Šta je novo?

LG Nexus 4

Zbog ovoga nisam mogao da pustim ni jedan video na youtube, a sto se tice ostalog sve je normalno radilo bez laga, poslije restarta sve radi ok. Nadam se da ce uskoro novi update od Googla
Screenshot_2014-12-06-14-49-34.png
 
Sta da radim da mi se poveca taj RAM system usage i da toliko uspori tel da moram restart. DEsava mi se da zauzece memorije skace od -44646664 do 300MB ali nista ne osjetim, posle par trenutaka opet spadne na negdje 50ak MB i sve tako. Nisam restartovao telefon 3 dana, koliko treba da drzm? :)
 
Код мене на галакси нексусу већ нешто више од 3 дана систем не прелази 250мб.
Јесте да има 1гб рама, али ништа другачије се не понаша од киткета :)
 
Startosku (odlican dev kernel, a jos bolji co'ek) sam jedino do sada dao 2 donacije na XDA, stvarno lik zasluzuje i trecu ali mi trenutno ne radi servis od banke (nista prije sutra). Kernel mu je stvarno pomjerac guzova, uz jos malo igranje i podesavanje savrsentsvo :) Tako jednostavno, a tako mocno, pa poenta i jeste u sto moguce vecoj jednostavnosti. :) Em se telefon ne grije sekunde (ne pali se crvena lampica), em baterija duze traje, em iste performanse zadrzane, em ima par dobrih feature-a, sta vise ocekivati :D

EDIT:

Velocity ROM se ugasio, kako sam i pretpostavljao poznavajuci psihu onakvih ljudi :D Mada nije ama bas nikakva steta. :)
 
Poslednja izmena:
Meni je jutros telefon prosto posao u dubokii zimski san. Dopisivao sam se na viberu, i pretisnuo sam power dugme da zakljucam tel da se ugasi ekran da mi se baterija ne trosi dok ne stigne odg, i poslije 2min kako nije bilo odg sto mi je bilo cudno, misleci da kasne opet poruke krenuh da ga otkljucam nece, jednostavno ne reaguje, pretisnuh jos nekoliko puta i nista, a znam da sam imao preko 80% na bateriji. Morao sam da ga restartujem tj da drzim power dugme 10ak sek da bi odreagovao. Zasto se ovo desilo ne znam mislim da mi se na KK nije desavalo uopste, a sve je stock ni rutovan nije cak.
 
Nema problema nikakvih....
 

Prilozi

  • uploadfromtaptalk1418042917335.png
    uploadfromtaptalk1418042917335.png
    150 KB · Pregleda: 204
  • uploadfromtaptalk1418042926504.png
    uploadfromtaptalk1418042926504.png
    73 KB · Pregleda: 198
Od jutros poslije restarta tel je koriscen sasvim solidno i slucajno podjoh da provjerim zauzece sistema kad ono iznenadjenje.. mislio sam bice oko 100mb kad ono poslo u minus :D
Screenshot_2014-12-08-19-12-25.png
 
Opet mi je tel uoao u duboki san, da sam ga morao restartovanjem ukljuciti. Lollipop def ne radi kako treba.
 
Opet mi je tel uoao u duboki san, da sam ga morao restartovanjem ukljuciti. Lollipop def ne radi kako treba.
nije, počeli su da ti se javljaju Sleep of Death i nema rešenja jednom kad to krene.. javlja se zbog neke greške u wifi ali možda sam napokon našao prihvatljivo rešenje a to je da isključiš sync.. ja sam skinuo neki autosync program koji ga pali samo dok se puni i evo već 15 dana sam bez SoD
 
nije, počeli su da ti se javljaju Sleep of Death i nema rešenja jednom kad to krene.. javlja se zbog neke greške u wifi ali možda sam napokon našao prihvatljivo rešenje a to je da isključiš sync.. ja sam skinuo neki autosync program koji ga pali samo dok se puni i evo već 15 dana sam bez SoD
Meni je pucao SoD na Custom ROMu sad kad sam flashovao po drugi put ovaj image sa developersa radi ko sat.
 
Meni se Sod javio dva puta od kad imam n4 (dve godine), nema neke pravilnosti zadnji put pre godinu dana, ne mora da znači da će stalno da se javlja, ja nisam ništa čačkao oko toga, a više se ne javlja. Stock sve
 
Mislim da su leakovi pokrpljeni, već nedelju dana furam 5.0.1 i nema problema sa memorijom
 
Meni nestala notifikacija da imam update. Na stocku. Konacno! Izludjivala me je.
 
Imao sam ali nešto minimalno, nakon debelog uptime-a, mislim da je sad bolje. Flešovao sam popodne novog franca tako da čekam da naguram neki pošten uptime da se uverim :)
 
Na stock kitkatu je kamera postala kruminalna. Uspeh je da se telefon ne restartuje...
 
Meni je na kitkatu dobro radila. Sada, na 5.0, restartuje se telefon posle jedne do dve fotografije. Sa camerazoom fx se ne restartuje, ali su fotografije uglavnom crne.
 
To nije do OSa vec do kamere. I meni je normalno radila na kitketu, dok se nije pojavio LP. Stim da sam ja i dalje na kk a kamera je shit. Tezak.
Negde kad se pojavio LP pojavila se i nova verzija kamere.
 
Ljudi, ima li neko bug sa WiFi na Lollipop-u? Sve savršeno radi a to ubija. Jednostavno zamrzne podešavanje za WiFi i nema teoretske da se upali sem eventualno restartom, a i restart nekad ne pomaže. Kad se restartuje, opet zamrzne podešavanje WiFi pa posle jedno 2 min se mogu videti mreže. Izađeš li iz dometa te mreže u kojoj si, opet cela procedura od restarta pa na dalje.
 
Nisam nailazio na takve probleme sa telefonima, ali jesam sa nekim laptopom. Kod mene kuci je blokirao momentalno po kacenju na wifi, telekomov ruter, probao sam ga na jos 2 telekomova rutera i tamo je radio perfektno, ali kod mene kuci jedino resenje je bilo vezivanje preko kabla. Probaj na drugoj wifi mrezi.
 
Nemam ni ja..Nego imam problema opet sa zauzecem RAM memorije, nekad nece da mi pusti youtube, ili da ucita navigaciju. A poslije restarta sve pici. Tako da cekam vise taj novi update da stigne.
 
Nazad
Vrh Dno