Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Evo vec 2 sata nemam signal na 3 broja.
Desava li se jos kome ovo?
 
Yup.Prso ;)
 
Prslo isto malopre da vidim nesto na SE 2016 i ima sta da vidim pise no service.
 
Ista stvar i kod mene u Pančevu,nema signala uopšte
 
Ovo se već prečesto dešava.

Vrlo sam tolerantan ali ovo je već postalo redovna pojava.
 
No service, Beograd. Imam dve kartice u iPhoneu i zbog Globaltela iz nekog čudnog razloga sam gubio 4G na par sekundi svakih 10 minuta na Yettelu, kad sam isključio Globaltel krenulo je normalno da radi.
 
Код мене нестала мрежа у 6:44 па повремено дође накратко и још је нема.
 
Dosla mreža ali internet nema..nikakve oznake iznad stubića
 
Mladenovac uopste nema signal. Neko treba da ih tuzi za ovo!
 
Bice opet 30gb izvinjenja🤣🤣🤔
 
Primećeno u ranim jutarnjim satima, šest telefona u BG, KG, PA , da nema mreže (invalid sim, no network...). Na svim je SIM toolkit pokazivao da je selektovan Roaming profil i nikakva gimnastika nije pomogla.
Apsolutno sve je probano jer je na tri broja (svi u BG i u 2G only režimu) signal bio OK i radili su pozivi (zvanje i primanje).
 
Proradilo sve u Pa,4g brzina 130mbit
 
Nema poente da bilo ko sta proba na svom telefonu. Jednostavno im je pala mreza.
Najverovatnije nakon nekog azuriranja sistema ili nove verzije programa, sta god.

Samo mi nije jasno kako nemaju dovoljno dobre ljude koji znaju sta rade kako im se ovo ne bi desavalo jer je postala vec standardna stvar da jednom mesecno padne mreza na par sati.
 
Pa unapređuju mrežu u jutarnjim satima pre prvih petlova.😆
 
Ja ne znam kako ovo nazivate mrežom. Ovo treba zakonom zabraniti po kratkom postupku. Aplikaciju ne mogu da ažuriraju od juna meseca i da je poprave. A očekujete neki rad.
 
Ja ne znam kako ovo nazivate mrežom. Ovo treba zakonom zabraniti po kratkom postupku. Aplikaciju ne mogu da ažuriraju od juna meseca i da je poprave. A očekujete neki rad.
A bilo je kada sam ja presao pocetkom godine da nije bila azurirana skoro 2 godine sto je neverovatno.
 
Meni radi 4G bez problema na vise mesta. Jutros nista nije radilo.
 
Zna li neko da li je sada moguća uplata freepaid dopune preko rajfajzen kartice?

Znam da sam pre par meseci imao veliko cimanje oko povrata uplaćenog novca s obzirom da im je istekla ona Ipay licenca ili šta već...
 
Meni je uvek radila dopuna preko RF Visa kartice. I preko Ipay i preko ovog novog samo sto sada svaki put moras da unosis podatke (ime,prezime,br kartice...).
 
Meni je uvek radila dopuna preko RF Visa kartice. I preko Ipay i preko ovog novog samo sto sada svaki put moras da unosis podatke (ime,prezime,br kartice...).
Hvala na informaciji. Probaću.

Inače, zaboravio sam da napišem ovde ishod problema sa SMS porukama koje mi nisu stizale pre par meseci.

Problem je bio rešen u roku od nedelju dana. Zvao sam korisnički servis par puta, tražili su da im navedem bar tri sms poruke koje mi nisu stigle, broj pošiljaoca kao i vreme kada su mi poruke poslate. Nakon toga je prošlo par dana i od tada mi redovno stižu sve poruke.

Baš bez veze situacija, prebacim broj iz yettela u globaltel i nakon par dana se suočim sa ovim problemom... Ali od tada sve radi kako treba i zadovoljan sam. Većih problema sa signalom nisam imao. Možda jednom u 5 meseci a i taj prekid je bio kratak. Samo net nije radio dok je GSM radio normalno.

Reklamiram i preporučujem globaltel kad god imam priliku tako da se nadam da će gospoda poboljšati mrežu i da neće uprskati sve sa poskupljenjima.
 
Nemoj da ih preporucujes. Za 6 meseci ovo im je 5 put da imaju problem sa mrezom. Uz to,poboljsanja iste moze da odradi samo A1 (a nece) jer njihove repetitore koriste. Za 6 god. dok sam koristio Vip nikada nisam imao problem sa mrezom. Globaltel je dobar samo zbog trenutne cene paketa ali kvalitet signala im je 0 kao i korisnicima A1 jer su unistili mrezu po manjim mestima.
 
Globaltel je dobar samo zbog trenutne cene paketa ali kvalitet signala im je 0 kao i korisnicima A1 jer su unistili mrezu po manjim mestima.
Dobri su i zbog freepaid-a,to nema niko,a ideja je odlicna.
 
Nazad
Vrh Dno