Ne znam tacan odgovor, ali mislim da pri prvom pokusaju da izadju na net Windows izbaci pitanje jel mogu ili ne![]()
Sa Vistom to može da ima veze jedino ako si ostavio Windows Defender uključen, ali uglavnom noviji antivirusni programi "prepoznaju" krekove kao viruse (trojance) i onda ti ne dozvoljavaju bilo kakve operacije... Moraš naći neki AV program, kojem možeš privremeno da isključiš rezidentnu zaštitu, kada radiš bilo šta sa krekovima......I ono sto mi je bilo jako interesantno, ne znam da li ste provalili... imao sam neki fajl crack.exe i nisam mogao da ga prekopiram iz Viste nigde (odradi kopiranje ali fajla nema), Vista ga uopste ne vidi...
Novi update ide pre instalacije SP1, preko Windows Update stiže deaktivator...
Deaktivira bar 2 najčešća hacka "TimerStopCrack" i OEM BIOS emulator ("OneClickActivator"). To sve uradi Windows Update, pošto ponudi poslednji "important update KB940510", ako ga instalirate desi se ovo kao na slikama...
U članku, koji je objavljen na internetu rečeno je da će u februaru taj update biti opcioni (pita korisnika da li želi da ga instalira), a potom u martu izlazi "nemilosrdni" (instalira se bez pitanja)...
Ceo članak o tome Computerworld
Pocelo je :wall:
sad sam zvao tehnicku podrsku,imam Vista business N, legalnu,
muci me par problema:
1. kako da u Sound Mixer imam recimo line in, aux....?
smara me da svaki put kada palim TV moram da idem u CP pa u Sounds.....
kartica je audigy se, drajveri sa Creativ sajta.
sad sam zvao tehnicku podrsku,
nema resenja za ovaj problem, jedan od odgovora mozda u nekom sledecem SP-u, a inace SP1, kako kaze momak iz podrske, izlazi krajem marta tacnije oko 25.
Pa hoce li u sp1 imati 5.1 zvuk na audigy 2 kartama ? Kakve u prognoze ?
Varas se nazalost, niko jos uvek nije dobio vise kanalni zvuk na visti.
zvacu ponovo tehnicku sluzbu pa cu pitati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari