Taman da Bjela napravi seriju.Dok cekamo meceve malo zanimljivosti...stadion 974 se vec rastavlja..
Plan je da se posalju delovi u Urugvaj gde bi 2030. godine bilo odrzano sveCko(ako sve prodje po planu da Urugvaj dobije pravo), na tacno 100 godina od prvog svetskog. Ujedno ce to biti i idealna godina da mi to osvojimo vec jednom.😁
Pogledajte prilog 367571
Meni je to žalosno. Za koju godinu, s obzirom kako svi igraju a kako naši, završićemo s dvojicom a možda trojicom na jednoj sličici.Po jedan na sličici 💪
Naravno, samo su okrenuli redosled. Ko bi ga rasklapao za 7 dana kad je tako puno skuplje.To je kada se gradio meni se čini
Ja sam negde procitao da ga poklanjaju TunisuDok cekamo meceve malo zanimljivosti...stadion 974 se vec rastavlja..
Plan je da se posalju delovi u Urugvaj gde bi 2030. godine bilo odrzano sveCko(ako sve prodje po planu da Urugvaj dobije pravo), na tacno 100 godina od prvog svetskog. Ujedno ce to biti i idealna godina da mi to osvojimo vec jednom.😁
Pogledajte prilog 367571
Naprotiv, mislim da će pobediti repstacija države čija zastava ima belu boju. 😄za večeras prognoziram pobedu reprezentacije države čija zastava ima plavu boju 😎
🇦🇷 🇭🇷
Koliko želiš licemera kod nas.Kiselo je grožđe
Tradicionalni. Još od NDH.Shae ovo kakvi su ovo rvacki dresovi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari