Šta je novo?

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Pa ja nemam pojma sta sve moze da se menja i da se pristupi preko tih podataka. Vidim da je to nesto vrlo vazno i osetljiivo. Stvarno nisam znao. Ja sam mislio standardni podaci za login za D3 GO gde sse logujes i gledas kanale.
 
Nije mi jasno zbog čega uopšte raspravljate sa njim?
 
Ljudi treba mi mala pomoc. Do pre neki dan sam normalno gledao D3GO televiziju na kompjuteru, medjutim sada je poceo da mi prikazuje gresku kako nisam instalirao onaj njihov plugin. Sve mi je bilo instalirano i radilo normalno. Sada kada uninstall sve i ponovo install prikazuje mi isto.
Probao sam i da brisem foldere i sve sto su mi rekli, cak sam isao i u regedit, ali kada uninstall aplikaciju, i odande se obrise sve vezano za to.

Molim vas za pomoc. Hvala...
 
Radi na FF. Kad iskoci prozor i ponudi da skines program (koji vec imas instaliran) ignorisi to i klikni na allow always ili nesto tako slicno i radice.
 
U gornjem levo uglu imas ovu sivu kockicu (desno od back dugmeta). Klikni na nju pa allow.
 
Istekao mi je ugovor pre 3 meseca za d3i, risiver uredno vraćen i sve to, kad ja danas udjem na d3go na drugom telefonu kad ono sve radi ko podmazano. O čemu se zapravo radi, posle kojeg vremena se gasi d3go nalog?
 
Poslednja izmena:
Trebalo bi da da je nalog ugašen sa raskidom ugovora, izgleda da su te zaboravili.

Послато са ZP952 уз помоћ Тапатока
 
i mene su zaboravili posle vise od godinu dana, jos uvek mi radi unifi. d3go nisam probao..

Poslato sa Note 3
 
U opcijama pronadji Addons (ili kucaj u address bar-u about:addons), pa sa leve strane izaberes plugins, i u listi pronadjes Verimatrix viewright i stavis always activate.
 
Poslednja izmena:
Namam tu uopste Verimatrix viewright ,a instalirao sam ga?Izvini ja bas nisam neki veliki poznavalac kompa.
 
Proveri u control panel/programs and features (ili ako si na XP add or remove programs) da li je instaliran, ako jeste probaj da ga uninstaliras pa instaliras opet.
 
Imam problem, nema ikonice za Gledaj ispocetka. Da li mozda jos neko ima ovaj problem?
 
^ Isto. A za mnoge kanale nema spiska emisija u poslednjih 72h. Nesto ne radi dobro. I odjednom mi stalno trazi PIN, a ranije nije.
 
Meni piše to many accounts a imam tri ulogovana uređaja...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
 
Od kada je LG G3 na Android 6.0 (build 30c) imam problem da D3Go izbacuje grešku vmx:android_6 i neće da pusti ni jedan sadržaj. Ima li rešenja?
 
Da li neko ima praktično iskustvo na pitanje "da li samo update GPU drajvera >>> komp se tretira kao nov D3Go uređaj"? Pošto sam već iskoristio 1 zamenu u 30 dana (kupio novu matičnu i procesor) da bi uopšte mogao da se logujem da bi onda video da ladno pušta bar 5x ubzan video na D3Go (pusti 10-ak sekundi tako "turbo" pa ide ona ikonica kao kad tek startuje kanal i tako u krug), pa sam probao reinstall Verimatrix plugin-a i naravno opet dobio poruku o maximalnom broju uređaja i morao da zovem korisnički i čekam 10-15 minuta da mi uklone registrovane uređaje.
Radi sad sve kako treba sa matorijom verzijom GPU drajvera ali pošto postoji 1 verzija drajvera između ove sad instalirane i one najnovije koja se "ne sviđa" D3Go browser plugin-u probao bih nju da instaliram, a ne bih da dođem u situaciju da opet moram da zovem korisnički da opet uklone uređaj da registujem "novi".
 
Možda nije za ovu temu:
Imam HBO premium paket, dobio sam ga uz Superset promociju, imam TV+TEL gold extra, HBO GO radi na računaru, ali ne radi na mobilnom.

Odgovor od strane SBB-a:
"Za praćenja HBO GO usluge je potrebno da je naš korisnik pretplaćen na neki od postpaid internet paketa u okviru internet usluge i na HBO premium paket u okviru D3 usluge. Vi koristite Duo Tv+Tel paket u okviru kojeg nema internet usluge i nemate mogućnost korišćenja HBO GO usluge." Ja to nigde nisam pročitao da ne može ili mi je promaklo. Ne kapiram, usluga je usluga, kakve to veze ima da li koristim njihov net ili ne. Isto i za D3GO pola kanala ne radi. Koja je svrha tog servisa ako je faličan. Za moj paket lepo piše D3GO televizija na svim uređajima (računarima, pametnim telefonima, tabletima i laptopovima), ali nigde ne piše koji kanali i ograničenja. Ovo mi je baš bezveze.
 
^ e da mi je dinar za svaki put kad sam pročitao ovakav post:)
Žao mi je druže ali to ti je to i nema pomoći ma kolko se napinjao sa sbb-om..

Sent from my D6503 using Tapatalk
 
Da ne motam sada preko 100 strana u nazad, ako može kratak odgovor na pitanje... Na iPad imam instaliran D3go (jedan nalog mi je ustupio prijatelj, inače nemam SBB ugovor) i hteo bih kanale koji su raspoloživi da gledam na TV-u. Imam non-smart LCD TV da li i kako to mogu da uradim? Da li Chromecast može da posluži?
 
"Ne". Verovatno bi morao da mirror-uješ komplet "ekran" sa iPad-a pošto D3Go app naravno ne podržava casting. Kad imaš para za iPad imaš para i za neki jeftin kineski krš "Android TV/ Android on a stick" na koji možeš da instaliraš D3Go app.
 
Neko će svakako na kraju dobiti medalju za kralja forumskih lažova,to je bar sigurno[emoji2]
Ps:postoji jos jedan tv kanal koji se isto zove arena sport,samo nije iz ex-yu.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno