nsvladimir
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.03.2013
- Poena
- 195
Pa flesuj ga odinom, zasto komplikujes, sve je gotovo za 5 minuta!
Ako nije problem update koje verzije?
I ja sam imao problema sa povezivanjem Kies-a i telefona, sve dok ne izguglah ovo:
to make kies recognize your galaxy s4 go to dial pad *#0808#
choose (AP)
under that choose (MTP+ADB)
REBOOT
Then connect to kies
Eto, pa probajte...
U tastaturi kao kada hoces da zoves nekog ukucas prvo *#0808#, zatim ce ti sve otvoriti pa ces videti sta treba da promenis.Pošto I sam imam problem sa povezivanjem tel i laptop... Gde ovo treba Da se ukuca?
Nije prblem da to uradim jedino sto mi predstavlja prblem je sto se bojim gubitka garancije. Citao sam o Knox-u i nisam siguran da li se vidi da je flesnut Odinom. Ako i uradim fles sa verzijom sa sammobile, za koju kazu da je za mts, da li cu imati normalnu nadogradnju bilo preko Kies ili OTA, ako bude novih verzija ili cu sve morati preko Odina ponovo.Pa flesuj ga odinom, zasto komplikujes, sve je gotovo za 5 minuta!
Hvala, uradicu to cim ulovim malo vremenaOmere imaces ota najnormalnije
opet lap ne prepoznaje telefon... :crash:U tastaturi kao kada hoces da zoves nekog ukucas prvo *#0808#, zatim ce ti sve otvoriti pa ces videti sta treba da promenis.
Probaj da cekiras na prvom MTP. Meni je tako proradio, nisam ekirao MTP+ABDopet lap ne prepoznaje telefon... :crash:
Flesovanjem preko Odina koliko znam ne gubi se garancija.Nije prblem da to uradim jedino sto mi predstavlja prblem je sto se bojim gubitka garancije. Citao sam o Knox-u i nisam siguran da li se vidi da je flesnut Odinom. Ako i uradim fles sa verzijom sa sammobile, za koju kazu da je za mts, da li cu imati normalnu nadogradnju bilo preko Kies ili OTA, ako bude novih verzija ili cu sve morati preko Odina ponovo.
Flesovanjem preko Odina koliko znam ne gubi se garancija.
Kod mene je verzija 4.2.2 nisam nigde nasao da ima Knox opciju. Kada i udjem u download mode ne pokazuje knox karnel a ni knox warantyAko se dobro sećam, flešovanjem preko Odina aktivira se KNOX. U prevodu, gubi se garancija.
Kod mene je verzija 4.2.2 nisam nigde nasao da ima Knox opciju. Kada i udjem u download mode ne pokazuje knox karnel a ni knox waranty
Mislio sam da stavim oficijelni telekom sa sammobila. Kako proveriti da li je ovaj rom bez knox. Telefon je uzet pre 5 dana u mts-u i ne bih da ubijem garanciju.Onda nemaš bootloader sa KNOX-om. Možeš sa ga flešuješ, ali obrati pažnju da bude ROM be KNOX.
Mislio sam da stavim oficijelni telekom sa sammobila. Kako proveriti da li je ovaj rom bez knox. Telefon je uzet pre 5 dana u mts-u i ne bih da ubijem garanciju.
Ovo je oznaka roma I9505XXUFNB9_I9505XXFNB2_TSR
Evo linka pise sveKoliko znam TSR je za Telenor a MSR za Telekom... Proveri
Znam da je bilo samo iz dobre namere, Telenor je MSR, a VIp TOP, a ja sam toliko zbunjen jer od kada sam uzeo telefon razlicite informacije citam po forumuma. A sve je pocelo od toga da nece da mi uradi preko Kies-a ili OTA update sa 4.2.2 na noviju verziju. Pa sam se zbog toga odlucio da uradim preko Odina. Nego imam jedno vaznopoitanje da li ce mi se telefon nakon flesa kroz Odin romom I9505XXUFNB9_I9505XXFNB2_TSR, zakljucati na mrezu, posto je sada sim free?Ok... Ja znam da je svih prethodnih godina kada sam flashovao bilo MSR Telekom, TSR Telenor a za VIP nešto treće... Ne mogu sada da se setim
Ako se dobro sećam, flešovanjem preko Odina aktivira se KNOX. U prevodu, gubi se garancija.
Nije tacno. Ako flesujes bilo koji oficijelni rom preko Odina, NISTA se ne menja. Knox ostaje x0. Licno provereno... Tako i update-ujem, ne mogu da cekam ota.
Jedno glupo pitanje da li si instalirao na lap top Kies ili drajvere za telefion, bez toga nece nikako da ga prepozna.opet lap ne prepoznaje telefon... :crash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari