Šta je novo?

Anime

Da, za novi film 2015 je neka prica koju je on imao originalno u planu 80ih ali nije stigao da je stavi u Mangu. Steta, ja sam bio ubedjen da je BOTG u stvari pokretanje nove DBZ avanture koju bi pravili njegova deca i on. Al dobro, videcemo, mozda se i nadoveze, ja bi mnogo voleo da vidim Bogove (whis i Bills) i njihove kaunter-bogove (12 univerzuma) u nekoj sledecoj prici. I vegetino cuveno "Nest time I am SSJG, Kakarot!" :D
 
pa i bilo bi fer da vegeta postane bog kada je goku vec zapamtio "osecaj" i ne treba mu kolektiva sajonaca vise da bi presao u god mode.
 
Koliko se dere prvo sam mislio da izbacuje kamen iz bubrega, a na kraju se pretvorio u plavusu :D
 
Eh taj DBZ koliko je bio dobar... Gledao sam ga 5 puta u od pocetka do kraja sa sve GT sagom i koliko god bilo graficki bolje odradjenih manga i dalje mi je najbolji DBZ i Hokuto no Ken.
 
Toryama-in stil je kljucan, kada je sazreo kao manga artist. Sajonci uopste nisu detaljni, ali nekako izgledaju najbolje od svih super heroja, a tu je i efekat maste gde je jedan Goku jaci od vecine regularnih Marvel i DC likova i sve je spakovano u LEPU pricu. Zapravo je glavni efekat DBZ-a i razlog popularnosti u tome sto je Goku, kao glavni lik, previse naivan i nevin, i dobar, a kada se transformise, i kada treba da pobedi zlo, izgleda ovako (vektor > pixel fan art):

copy-of-gokussj3bydrozdo.png
 
u jednom trenutku "zenidba? ja sam mislio da je to nesto za jelo", a u sledecem "eyes on the prize. it's time to kick ass"
 
Tokyo Ghoul i Akame Ga Kill, ko ne gleda ne zna sta propusta. :D Odavno nisu bila dva ovako dobra animea, bar po mom ukusu. :d :D
 
upravo zavrsavam steins gate (odlican btw kada se zakuva i odmakne par epizoda. jedva sam izdrzao glavnog lika u prve 3) i planiram tokyo ghoul. ubacen je i akame sada na listu
 
upravo zavrsavam steins gate (odlican btw kada se zakuva i odmakne par epizoda. jedva sam izdrzao glavnog lika u prve 3) i planiram tokyo ghoul. ubacen je i akame sada na listu

Steins Gate je odličan, obavezno odgeldaj i film koji je poslednji snimljen i potpuno zakružuje priču.
 
Steins;Gate je odlican potvrdjujem. Pogledaj 25 epizodu koja zaokruzuje pricu. Posle toga je izasao i film ali nije nista posebno. Vise je neki filer.
 
Malo je S;G davio u nekim navratima, ali je zaista odlican... Iz nekog razloga me je malo podsetio na Serial Experiments Lain . . . koji mi je jedna od top Anima, btw. :d
 
Ne znam za vas, ja jedva čekam sledeću epizodu Naruta :D
Untitled.png
 
To još traje :D Daj bre oću Bleach :)
 
Traje, traje :)
Bleach sam odgledao 3 puta ove godine, dosta je, bar dok ne počnu praviti nove epizode :D
 
dokle je stigla anima? ja prestao da gledam jos pre par godina kada su krenuli fileri i sve kao hocu da odgledam, ali sam iscitao sve izdato od mange pa mi nije ni zanimljivo toliko
 
Spoiler:



^^ Obito je postao Jinchuriki u prosloj epizodi. :d
 
imas i spoiler tagove.
najlakse ti je da kliknes na "bold" ikonicu i onda umesto B ukucas spoiler

dakle
[/*spoiler]
* izbaci

inace, super, nisu se puno zezali posle one serije filera. lepo prate mangu.
moram malo da razocaram one koji nisu citali. sada krece sunovrat u kvalitetu. ma neprepoznatljivo uopste. nema veze sa zivotom. tu i tamo neki ok momenat, ali bas ga je z*sro.
 
