Šta je novo?

zvucnici do 60eur?

tvister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2002
Poena
620
Koje preporucujete?
AltecLansinga 321 nema, ATP3 su mi ruzni kao i avs4121.
Mozda creative, logitech?
Uzeo bih 2.1 sistem.
Pozdrav svima.

Mozda mozes u uzi izbor da ukljucis i Neo SW-G25. Drveni sateliti, drveni bas, odvojeno pojacalo. Uopste nisu losi, iako nisu poznata marka kao svi ovi prethodni. U svakom slucaju, najpametnije je da malo prosetas i cujes sve te zvucnike uzivo.

Neo samo za male sobe - inace zvuk apsolutna NULA, nema ga. Bez visokih tonova.

Kupujem da ih slusam ali mi ni estetika nije zanemarljiva pogotovo sto ce mi biti ispred ociju (tacnije sa strane).
kakvi su creative p380?
poz

Znatno losiji nego altec u toj klasi. Inace jesu oni tebi lepi?

Probaj Creative P380...
Za stone, kompjuterske zvucnike, ovo ne zvuci toliko lose...
Bas je dosta dubok, a sateliti uredno prate frekvencije basa...

Cest problem kod 2.1 sistema je u tome sto se isti ti zvucnici korsite i za 5.1 varijante, pa se u 2.1 verziji sateliti uguse od kolicine basa iz vufera... (npr. Philips-ove serije 2.1 zvucnika)

Cista matematika...

Sta bi uzeli pre: AL vs4121 ili 2100?
Cini mi se da su mi to naozbiljniji kandidati.

Imam ATP3 i nije mi jasno sta ti je na njima ruzno?

p.s. Meni licno su 321 ruzniji!

Generalno, Altec Lansing moze jedini da se smatra iole ozbiljnim zvukom kad pricamo o kompjuterskom ozvucenju.

Inace, ako znamo da JBL predstavlja inicijale gospodina James Bullough Lansing-a, sasvim je dovoljno da, pri izboru PC zvuchnjaka prvo bacimo oko na liniju Altec Lansing-a.

Naravno, nikada se ne treba zaletati na cisto ime. I velikog Lansinga treba proveriti...

Poslushaj, istestiraj, pipni, shtipni, pa ako valja, krljaj bate za sve pare... :banana: :guitar: :,,:

Vrh Dno