Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Usb wifi ne moze na box, koliko ja znam, inace bi ljudi to radili umesto wifi extendera ili (strujnog) Power adaptera.
 
Pitanje za sve...koliko vam traju baterije na daljinskom za eon box. Meni su prve izdržale skoro 3 meseca. Sad sam uzeo neke vartine max power pa ćemo videti koliko će one.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Mesec ipo. Ali kod mene se njaka tv po ceo dan skoro.
 
Idite na podesavanja/blutut pa kliknite na daljinski upravljac. Tu ce vam pokazati trenutnu napunjenost baterija.
 
Mjok. Meni poslednji status bio 67%, 3 dana nakon toga mrtav daljinac, otišle baterije. Baterije koje su došle uz daljinac, u funkciji od nekog decembra

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
 
Pa kad ne ispustate daljinac iz ruke ;). Kao sto moj matori menja ono malo kanala sa dvbt2 mreze non stop pa menja baterije redovno. Sreca majcina sto nece da uzme kablovsku/iptv :)
 
A kako da se koristi daljinac samo kao ir?
Nece da radi kad ga prebacim na ir, jel ima neko dodatno podesavanje?
 
Meni su batere koje su došle uz EON daljinski bile prazne pa sam odmah morao da kupim nove. Inače baterije se brzo troše.
Što se paljenja tiče kada uključim EON treba mu jedno 6-7 sek dok se ne pojavi slika. Inače kada palim eon odmah se pali i tv i slika se pojavi za 6-7 sek. Palim sa eon daljinskim. Kada ugasim gasi se i tv. Ako hoću odmah posle toga da upalim sa eon daljinskim isto se pali i eon i tv ali onda nema slike na tv-u. Tada moram prvo da upalim tv sa njegovim daljinskim pa onda eon sa njegovim i slika se odmah pojavi. Kada posle gašenja tv i eon -a npr posle 15 min sve se pali samo sa eon daljinskim.
 
Poslednja izmena:
Jel ima jos neko problem pri paljenju Eon-a da mu se automatski ukljuci pauza?
Upalim TV, upalim Eon i ukljuci mi se pauza.
Kad gasim i palim Eon dok je TV upaljen nemam taj problem...samo kad palim tv i eon.

P.S. Da napomenem...u pitanju je LG Smart Tv.
 
Ja sa "nesmart" LG tv-om i Panasonic bar-om imam problem kad god gasim box pukne petarda u bar-u koji je optickim kablom spojen na TV, a box hdmi-jem i zvuk je dosta tisi u odnosu na desktop koji je isto hdmi kablom povezan na isti tv. Onako na prvu dalo bi se zakljuciti da zvuk koji ide kroz hdmi port nije neke spektakularne kvalitete. Zvao pitao kazu imamo mi raznih problema, izvadise 2-3 a ja se onda krenem razmisljati kako sam jos i dobro prosao pa je sav problem samo u zvuku
 
Da li je moguce prikaciti bezicnu mis i tastaturu preko usb?
 
Zasto mi treba usb hub, ako cu kupiti da rade na jedan usb prikljucak?
 
Čemu sve može da posluži taj USB port na boksu?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
 
Imam total tv i naravno eon nalog uz njega , registrovao sam se na portal MOJ SBB . Na smart tv-u sam instalirao aplikaciju EON i pri pokretanju mi je izbacio aktivacioni kod koji treba da ubacim na portal MOJSBB kada se ulogujem sa svojim korisnickim nalogom . Gde se nalazi ta opcija gde se upisuje aktivacioni kod ?
 
Imam total tv i naravno eon nalog uz njega , registrovao sam se na portal MOJ SBB . Na smart tv-u sam instalirao aplikaciju EON i pri pokretanju mi je izbacio aktivacioni kod koji treba da ubacim na portal MOJSBB kada se ulogujem sa svojim korisnickim nalogom . Gde se nalazi ta opcija gde se upisuje aktivacioni kod ?

Na portalu, ali ti kao korisnik totala nemas slot za EON smart TV aplikaciju, mozes da koristis samo klasicnu EON android aplikaciju.
 
Jutros su povezali Eon Smart Box i novi modem za internet koji imaju.Sljaka fenomenalno i bolji je od d3go.Dobio kao novi korisnik na toj lokaciji i deset meseci za dinar.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
U kom gradu si dobio tih 10 meseci kao novi korisnik.
 
U sustini usluga je sve bolja i bolja, dok ne preleze sve decije bolesti valjda ce srediti i bagove ...
 
Da li je moguće? Imam trenutno digitalni trio gold i pre mesec dana sam podneo zahtev za eon premium, od servisera ni traga ni glasa, ljubazne gospođe na telefonu već dva puta šalju hitne naloge i ništa, Novi Sad je u pitanju!
 
Da li je na ovoj temi neko pisao pre Nove godine da ce sve sve studijske emisije na rts-u biti emitovane HD rezoluciji jer je rts kupio potrebnu opremu za takve prenose?
 
Da li je neko probao da li EON box koji je namenjen za kablovsku radi vraćanje unazad na nekom drugom internet provajderu?
 
Naravno da radi, za "iz početka" stream ne koristi coax kabl.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno