Šta je novo?

LG G3

Da pa sa ovoliko para raspolazem trenutno, imam karticu sluzbenu i na njoj placene minute poruke net i to, posto sam sluzbeni aparat koji sam dobio dao caletu lumiu 535 a ja hocu sebi da uzmem neki ok android imam vec lumiu 735, pa mi sto pre treba naravno. Hvala svima na interesovanju :)
 
Čekaj onda još malo, skrpi se, strpi se. Neće ti biti žao. Svi koji od mene uzmu da čačkaju g4 su oduševljeni. Pre svega sa slikama.
Edit: Procentualno polovni g4 je skuplji za 16%. Da li vredi dati tih 16% više i da li se puno dobija, dobija se...
 
Poslednja izmena:
+1 za G4. Ne vredi dati te pare za G3 pored malo skuplje cetvorke.
 
ako neko moze da mi kaze zasto ja na mom LG G3 DUAL 32gb LDG858HK nikako ne dobijam OTA update još uvek imam v4.4.2, kada odem na ručno trazenje izbaci mi koristite polednju verziju softvera za vaš telefon
 
Da li i koliko uticu pukotine kod mikrofona na sam rad telefona i na kvalitet poziva, tj. zvuka/glasa?
 
Ok, to mi je bitno, ja bih imace nosio u masci tako da ocekujem da ne bi trebalo da povecaju znacajno.
 
Nije bio određen. To što skorije vreme meni je Nova godina... :)
Evo oglasa npr... Citiram: "Star 20 dana, naravno bez tragova koriscenja, full kutija, rezervni poklopac, neotpakovane slusalice, sve full... sim free naravno"... Cena 350e. I to sada, možda može da se spusti još malo. Zar to nije daleko bolja kupovina?

Ako nema garancije nikako se ne isplati... A ako hoces sa pravom garancijom 2g kosta 400e+...
 
Još jedan glas za G4, telefon je babaroga, jako kompletan telefon, zver, G3 nažalost to nikada nije bio, čak ni kada je izašao...
 
Ne slazem se uopste. G3 je poprilicno kompletan i jos uvek dobar pick. G4 je naravno bolji, ali g3 nije za bacanje.
 
Ja i sam preporučujem G3 do 300e, pogotovo devojkama i prosečnim korisnicima, ali je mala razlika u ceni sada, a telefon je aktuelan, i sve ono što je G3 trebao da bude...tako da valja reći čoveku da razmisli...
 
Drugari, imam pitanje.
Devojka zeli uzeti G3, nasao sam na KP za 250e 32gb, u odlicnom stanju. Posto nikad nisam koristio G3, da li je dobar telefon, da li baguje, i naravno kamera, njoj je to najvaznije?
Trebao bih veceras ici pogledati telefon, pa ako neko moze da mi objasni kako da proverim da slucajno nije kineski?
Hvala unapred.
 
Kucaj 3845#*855# i ako se otvori menu ok je. A kamera je dobra, sve je ok sad. Ionako cure zele sluke na fb stavljati a za to im valha i 2mpx
 
Ne brini, mala je šansa da je telefon kopija, ja jos nisam čuo za takav slučaj, u ostalom, čim uzmeš u ruke videćeš, ne znam sta sada koristiš, ali čim upalis ekran otklonices svake sumnje.
 
Ja sam poslednji put koristio android pre 3-4 godine, iphone koristim vec dugo vremena, pa zato pitam, nisam toliko upoznat sa tim pa rekoh da pitam vas za pomoc :)
Da li je to realna cena za 32gb, 3gb rama? :)
 
Za devojku ti je telefon odličan.Kamera odlična,čak možda bolja i od kamere na Iphone 6!!!!Ja sam ceo odmor na Lefkadi ovog leta slikao sa G3 32gb,žena je oduševljena sa slikama.
 
Poslednja izmena:
Drugari, imam pitanje.
Devojka zeli uzeti G3, nasao sam na KP za 250e 32gb, u odlicnom stanju. Posto nikad nisam koristio G3, da li je dobar telefon, da li baguje, i naravno kamera, njoj je to najvaznije?
Trebao bih veceras ici pogledati telefon, pa ako neko moze da mi objasni kako da proverim da slucajno nije kineski?
Hvala unapred.
Evo ti dve slike sa Lg G3 32gb.Da steknes utisak o kameru.

3d1eb4fa622c4067a341cae771c3ac3c.jpg


6905e35d7a74db5957407e6b26a1dd98.jpg
 
[ROM] Fulmics ROM 2.1 | Tweaks - OTA - AppOps | v21a | All Variants

Fulmics ROM 2.1, za sad sve super!
Radi fluidno i bez bagova.Ima par dodataka (Fulmics Tweaks) koji mi se svidjaju :) Baterija mi je bolja nego na Cloudy 2.5, bar za 30% duze.
Tako da do MM se korsiti Fulmics :)
Preporuke za ovaj rom od mene.
 
Pa da, telefon za devojke, realno, ona koristi instagram, fb, messenger i da se slika, sta ce njoj vise :D
Jaza, hvala na slikama, izgleda kao jako dobra kamera.
Ipak, LG mi se cini kao najbolja kupovina trenutno, pre bih se opredelio za njega nego za npr Samsung ili HTC.. Zet ima g4, pa sam imao prilike njega da koristim i zaista je odlican telefon, ali se nikada nisam susreo sa G3, pa eto, rekoh da pitam :)
 
Ali "telefon za devojke i prosecne korisnike. " :d
Ja rekoh da njima za taj iznos preporučujem G3 jer znam njihovu upotrebu, i znam da će biti zadovoljni sa telefonom, pogotovo kada predju sa nekog androida starog par godina... Nisam pratio cene pa ne znam koliko je Z2, M8, S5, ali su verovatno nešto skuplji, pa ih iz tog razloga i ne preporučujem...baš bih bio u dilemi sta ja da uzmem za sličan novac, nijednog ne volim preterano, Z2 cigla, M8 sam uvek poštovao, strašan telefon, ali mi se nikada nije svidjalo što je izdužen i izgled UI-a, S5 jedini flagship kojeg nikada ne bih kupio, onakav kvalitet izgrade je uvreda, svi ostali pre njega su bolje delovali u ruci, crna ovca u Galaxy porodici baš zbog toga, iako je kao telefon odličan, kamera, displej, baterija...G3 ne bih uzeo jer smatram da nije dostojan naslednik G2, koji je kultni telefon...ja bih za sličan novac verovatno uzeo Meizu MX5...
Sve ovo pišem kao korisnik G2...
 
Poslednja izmena:
Uu, volim Motorolu, ja sam hteo Moto X 2nd Gen, jer liči na G2, nije preveliki, kvalitetnije je odradjen, amoled, koji je meni prednost, ali sam odustao od njega...inace volim kompanije koje imaju dugu istoriju vrednu pomena...
 
Gledam da uzmem nesto sto ce imati support(official jel) a istovremeno cisti ili blizu cisti android. Moto x mi je bio u mislima ali evo moto g radi odlicno.
 
Pozdrav drugari! Prošle godine u julu sam kupio G3 u Vip-u. Zadovoljan sam telefonom, nisam imao nekih većih problema. Pre nekoliko dana mi se pojavila žuta mrlja na ekranu. Da li se to još nekome dešavalo? Čitao sam da G2 i G3 modeli imaju problem sa tim žutim mrljama. Isto tako sam čuo da u 99% slučajeva neće uvažiti garanciju (naći će neku ogrebotinu i reći da je fizičko oštećenje). Da li ima neko bilo kakvo iskustvo?
 
Nazad
Vrh Dno