Šta je novo?

zvučnici do 50eur

zdenko

Čuven
Učlanjen(a)
01.08.2005
Poena
619
Može neka preporuka za zvučnike za računar 2.1 do 50eur. Do sada sam imao Neo SW-25.

Zvučnike kupuješ jednom u 5 godina ili više.
Budući da je jako mršava ponuda valjanih zvučnika u toj cenovnoj klasi isplativo je dodati još za ove Microlabove.
Dosta ljudi je zadovoljno njima, sačekaj možda se neko javi od vlasnika, potvrdiće ti ovo o čemu pišem.
Ja sam korisnik Microlab B-77 neke tri godine.

Što se dostave tiče ona zavisi od firme do firme.
Na primer znam da u drugoj firmi sa linka je besplatna dostava za pazar preko 3.000 dinara a ispod 3.000 dinara je 300 dinara.

Ne vredi raspravljati o ukusima.

ImgW.ashx

Da, nekom se svidjaju nekom ne, ali rade fenomenalno. Probao sam i neke malo skuplje 2.1 modele, ali sam se opet vratio na njih. Bio sam skeptican Zbog izgleda ali cim sam ih probao shvatio sam da za taj novac bolje nema:)

Ne slažem se.
Uostalom neka se javi još neko sa svojim iskustvima i preporukom.
Definitivno u tom cenovno rangu nema boljih od navedenih Genius zvučnika....imam ih skoro 2 godine, odličan zvuk (čist zvuk, jaki basovi)....

inače ovo su gejmerski zvučnici, namena i ciljna grupa najbolje govore o kvalitetu istih....

A cena je različita od radnje do radnje

http://www.winwin.rs/zvucnici-2-1-genius-sw-g2-1-1250-38w-game-1141701.html

Sent from my SM-N9002 using Tapatalk

Ti genius nisu nista bolji od microlaba m300 koji je duplo jeftiniji. Imao i jedne i druge i ista prica. Ja bih jurio z3/z4 polovne koje se mogu naci za 30e. Ako neces polovno onda fc330, ali oni su dosta skuplji.

inače ovo su gejmerski zvučnici
Njihov dizajn jasno govori kojoj su ciljnoj grupi namenjeni, a to su mladji gejmeri.
Što se kvaliteta zvuka Genius vs. Microlab nema smisla da se ponavljam, neka ostane na tome.

Nazad
Vrh Dno