clijenta preko rj 45 konektora.
 
Pa nemoj da se "menjaš" to nije legalno :D :D A i login podaci su jasno vidljivi u jednom xml fajlu u /data/data sekciji telefona, tako da ko je rešio da pokupi te podatke nakon što ga ti loguješ i odeš kući ne mora čak ni obavezno root da ima na uređaju, može sa ADB na kompu to da se izvuče bez root-a :D

Za edit apk fajlova imaš varijante za komp koje su besplatne. Otpakuješ, napraviš izmene, sklepaš opet nov apk fajl.
 
Bitno je samo da nije na dohvat ruke,očiju.
Vidi ako možeš sta je jednostavno da se edituje, samo da se to polje ne vidi ili šta drugo a da ti nije komplikovano.
 
Ne znam da li ste znali, ali D3 mozete gledai u Kodiu(XBMCu) bez obzira preko koga ste.
 
ajde napisi kako, ovo bi bilo jednostavnije od njihove web aplikacije i udobnije..
 
Ne postoji plugin za Kodi,juče sam tražio i odustao.Ne vidim drugi način kako bi moglo da funkcioniše?
 
Ја мислим да је ред да чујемо објашњење, осим ако није само мало ... ово оно.
 
Nisam dugo koristio D3GO, ovo deluje gore nego pre neku godinu. Racunar se poluzaglupi, verimatrix is busy, pa proradi. SKHD radi par minuta OK, onda obori rezoluciju. Aj sto ne mozes loptu videti, nego ni igraca prepoznati. Samo da pitam jel to tako treba, ili ima neka fora?
 
Jok, nešto ti ne štima, kod mene je sve ok
 
Ok, hvala na info. Iskljucim, ukljucim pa koliko izdrzi u boljem kvalitetu, al mucenje je ovako gledati.
 
Nazad
Vrh Dno