Poslednja izmena:
Meni je jedan kolega poslao link na PM, ali sam to zagubio negde...
Bilo je english dubbed, a ja volim da gledam na japanskom :d
Zato sam gledao online.
 
Evo predloga za par novijih serija:
BTOOM!
Black bullet
No game no life (veoma zabavan, bolji nego sto deluje na prvi pogled)
Sidonia no Kishi
Brynhildr in the Darkness
Psycho-Pass
 
Jeste da sam novi ovde, ali rekoh da lupim par preporuka - pa kome se šta svidi neka gleda.

Elem:

Twelve Kingdoms - Vrlo podcenjen anime - verovatno zato što nema golih sisatih riba sa piskavim glasom, već poprilično bogatu i ozbiljnu priču (naravno, ima fantastike) prepunu upečatljivih likova, filozofije i politike nalik srednjovekovne Kine. Vrlo dobar anime.
Berserk - Ko ga nije gledao, ne zna šta je propustio - krvav, mračan i strašno zanimljiv. Anime je star, mada ima tri nova filma sa nekom CG verzijom animacije.
Fate/stay Night(zero) - Jedan od popularnijih naslova, vrlo kvalitetan, malo dodirnih tačaka sa stereotipima, grafički fenomenalne borbe - definitivna preporuka.
Steins;Gate - Ko voli sci - fi, put kroz vreme i teorije zavere, ovaj anime je za njega. Urnebesan ali se i dotiče dosta stručnih tema. Top 10. El Psy Congroo!!
Gintama - Prokleto urnebesan - zamislite samurajski period sa naznakama sadašnje tehnologije + invazija vanzemaljaca + non stop parodiranje na razne druge anime fazone kao i realne situaicje. D' umreš.
Shingeki no Kyojin - Attack on titan - Noviji, vrlo popularan naslov, vrlo dosledan mangi. Da kažem da je ovo u neku ruku slično Berserku po atmosferi, ali sa dodatkom komedije tu i tamo. Top 10. Where is my potato?
Full metal panic - Meni verovatno jedini "Realni" mecha anime, koji celoj tematici robotike prilaze na dosta naučno potkovaniji način. Fenomenalan, smešan i jako zanimljiv. Fumoffu!
Robotic;Notes - Ovaj baš i ne bih mogao da klasifikujem kao mecha, ali radnja prati par likova kako žele da naprave pravog robota visokog 10-15 metara (na vrlo realan način). Top 10. Povezan sa "Steins;Gate".
Toward the Terra - Ovaj je teško objasniti ukratko. Distopija koja izgleda kao utopija. Računari upravljaju ljudskim životima. Svemir. Psihološke moći. Šta znači biti čovek. Top 10.

Toliko za sada... Ako neko želi još preporuka, neka piše :D
 
Kakav kraj Tokyo Ghoula, nisu mogli bolje da zavrse sezonu! :d
 
Pitanje u vezi Steins Gatea. Pogledo sam 24 epizode, sta dalje? Vidim da ima i ep25 kao i ova ova Steins;Gate: Fuka Ryouiki no Deja vu.

Preporuka za Akame ga Kill.
 
Odgledaj 25. da bi zaokružio priču. Fuka Ryouiki no Deja vu je film koji je kasnije izašao. Ja ga nisam pogledao da ne bi pokvario utisak serije. Koliko sam čitao radi se o nekom nezavisnom dogadjaju.
 
Odgledao ovaj poslednji Bleach Hell Verse...klasika, nije los, meni se svidja :D
 
To je onaj poslednji film? Samo sam njega propustio,ona ostala 3 sam odgledao. Kakav je Inuyasha anime,vidim stariji naslov,ima dosta epizoda sto znaci da je bio popularan,da pocinjem sa gledanjem ili ne?
 
Da, da, poslednji..za sad :)
 
70% bleach anime su filleri, a onda se oni jos muce da prave film

i posle stotina sati odgledanih fillera, gledaoci su zainteresovani za jos dodatna 3 sata

:D
 
Nazad
Vrh Dno