Šta je novo?

LG Televizori

@sekspir019 piše C2, ne C1. C1 je stariji model i retko gde ga ima u ponudi, ako ga uopšte ima.
Screenshot_2023-06-25-13-24-36-433_com.android.chrome~2.jpg
Screenshot_2023-06-25-13-20-41-676_com.android.chrome~2.jpg
 
Svestan sam da Tehnomanija nije naklonjena potrošačima, ali sam i ostalim prodavcima pretragom pronašao "puter na glavi".
Verujem da je proizvod tehnički zaokružen, i da mu godinama neće ništa faliti.

Naručio sam u Tehnomaniji putem Call centra. Zahtevao sam nov uređaj.
Rekli su mi da je većina modela bila izložena u radnjama, ali da u sistemu postoji neotpakovan u Nišu.
Kada ga budu dostavili zagledaću kutiju.
Kako "na oko" znati da li je model nov, neotpakovan?
 
Alexajlo: moja greška, nisam napisao da ima u nekoliko radnji 1.7k-3.4k rsd jeftinije.
Retko u ''našim'' radnjama znaju da zapakuju proizvod ponovo kao nov.
 
Rekli su mi da je većina modela bila izložena u radnjama, ali da u sistemu postoji neotpakovan u Nišu.
Видео сам у техноманији у делта планет у Нишу два неотпакована 55" С2 да стоје са оригинал тракицама. Такође пар неотпакованих комада и у техноманији близу стоп-шопа.
 
Kako bre dobra cena kad ima da se nadje za 10000din jeftinije? Pritom Tehnomanija. Ja stvarno ne mogu da razumem ljude sa ovog foruma koji su svesni da postoji tema o Tehnomaniji sa toliko losih iskustava i oni opet naruce tamo. Aj da je jeftinije, nego je em skuplje, em ce da te vrte ko budalu u slucaju nekog problema.

A jos su mi jaci ovi sto potvdjuju da je top cena.

 
Ne znam u cemu gresim, a cak i da gresim u vezi sa modelom i cenom, sigurno ne gresim da ne treba kupovati u tehnomaniji. Tona clanova foruma je iznela svoja negativna isksutva sa tehnomanijom i ako pored toga neko odluci da kupi tamo, bukvalno treba da ga voze za sve pare ukoliko dodje do problema sa uredjajem i potrebe za reklamacijom.
 
nije tema o prodavnicama i ponudi na tržištu
za to postoji "Tržište"
 
Pozdrav drustvo! Imam LG smart TV 32LF632V, model iz 2016. godine koji kada se apdejtuje softver ostaje na Webos 2 veziji. Meni je potrebna Webos 3 verzija da bih mogla da instaliram EON. E sad mogu da skinem instalaciju na USB, stavim u TV i tako instaliram (postoji uputstvo na netu), ali se plasim da ne napravim problem (da niti uspem da instaliram niti da vratim na staro posle) jer ova verzija TVa nije namenjena za naprednije verzije od Webosa 2.
Da li je neko mozda pokusavao nesto slicno ili zna da li je moguce ili ne?
HVALA!
Ne može se to izvesti
 
Ne znam u cemu gresim, a cak i da gresim u vezi sa modelom i cenom, sigurno ne gresim da ne treba kupovati u tehnomaniji. Tona clanova foruma je iznela svoja negativna isksutva sa tehnomanijom i ako pored toga neko odluci da kupi tamo, bukvalno treba da ga voze za sve pare ukoliko dodje do problema sa uredjajem i potrebe za reklamacijom.

Pa vec par strana u nazad se prica da cena od 130k sa 5g garancije za c2 55'' je odlicna. Covek je postavio cenu iz tehnomanije 136k, odatle komentari da je dobra cena. A za prodavnicu, svakako treba provertiti pre kupovine.
 
Drustvo
Drustvo,imam jedan poprilicno iritantan problem vezan za ARC finkciju na tv-u....naime,tv je povezan sa AV risiverom preko ARC-a,i sve sljaka kako treba ( Risiver i tv se pale i gase istovremeno,Netflix i ostale app sa televizora salju audio signal kako treba u risiver) sve do momenta dok ne ubodem neki dodatni uredjaj u AVR (pc ili neki android box) od tog momenta gubi ze ARC funkcija,i tv vise ne vidi risiver kao ARC uredjaj....znaci dok god nemam nista ubodeno u risiver osim tv-a,sve sljaka kako treba. Jel ima neka caka ili je ARC jednostavno previse bagovit?
Ajde da odgovirim sam sebi,nasao sam resenje,pa mozda nekom bude od koristi :)
Problem je pravila RX580 koju imam u HTPC-u,iz nekog razloga AMD drajver je u sukobu sa ARC-om,i momentalno se gubi ta funkcija cim se HTPC sa ovom kartom ubode u TV ili AVR (pun je internet identicnog problema). Stvar resena sa adapterom Display port-HDMI. Sada sve sljaka tip top!
 
LG 42lf652v ima 3 HDMI porta, i bili su povezani resiveri od kablovske na 2 HDMI-a a na trećem Xiaomi stick. Sve je normalno radilo do juče, piše nema signala kada iskljućim sa 1 i 2 porta na trćem dobijem signal. Kada povežem na bilo koji od prva 2 ne radi ni treći, detektuje kablo kad se poveže.
 
Hvala svima na savetima i komentarima. Pomogli ste mi da lakše zakoračim u svet OLED TV-a.
LG OLED55C21AL je juče stigao.
Doduše, nemam zamerke ni vremešni LG NanoCell 49SK8100Pla.
Razlika u prikazu slike između ova dva TV-a je lako uočljiva.
Prava reakcija na kvalitet slike je usledila nakon što je u pogon stavljen XBOX-a.

Televizor je odličan, moj model je napravljen u Poljskoj (05/2023).

Jedini problem imam u WiFi komunikaciji sa SBB Technicolor ruterom. Nikako neće preko 16mb/s. Prenos je bio i slabiji, ali mi se nakon isključenja funkcije "ušteda energije" na TV-u situacija malo poboljšala.

Imate li predlog, da kupujem drugi ruter ili nešto treće?

Pozdrav svim poštovanim forumašima.
 
Nezavisno od konrektnog problema, SBB-ov uređaj treba da radi što je manje moguće, treba prebaciti sve funkcije na drugi uređaj (DHCP server, DNS, WiFi...), kako bi bio upotrebljiv.
Isti model TV-a sam uzeo i koristim WiFi umesto žičane konekcije (100Mbit), postižem nekih 285Mbit preko Mikrotika koji je na manje od 1m od TV-a.

Lepo da te služi :)
 
Pozdrav,
Razmisljam se da uzmem 55UQ75003LF pa ako neko ima da je skoro uzeo bio bih zahvalan da podeli iskustvo kako je zadovoljan?

Hvala.
 
Kako ono bese moze da se ugasi tv ali da se cuje zvuk?
Recimo pustim radio preko tv - a a hocu da ugasim ekran.
Secam se da sam to jednom ranije uradio ali ne mogu da se setim kako?
 
Nisam baš siguran da je to moguće.
Možda se ekran zacrni,ali da se ugasi skroz teško.
 
Nasao sam na youtube - u,evo linka ako nekome jos treba.

Interesuje me da li je neko uspeo da rootuje tv posle zadnjeg apdejta ako je moguce?
 
Појавили се UR модели за 2023. годину.
Изгледа да користе 8 бит панеле.
 
Poslednja izmena:
Kako ono bese moze da se ugasi tv ali da se cuje zvuk?
Recimo pustim radio preko tv - a a hocu da ugasim ekran.
Secam se da sam to jednom ranije uradio ali ne mogu da se setim kako?

Ukljucis voice assistant-a na dugme na daljinskom i samo kazes "screen off" :)
 
Interesuje me da li moze da se rutuje tv koji nije do sada bio rutovan a ima poslednji update softvera?
 
Pozdrav!da bi se koristio voice assistant mora li region da se promeni na usa ili uk,i da li to znači da moram ponovo sve aplikacije da instaliram?
 
Narucio sam caletu lg 65 nano 783,i danas stigao. Impresivna velicina, mislio sam da je manja razlika u odnosu na 55.Prvi dojmovi, lep tv, prelepa slika, lep dizajn, i iznenadio se stigao u nekoj grey boji. Videcemo za dan, dva za vise.
 
Pozdrav, zanima me da li je na lg 50 nano 763qa va ili ips dispay?
 
Nazad
Vrh Dno