Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

I Your Honor je trebalo biti mini serija
Ali sada prosipaju iz šupljeg u prazno
Pare su najbitnije
 
Mogu da preporucim, iako sam na pola serije, korejsko cudo Moving.Sve mi je savrseno- od price koja kombinuje super heroje, spijunazu, tinejdzmuke sa prihvatanjem i prvom ljubavi,izmedju ostalog, i.kako sav taj mismes deluje cvrsto i besprekorno ukopljeno.Gluma odlicna, i mladji i stariji, tehnikalije takodje,ma uzivancija.
 

Sve preporuke za seriju, odgledali smo je kompletnu maltene u jednom dahu. Amy Adams odigrala fenomenalno ulogu, ko bi rekao da joj je skoro 50g.

Na stranu sto zivimo na sugavom mestu, ovakve serije me podsete da treba da budem srecan sto ne zivim u nekoj zabiti u americi i na kraju negde u malom mozgu covek shvati da ovo uopste ne mora da bude fikcija.
 
a po nekim proucavanjima gledanje golotinje smanjuje procenat dobijanja raka prostate i do 20%
Samo gledanje ne baš, moraju još neke aktivnosti da se primene. :D

Inače, Spartak nije loš, ima patetike i neizostavnih elemenata popularne kulture, davno sam gledao seriju ali to mi je baš smetalo. ;)
 
Fear the Walking Dead. Završio sa gledanjem 3. sezone. (Bluray-necenzurisana verzija) Screenshot_20240310-022906.png
 
Planiram da pocnem fear the walking dead. Da li ima veze sa the walking dead serijom?
 
ima neki cross u kasnijim sezonama...iskreno od te serije mozda prve 3 ili 4 valjaju,ovo ostalo je katastrofalno...kreni pa dokle izdrzis
meni su prve tri vrhunske ,4 je okej
 
Monarch: Legacy of Monsters (2023-)
1. sezona
serija u okviru MonsterVerse. radnja se dešava u prošlosti i sadašnjosti. sadašnjost se, u ovoj sezoni, nastavlja na film Godzilla iz 2014. i završava se otprilike nakon filma Kong: Skull Island.
CGI je odličan, za jednu seriju. otac i sin Russell su mnogo dobro izneli svoje uloge istog lika (otac glumi tog lika u sadašnjosti a sin u prošlosti). ima i suvišnih razrada, pogotovo je dosta prostora dato jednom ne toliko bitnom liku al' šta da se radi. ocene pojedinačnih epizoda na IMDb prate kvalitet istih. dobre epizode su one koje pokrivaju prošlost.

Skull Island (2023-)
1. sezona
animirana serija takođe u okviru MonsterVerse. nije za decu, zbog previše krvi i delova tela. priča se nastavlja na film Kong: Skull Island iz 2017. iako nema direktne veze sa njim. dobra sezona, epizode traju 20-ak minuta pa se brzo odgleda

The Diplomat (2023-)
1. sezona
britanska serija sa radnjom u Španiji, gde je i snimana. nije loša serija mada može da se opušteno preskoči. sastoji se od jedne glavne priče i epizodnih slučajeva


sada gledam:

Quantum Leap (2023-)
1. sezona (~59%)
nastavak čuvene serije Quantum Leap (1989-1993). sama ideja je dobra, no ne baš sjajna realizacija. može da se gleda. pretpostavljam da je druga ujedno i poslednja sezona.

The Irrational (2023-
1. sezona (~55%)
glavnu ulogu ima čuveni tv glumac Jesse L. Martin. iskreno, ne znam zašto i dalje gledam ovu seriju, i kako to da je uspela da preživi i da dođe do 2. sezone. sa dosta tema se, realno, bave površno i naivno.

Vreme smrti (2024)
mini-serija (~6,7%)
još jedna ekranizacija Ćosićevih dela iz sage o Katićima. vidi se da je najozbiljnija po pitanju produkcije, a i zvuk je najbolji od sve tri ekranizacije do sada. ako su vam se dopale ekranizacije "Korena" i "Vremena zla", i ovo će vam se dopasti.
 
Fear the Walking Dead. Završio sa gledanjem 4. sezone. (Bluray-necenzurisana verzija)
 

Prilozi

  • Screenshot_20240314-020641.png
    Screenshot_20240314-020641.png
    598.9 KB · Pregleda: 127
Poslednja izmena od urednika:
Ја нисам меродаван - прва серија, прва сезона - одустао после 3-4 епизоде 😁. Али ћу радо учествовати: младац је мазохиста и одгледаће све сезоне свих верзија walking dead.

Да се вратим на тему - Шогун: нисам гледао оригиналну серију са Ричардом Чемберленом, али ми је ова верзија (барем до сада) сасвим ОК. Може лаганих 8/10
 
Mi (cerkica i ja) gledamo na Netflixu How to train your dragon i za sada joj drzi paznju, koliko moze da drzi detetu od 3 godina ali voli zmajeve. Po par epizoda odgledamo uvece.
 
Nisam ni znao da postoji serija "How to train your dragon".

Da li je radnja ista kao u filmovima, samo proširena?
 
Halo je ubedljivo jedna od boljih novih serija koje sam gledao zadnjih godina . Igrao sam Halo pre 100 godina da se skoro ničega ni ne sećam .Pablo rastura u ulozi Master Chiefa.
Steven Kaneu i Killenu skidam kapu .
 
Nazad
Vrh Dno