Jesi li siguran da ti je sundjer resenje za buku? Ne zaboravi da je to ujedno i toplotna izolacija - a tebi treba da izbacujes toplotu, ne da je cuvas...bolje stavi tise ventilatore.
au ti pucas na neko no sound resenje,da se ne cuje kako prede
Stavio sam te sundjere u Chieftec kuciste i nije mi nesto puno smanjilo buku. Vise sam dobio kad sam stavio hard na pertle i smanjio ventilatore na 5v![]()
Stavio sam te sundjere u Chieftec kuciste i nije mi nesto puno smanjilo buku. Vise sam dobio kad sam stavio hard na pertle i smanjio ventilatore na 5v![]()
Pretraži "lastiš mod" i sve ce ti biti jasnosacekaj malo,aj mi tacno objasni sta si mislio pod tim "stavio hard na pertle"
probaj napraviti posebno kućište malo za pumpu obložiš je sunđerom sa sve strane,zatim i to samo kućište pokriješ sunđerom i sa vidljive strane obložiš nekim poklopcima da se u kućištu nevidiThx to je to.
Nemam problema za bukom ventova, imam 5x noctua p12, i tri CM venta na kontroleru. Na toplotu nece uticati, jer imam jako provetreno kuciste i dobro vodeno. Treba mi za mod kucista, a i da vidim kolko ce smanji buku huka vazduha i pumpe (posto mi je komp pored mene pa se do 1m cuje nesto malo) .![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari