То је вебмејл, то није проблем, него када хоћу са неким програмом за мејл да скинем/шаљем пошту више не могу да се конектиујем од пре 10-15 дана.Probaj sa https.
То је вебмејл, то није проблем, него када хоћу са неким програмом за мејл да скинем/шаљем пошту више не могу да се конектиујем од пре 10-15 дана.Probaj sa https.
Cena je važan faktor kao i izbor kanala, nije samo net u pitanju. I nije samo on na mukama, svi smo.Imate Orion optiku i razmišljate o internetu kod ovih? Ne znam ima li tu mesta za razmišljanje.
Bukvalno sam isto pomislio ovih dana. Da se kreira situacija da ti je neprijatno da ne potpišeš ugovor jer "sve smo ti već ponudili, nezahvalniče!" Ali, ne vredi... Ruku na srce, Supernova u odnosu na Pošta net ima svemirsku raznovrsnost kanala, pa to je prvo što bi potencijalni korisnici primetili...Bio danas kod tetke kod starog Merkatora na NBgd, ima poštu tv, preskenirao digitalne kanale, našao 400-500 komada. Rade oni što su pre i bili (ovo govorim i bez njihovog boksa i bez cam-a), ovi od supernove zaključani. Koje somine, kada su već otključali za praznike 2 meseca, mogli su i ovde i da ljudi vide šta imaju u ponudi, malo reklame, ipak je mnogo bolja ponuda tv-a nego kod pošte. Ipak ogromna većina ljudi veze nema šta ko ima i uz neku pristojnu ponudu da se malo potrude da ljudi pređu kod njih. Ali, radio ne radio svira ti radio-državna firma.
Naravno da želimo da pređemo u orion, ali ovi nam ne dozvoljavaju ako ne platimo penale, što bi bilo 15 meseci x 420 din(razlika akcijske i pune cene), jedino se ne plaćaju penali ako pređemo u supernovu(što nam ne pada na pamet), a sad da čekamo do kraja onih 6 meseci iz onog pisma pošte neta(mart) ili do kraja našeg ugovora(jul) ne znam koliko ćemo izdržati, ali ako nema načina, nema druge nego da čekamo, ne potpisujemo s ovima sigurnoImate Orion optiku i razmišljate o internetu kod ovih? Ne znam ima li tu mesta za razmišljanje.
Kako je uopšte moguće raskinuti ugovor sa PoštaNet kad ona faktički više ne postoji i kad su svi njeni korisnici u "vlasništvu" MTS-a i njegovih derivata? Zar nas nisu tako obavestili u svim onim pismima? Imam ih u dva primerka. Kome se onda plaćaju penali? Supernova je navodno još "živa" unutar MTS-a a Pošta bi trebalo da je "asimilovana". Jasno je da se plaća kazna ako se raskida sa MTS družinom ali sve ovo što se dešava je teška muljavina i potpuno konfuzno od samog starta.
Znam tačno na šta misliš, to je bilo i naše mišljenje, sve dok nisam zvao poštu net i onda mi tako sve čovek objasnio...Kako je uopšte moguće raskinuti ugovor sa PoštaNet kad ona faktički više ne postoji i kad su svi njeni korisnici u "vlasništvu" MTS-a i njegovih derivata? Zar nas nisu tako obavestili u svim onim pismima? Imam ih u dva primerka. Kome se onda plaćaju penali? Supernova je navodno još "živa" unutar MTS-a a Pošta bi trebalo da je "asimilovana". Jasno je da se plaća kazna ako se raskida sa MTS družinom ali sve ovo što se dešava je teška muljavina i potpuno konfuzno od samog starta.
Jasne su meni priče koje oni forsiraju, koliko sam samo puta slao mejl oko raznih stvari a korisnik sam svega 3 godine. I u te tri godine sam uspeo da potpišem čak 3 ugovora do 24 meseca jer za kojekakve gluposti traže obnovu. Zadnji put sam visio na šalteru pola sata jer je moralo da se provere podaci i sačini nov ugovor - prelazak sa digitalne na analognu TV samo zato što sam rešio da vratim CA Modul?! Kažem da to nije normalno šta sve rade, kosi se sa zdravim razumom, kažu da sam u pravu ali da moraju tako prema pravilima. Od tog trena jedina komunikacija sa njima mi je preko računa, ako mi nema signala ne zovem jer neću više da kidam živce.Znam tačno na šta misliš, to je bilo i naše mišljenje, sve dok nisam zvao poštu net i onda mi tako sve čovek objasnio...
Pomenuta stranica više ne postoji a to je, sa kanalima, izgledalo otprilike ovako:Nije sprdanje, vec naprotiv, 90% penzionera gleda nacionalne kanale.Vi sto ih stitite, bolje da im objasnite,kako da ustede koju paricu.
Ne daj boze, da im slucajno kazete, da mogu sve to i plus te arene koje pominjes, da gledaju za 599 dinara mesecno,to nikako.
Nego udri par hiljada dinara po njima, eto koliko brinete o nima, a drugima spocitave pricice o moralisanju.
MTS Antena trideset kanala za 599 dinara.
Kanali | Antena PLUS | mts Antena TV
Kanali na raspolaganju u okviru usluge Antena PLUS. Više od 20 TV kanal za više uživanja.mtsantenatv.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari