Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za mene ovo su cene kao iz bajke. Da mi je neko pre ovoga u Ukrajni rekao da ce cena nakon par meseci biti na ovom nivou ne bih mu verovao.
Mislim da ce debelo da ljusne. I vise nego sto mozemo da ocekujemo u najcrnjim snovima. Ceka se momenat kada se svi najmanje budu nadali.
 
Za mene ovo su cene kao iz bajke. Da mi je neko pre ovoga u Ukrajni rekao da ce cena nakon par meseci biti na ovom nivou ne bih mu verovao.
Mislim da ce debelo da ljusne. I vise nego sto mozemo da ocekujemo u najcrnjim snovima. Ceka se momenat kada se svi najmanje budu nadali.
Sprema se. Ja rasprodajem lagano, cekacu dno da dokupim. Skakati nece, nema zasto. Dno mora da se nadje u svakom slucaju. Malo malo pa ide novi low. Ili ce da bude mega damp ili ce da krvari lagano na dole do daljeg ko zna dokle, svejedno je.
 
Znaci,
Velika vecina smatra da Eth merge nece donijeti nikakav pump i povuci sav ostali crypto sa sobom?
To mi bas djeluje nerealno, koliko kod situacija u svijetu bila losa…
 
Za tebe nema sredine izgleda, samo krajnosti. Ili nebesa tipa ltc na 2k, btc na 200k ili potop, ltc na 10, btc na 5k. :)
Jurim low da kupim, jurim high da prodam. To izmedju me ne interesuje, tada se samo trljaju ruke.


Eth nece kratkorocno apsolutno nista promeniti, cak ocekujem i da pada cena. Ne ocekujte pump svakako. Dugorocno je potpuno drugacija prica., Eth je top.
 
Realno, zašto bi prelazak PoW na PoS doneo promenu? Kao jeftinije kopanje (stejkovanje za validaciju) i šta onda, zar ne bi trebalo da bude jeftiniji i coin ako ga je lakše iskopati?
OK, nije to baš tako, ali ne vidim razlog pod ovim uslovima da se desi neki znatni skok/pad na period od par meseci, nedeljno naravno, onda će doći sve na svoje.
Evo lični primer, ova cena HNT koji kopam i koji sam pri nekom dipu od 8$ longovao uz dobar leverage, popucah sve, iz prostog razloga što objaviše da će preći na Solanu nekada (ne i kada) i da više neće biti potrebe za validatorima i ovi brže bolje krenuli da prodaju svoje stejkovane HNT po bilo kojoj ceni jer im neće više donositi nikakav yield....
 
@[SAJ]

I, kada rasprodas sav stek LTCa koji si cuvao..... Hoces li ga ponovo dokupiti po nizoj ceni ako dodje do pada ili menjas nesto? 😁
 
Nemojte biti ovce, prodajte sav ETH u BTC pre merge, pre 12.9 kad kreću neki dodatni futures na CME za ETH.
Cena u odnosu će dole bar 30-50%.
Posle 5g nemam ni jedan ETH satoshi.
Halving, merge, airdrop, snapshot sve je to isti scam. Što en znači da ETH neće ponovo da se vrati... ili ode u večna lovišta svašta je moguće 😃
 
Legit kretanje cene nema šta... podseća na gas. Danas $200, sutra $400 za nedelju dana $1000 za par meseci $4000, totalno u skladu sa kretanjem tržišta, nema emocija ni malverzacije... uopšte.
 
Sad kada je BTC djipnuo par stotina $ treba da se primim. Proslo je to vreme... Mene zanima samo koji ce momenat potopa biti. Fokusirao sam se na to. Verovarno datum kada se svi najmanje budemo nadali. Mozda negde kraj novembra pocetak decembra rekao bih
 
sta si god uradio, super. :D
 
Decembar je tradicionalno uglavnom dobar za kripto... valjda se vade pare iz firmi na kraju godine pa se upumpava donekle iz tih izvora...
 
Svi se nadamo da nam portfolio skoči, ali nemojte nada da prevlada razum 😊.
Rezime:
1) svi očekujemo neki veći pad,
2) kao što neko reče krajem godine se svode računi, izvlače pare da se pokriju minusi, plus tu dolaze prvo Black Friday kada se kupuju dosta pokloni, novogodišnji i božićni praznici takodje...
3) rat u ukrajini ima još da potraje,
4) ide velika kriza u smislu energenata, hladna zima, nema gasa, restrikcije struje, narod mrzne, možda neki protesti protiv vlasti po Evropi 😀
5) inflacija polako jede 😎

Kad zima prodje nadam se Sunce da nas grane 😇
 
A uvek se priča o tome da u stvari bude kontra od onog što većina očekuje, tako da ...
Moguće da se tako događaja iz sledećeg razloga: "Svi" znamo da ima puno razloga da pada, i većina hoće da proda dok još nije pala cena. Ali, ostatak koji ima slobodnog keša kreće u nadmetanje da kupi Dip tj. Low i nabiju cenu prilično brzo u nadmetanju da uzmu jeftino sa planom da kasnije prodaju.
 
Prebacio sam deo BTC-a u ETH na 0.0816 jer očekujem hype u sledećih nedelju dana, kao i dodatni hype kad bude potvrđeno da je prelazak uspešan. Takođe rečeno je da se baš tad puštaju prve uplate od Mt Gox-a pa će se market preplaviti novom količinom btc-a što ide dodatno u korist odnosa ETH/BTC

Takođe ako dođe do Forka dobiće se više i tog drugog ETH PoW coina.

Ajd nek nam je sa srećom taj dugo očekivani event. 😅
 
Ovo sa Ethereumom je stvarno puno misterije. Kao što vidimo... jedni očekuju expanzija cene, drugi beže od njega kao od corone :) Odavno se nije desilo, da ne prati skok cene BTC-a čak ide u kontru.
 
Ovo sa Ethereumom je stvarno puno misterije. Kao što vidimo... jedni očekuju expanzija cene, drugi beže od njega kao od corone :) Odavno se nije desilo, da ne prati skok cene BTC-a čak ide u kontru.
Prosta logika - kako BTC krene dole ili ETH gore, neki odmah u ETH. U suprotnom odmah u BTC... ne znam, ali najverovatnije se ništa posebno neće desiti bar par meseci (glupo reći, jer i do sad bilo normalno da se u par meseci promeni oho-ho)
 
Da li neko prati rvn, da li je skok ovih par dana posledica očekivanja ethereum merge, ili je jos nesto po sredi?
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno