Jesi li siguran da ti je sundjer resenje za buku? Ne zaboravi da je to ujedno i toplotna izolacija - a tebi treba da izbacujes toplotu, ne da je cuvas...bolje stavi tise ventilatore.
au ti pucas na neko no sound resenje,da se ne cuje kako prede
Stavio sam te sundjere u Chieftec kuciste i nije mi nesto puno smanjilo buku. Vise sam dobio kad sam stavio hard na pertle i smanjio ventilatore na 5v 😉
Stavio sam te sundjere u Chieftec kuciste i nije mi nesto puno smanjilo buku. Vise sam dobio kad sam stavio hard na pertle i smanjio ventilatore na 5v 😉
Pretraži "lastiš mod" i sve ce ti biti jasno 😉sacekaj malo,aj mi tacno objasni sta si mislio pod tim "stavio hard na pertle"
probaj napraviti posebno kućište malo za pumpu obložiš je sunđerom sa sve strane,zatim i to samo kućište pokriješ sunđerom i sa vidljive strane obložiš nekim poklopcima da se u kućištu nevidiThx to je to.
Nemam problema za bukom ventova, imam 5x noctua p12, i tri CM venta na kontroleru. Na toplotu nece uticati, jer imam jako provetreno kuciste i dobro vodeno. Treba mi za mod kucista, a i da vidim kolko ce smanji buku huka vazduha i pumpe (posto mi je komp pored mene pa se do 1m cuje nesto malo) . 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari