Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Bio u MTS-u i sada je problem sto mi je broj 064 u A1.... Jer sam pre 5 godina presao u VIP....I opet po 5.put "morate doci opet, problem sa brojem jer je 064":sick::sick::sick::sick:
15 dana ja vec pokusavam da "prenesem broj".
 
Pitanje ako je neko uzimao telefon preko A1. Na primer, ovaj telefon:


Za memoriju piše DO 128GB. Da li to onda znači da ova cena što stoji, stoji za telefon sa 128GB ili je moguće uzeti sa 128GB ali je cena viša u odnosu na onu koja stoji na sajtu?
 
Pitanje ako je neko uzimao telefon preko A1. Na primer, ovaj telefon:


Za memoriju piše DO 128GB. Da li to onda znači da ova cena što stoji, stoji za telefon sa 128GB ili je moguće uzeti sa 128GB ali je cena viša u odnosu na onu koja stoji na sajtu?
Koliko ja znam interna memorija za taj telefon je 64GB... A kroz externu mozes da dodajes koliko hoces.
 
128gb imas sa 6gb ram-a... Ovo je verzija 4gb ram i 64gb memorija.... Kako god, 64gb je premalo...vise od pola ce ti uzeti potrebne aplikacije. Treba sa njima to dobro proveriti, najbolje na papir da ti ne uvale pogresan tel
 
128 ima i sa 4GB, ali svakako treba proveriti, cesto im se desi da napisu i manje a ne vise, izgleda im te opise za sajt rade jos nesposobniji od onih po call centru i poslovnicama
 
Da li novi start paketi imaju trajno besplatan dodatak junior/snior?
 
Pisu do 128gb jer ljudi ne kapiraju da deo odlazi na OS i nemaju celokupan prostor slobodan, pa se onda zale kako pise 128 a nema toliko nego manje.
Na ovaj nacin se ogradjuju.
 
Tako gledano, mogu da im vratim telefon i zato što ima više memorije od onoga što piše. Jer tih 128GB nije 128x10^9 nego 128x2^30, a to je više od onoga što su naveli...
Da ne govorimo da to ima smisla isto kao napisati: prodajem automobil sa do 5 točkova (jer jedan je rezervni, pa može, a ne mora da se broji)...
 
Dai neko zna sta se desava sa kreditom na pripejd broju prilikom prenoso broja u drugu mrezu, pretpostavljam da propada 😁
 
Solidno, ako ti je 400 "poena" za minute i sms dovoljno i ako ti ne treba vise od 40GB mesečno. 725 din je smešna cifra ali ako više pozivas I saljes poruke, dodaci će ti povećati račun.
 
Dobar dan. Mala pomoć/savet: moja mama je prebacila broj u A1. Kada su joj u radnji ubacili karticu u njen mobilni, standardni mobilni telefon, rekli su joj da ne može da se aktivira. Kada su ubacili u android mobilni broj je aktivan. Da li je neko imao iskustvo sa ovim i kako da joj pomognem da reši ovo.
Drugi problem je da su joj pogrešno upisali prezime i kada hoću da je registrujem na njihov sajt kaže da se ne poklapaju podaci...Kako to da ispravim?
Pitam ovde, zato što je išla u najbližu A1 radnju i kažuda ne znaju...
P.s.: ja nisam u Srbiji trenutno i ne mogu joj pomoći, a ona ima 80 godina i nije joj lako da barata sa touch telefonima, navikla je na standardni.
Možda ću nekoga naći u ponedeljak, ali samo sam htela da vidim da li je neko imao slična iskustva. Hvala vam!
 
Sve zavisi sta ti treba i da li moras da si na a1.
 
Ne moram, naravno, ali korektna je ponuda skroz i uklapam se u ovih 400 min.
Do sada sam koristio mocni plan 600, a on ce uskoro da poskupi na 900, tako da mi ovo dodje kao odlican prelaz
 
@Filip.ue ?
I da poskupi , Mocni plan 900 je opet jefitniji na duge staze.
Za 2 godine, 5100 din jeftiniji u odnosu na Neo Surf.
Samo zapažam.
 
A ako koristim Samsung Dex sa telefona na monitor, to računam ne ni trebalo da se prikazuje i tarifira kao hotspot? 🤔
 
Nazad
Vrh Dno